Erg tevreden

Snelle reactie op de mail, snelle levering, mooie goede plantjes, groter dan besteld dus fijn!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, vriendelijk en behulpzaam

Vrij snel kwam het bericht dat de boompjes klaarstonden om afgehaald te worden. Bij afhalen ook vriendelijk geholpen met wat advies.

Klantvriendelijk

Goed bereikbaar, ook via tel. Goede voorlichting en service. Betrouwbaar, geeft garantie op planten binnen een bep. tijd. Ook fijn dat je het in hun mooie tuincentrum kunt ophalen.

Zoals altijd: top service

Japans bloedwraak besteld: mooie prijs, snelle service en bovenal mooie planten, netjes aan huis geleverd, netjes verpakt. Al vaak besteld bij Tuinplantenwinkel of om advies gevraagd en nog steeds erg tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Je zegt wat je doet en doet wat je zegt.

Kwaliteit

Snelle levering na bestelling, goed verzorgd en verpakt.

Aanrader!

Correct, eerlijk, vriendelijk, mooie planten! Goed verpakt. Prijzen zijn ook zeer schappelijk.

correct en snel

zeer goed verpakt, snel geleverd, prijs/kwaliteit zeer goeg. De persoon die de bestelling leverde was vriendelijk en gaf ons nog enkele tips

zeer goed

het was zeergoed verpakt en erg snel bij mij tuis een goede winkel dus

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering in perfecte staat

Na het eenvoudige bestelproces op de zeer duidelijke site, met veel achtergrond informatie en verzorgingstips, werden de bestelde planten zeer snel geleverd. Netjes verpakt in mooie dozen en bezorgd door een aardige chauffeur. Wij zijn superblij met onze mooie voortuin en hebben direct al enkele foto's opgestuurd. We krijgen veel complimenten en natuurlijk verwijzen we dan naar de site. De planten doen het prima en zien er perfect uit. Wij gaan ervan genieten.

snelle levering goede kwaliteit

Ik heb inmiddels meerdere keren artikelen besteld. Altijd snel geleverd en een goede kwaliteit

Heel Goed en Flexibel

Zelfs het leveren van een kleiner aantal taxus planten dan de minimale bestelhoeveelheid op de site bleek na telefonisch contact mogelijk. Prima service

• Snelheid/Levertijd

Levering en kwaliteit producten zijn prima

Ruime keuze, uitstekende kwaliteit

Al tot 3 x toe bestellingen geplaatst en alle 3 de keren tot volle tevredenheid. Duidelijke communicatie, mooi kwaliteit en vlotte levering door eigen bezorgdienst. Zal niet de laatste keer geweest zijn dat ik hier mijn tuinplanten en toebehoren bestel. Maar vast en zeker dat ik ook eens kom kijken in de zaak zelf. Ga zo door.

• Snelheid/Levertijd

snelle levering netjes neer gezet waar ik dat wilde

Uitstekende service en kwaliteit

Erg tevreden. Ruim assortiment en goede kwaliteit. En in geval van garantie, geen gedoe maar snelle service! Klantenservice reageert ook erg snel bij vragen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, perfect bezorgd!

• Snelheid/Levertijd

Zeer mooie planten, en ik kon aangeven wanneer ik de planten graag geleverd wilde hebben. Perfect verlopen.

Snel en betrouwbaar

Fijne online winkel, goed bereikbaar via mail voor advies, zelfs op zondag.

• Snelheid/Levertijd

Online bestel ik altijd bij jullie, alles is altijd netjes, goede planten en goed ingepakt.

• Snelheid/Levertijd

Betrouwbaar en mooie kwaliteit.

Onlangs hebben we een grote bestelling gedaan. Op mails en vragen kregen we direct en duidelijk antwoord. Wij zijn blij met de nieuwe planten in onze tuin en doen volgende keer weer de aankopen bij Tuinplanten.

Heeft super gegaan!

Houden zich super aan de afspraken.

• Snelheid/Levertijd

Tweede keer dat ik een bestelling plaats. Alle planten in zeer goede staat, netjes en verzorgd ingepakt. Levering in België door eigen bezorgdienst, snel en vriendelijk. Zeker een aanrader!

houden zicht aan afspraak van levering of je nu voor 100 of 500 euro koopt

Bij mij is er altijd goed plantmateriaal bezorgd goed verpakt en op afspraak bezorgd en mocht er zoals bij mij na het leveren van een beukenhaag die in het voorjaar niet geheel uitliep, dat na een mailtje en opsturen van een foto er 16 stuks vergoed werden, geweldige service bedankt nog hiervoor

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel