houden zicht aan afspraak van levering of je nu voor 100 of 500 euro koopt

Bij mij is er altijd goed plantmateriaal bezorgd goed verpakt en op afspraak bezorgd en mocht er zoals bij mij na het leveren van een beukenhaag die in het voorjaar niet geheel uitliep, dat na een mailtje en opsturen van een foto er 16 stuks vergoed werden, geweldige service bedankt nog hiervoor

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en fijne levering

Wij hebben een beukenhaag besteld voor onze voortuin. 220 planten met blote wortel. Alles zag er goed uit en werd netjes geleverd zoals afgesproken.

Gewoon goed

Voor de vijfde keer nu planten besteld en voor de vijfde keer 100% tevreden .

• Snelheid/Levertijd

Planten zagen er goed uit.

Snel en goed verpakt en vervoerd

Mooie planten, netjes thuisbezorgd

Zelf in Noord Nederland worden de planten in uitstekende staat thuisbezorgd

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en snel geleverd!

Prima kwaliteit,goed verpakt en snel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Snel, duidelijk en goed ontvangen

Voor zo'n €75,- aan planten online besteld. Snelle verwerking met een te downloaden overzichtelijke pdf factuur bij het confirmatie emailtje. Eigen bezorgservice was snel en de medewerker was aardig. Al met al zeer tevreden over de werkwijze. Erg professioneel. Nu nog zien of de planten aanslaan. Twee takjes van twee verschillende planten waren helaas geknakt. Dat is het enige negatieve tot dusver.

• Snelheid/Levertijd

Tuinplantenwinkel komt hun belofte na

Mooie planten en waren goed verpakt. Snel geleverd. Nu maar hopen dat ze aanslaan. Heb er vertrouwen in. De 1e keer was ook succesvol

Uitstekende kwaliteit planten Nette service Aflevering thuis prima

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle levering

Mooie planten, fijne omschrijving op de website, snelle en keurige levering

• Snelheid/Levertijd

Snelle en goede aflevering van goed plantmateriaal.

Het was mijn eerste ervaring met planten te bestellen via internet, dat is met tuinplantenwinkel een positieve geworden.

• Snelheid/Levertijd

vraag via mail, snel antwoord. 2 maal besteld, snel geleverd en enorm handig dat je aan kunt geven wanneer ze niet kunnen bezorgen.

heel goed

alles keurig verpakt geleverd met extra zorg van de bezorger!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en prima planten

na verandering van de tuin meteen maar nieuwe/extra planten besteld. deze werden snel en in goede staat geleverd, nu afwachten of alles aanslaat.

Vertrouwd adres

Bestelde bomen, planten en aarde/tuinturf worden altijd keurig verzorgd en verpakt binnen enkele dagen bezorgd. Vriendelijke medewerkers die tijd nemen om gestelde vragen te beantwoorden en niet te beroerd zijn de bezorgde artikelen op de bestemde plaats (tuin) af te leveren. Telkens valt mij op hoe netjes en zorgvuldig alles (ook bomen) verpakt zijn voor transport.

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze, korte levertijden, redelijke prijzen

Eenvoudig de gewenste planten kunnen bestellen via de webiste. Deze geeft goede informatie. Levering was vlot, misschien fijn om iets eerder te weten in welk tijdvak de levering plaats gaat vinden.

Snelle correcte levering

Vanaf bestelling tot tot en met levering, Super tevreden

• Snelheid/Levertijd

Goede en nette levering. Website werkt ook fijn en makkelijk zoeken!

Hele fijne website waar je goed overzicht heb van de planten en struiken. Bestelling geplaatst en 3 dagen later stond het op de aangegeven plek. Heel netjes waren de planten ingepakt! Zeker een aanrader!!

Plantgrootte viel tegen

K had zwitserse munt nodig in gerecht. Kende plant van vrienden, zag de plant in de zomer. Niet gerealiseerd dt de plant in de herfst duidelijk minder uitbundig is. Kreeg n kleine plant, ergens logisch. Maar had meer blad verwacht

Goede eerste indruk

Sierappelboom besteld voor een goede prijs. Vervolgens vlotte afhandeling en levering. Mooi exemplaar waarvan ik hoop nog jaren te kunnen genieten.

• Snelheid/Levertijd

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!

Planten van zeer goede kwaliteit, netjes verpakt, en keurig bezorgd!

top

enorm aanbod. vriendelijk personeel

Zeer degelijke service

Meerdere keren besteld. Steeds netjes geleverd en van de 50+ boompjes die tot nu toe besteld werden is er geen enkele die het niet heeft gehaald :-) super!

• Snelheid/Levertijd

Geen verrassingen, duidelijk en goed.

De site is duidelijk en voldoende informatief. Levering en betaling verliep vlot.

Prima planten

Mooie kwaliteit planten. Goed ingepakt en mooi op tijd Verzonden. Prima.a