Top dienstverlening.

Ook prettig dat je bij afwezigheid een plek van bezorging kunt aangeven

Mooie goed ingepakte planten

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, prima verpakking, prima prijs.

Aanrader!

Snelle levering en goede product.

Proficiat perfecte levering.

• Snelheid/Levertijd

Weer top en zorgvuldig verpakt en bezorgd

Snelle reacties op vragen en gewoon weer top en zorgvuldig verpakt en bezorgd.

Een echte aanrader

Ik had verschillende planten en bodembedekkers besteld. Dit waren echt hele mooie planten. Dit werd geleverd door een heel vriendelijke man van hun eigen bezorgdienst. Ik kan deze webwinkel alleen maar aanraden en ga hier zeker nog bestellen.

Uitmuntend

Zeer goede ervaringen, planten en bijhorende produkten netjes en corect afgeleverd, zeer vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte levering.

De planten en bomen zien er goed uit. Nog afwachten of ze aan gaan slaan.

helemaal goed!

tuinplanten waren in goede staat en op tijd geleverd.

Ook deze keer weer top

Zowel het bestellen en betalen alsmede de levering zijn wederom tot in de puntjes geregeld. Dit is de tweede keer dat ik planten heb besteld en dit zal ook niet de laatste keer zijn. Zo fijn dat ze de planten zelf komen brengen zodat je zeker weer dat alles in topconditie aankomt.

kwaliteit, snelle levering

mooie planten, snelle levering

Perfect!

Prachtige planten en snel geleverd

Mooie planten

Mooie planten, perfecte en snelle levering

uitstekende service

snelle service en top planten

Goede snelle levering

5 leibomen besteld - keurig op afgesproken tijd geleverd. Goede kwaliteit bomen, netjes verpakt. Chauffeur heel deskundig en behulpzaam.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten voor nette prijs

Snel geleverd en alles volgens afspraak. De 260 taxus planten waren allemaal in goede conditie, netjes gezamenlijk verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en uitstekende service

Ik heb meermaals planten gekocht bij Tuinplantenwinkel.nl. Altijd heel goede service gehad. Snelle levering en de planten zien er gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, goede prijs, snelle levering

Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd, de geleverde kwaliteit was prima!. Alles is ook heel netjes verpakt. Kortom: een aanrader!

heel goed

heel goed

• Snelheid/Levertijd

snelle levering van mooie planten

Fijne website met duidelijke uitleg over de planten en de hoogte van de planten bij levering. Eenvoudige bestelling via de website. Planten zijn binnen enkele dagen bezorgd. Planten zien er goed uit. Ben er erg blij mee. Nu afwachten of ze aanslaan en hoe ze komend jaar groeien en bloeien.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, keurige afhandeling van de order

Prima planten, hoewel het ook weleens is gebeurd dat iets niet aansloeg. Herlevering onder garantie was toen geen probleem. Alles keurig verpakt. Wel jammer dat de prijzen op de website ex BTW zijn. Dat kan een vertekend beeld geven. Verder prima bedrijf om zaken mee te doen!

perfecte service

zeer goede service dacht alleen bomen te krijgen maar palen potgrond en vastzetmateriaal zat er allemaal bij en boekje met duidelijke info voor het planten en verzorgen.

Super!!

Mooie grote bamboe,snelle levering,vriendelijke bezorger. TOP!!

• Snelheid/Levertijd

Perenboom op voorraad, die anderen niet hadden

Boom groter dan verwacht (=pluspunt) Snelle en goedkope levering

Eerselseweg 35