Voor herhaling zeker en wel.

Net als de vorige bestelling werd alles keurig op tijd geleverd in een stevige verpakking. De planten zelf 140 stuks waren allemaal van uitstekende kwaliteit. Indien er in de toekomst nog planten moeten worden aangekocht zal het zeker terug zijn bij Tuinplantenwinkel.

• Snelheid/Levertijd

Gemakkelijk zoeken op de site, duidelijke info, eenvoudig te bestellen. Wordt snel geleverd en is zorgvuldig ingepakt.

Betrouwbare winkel

Goede kwaliteit, keurig afgeleverd.

Heel tevreden

Het assortiment is gevarieerd en de kwaliteit is top. De planten worden zorgvuldig verpakt en binnen enkele dagen thuisbezorgd.

Helemaal prima

Ik ben dik tevreden over de kwaliteit van de planten zeker voor herhaaling vatbaar

• Snelheid/Levertijd

Betaalbare producten, goede verpakking en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Steeds verrast door de prettige/goede/snelle informatie zowel persoonlijk als digitaal.

De contacten verliepen telkens zeer adequaat. Ik heb mijn leverancier in alle opzichten gevonden.

goed. contact.

afspraak duidelijk.

• Snelheid/Levertijd

Een prima product dat correct werd geleverd

In een straal van 25 km rond Tiel was het gezochte boompje in de door mij gewenste afmeting niet verkrijgbaar. Daarom gezocht op Internet, puur toeval dat ik uitkwam bij Tuinplantenwinkel vandaar de bestelling. Kon de kwaliteit van het product van te voren niet beoordelen. Toch de gok genomen. Geen spijt van.

• Snelheid/Levertijd

onberispelijke service en uitstekende kwaliteit

Zeer goede communicatie. Onberispelijke service. Ik ging daarheen omdat er geen levering was in mijn provincie in België. Prachtige plek en onberispelijke service. Alles stond klaar en de ontvangst was perfect. Ik zal terugkomen, ook al is het ver. Jammer dat er geen levering is in Waals-Brabant, België

• Snelheid/Levertijd

zeer tevreden van de levering

De planten waren zeer goed verzorgd en in zeer goede staat het kon niet beter groeten Gilbert

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke communicatie, goed verpakt, snelle levering

Ik ben zelf altijd benieuwd hoe producten met een afwijkende maat, in ons geval 2 bomen geleverd worden, ik ben er nog steeds niet achter maar via Tuinplantenwinkel gaat dit zonder beschadigingen, ook de bestelde zakken grond en bodembedekkers zijn goed verpakt en supernetjes bezorgd!

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering en goed verzorgde planten

Echt prima

Super goed

Mooi assortiment, heel veel keuze en goed geprijsd. Snelle en keurige levering. Planten zagen er prima uit. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen. Scheelt een hoop gesjouw en zoeken in een tuincentrum als je specifieke plsnten zoekt.

Goed geregeld

Met bestellen goed geregeld. Levering netjes op tijd. Bezorger erg behulpzaam.

• Snelheid/Levertijd

Goed en snel en mooie plantjes

De plantjes worden erg goed verpakt en er zit extra informatie bij over hoe je ze door de winter kan helpen.

top

snelle & vriendelijke levering, mooie planten!

• Snelheid/Levertijd

Mooie, snel en in perfecte staat geleverde planten!

Op het gebied van tuinplanten behoren mijn vrouw en ik waarschijnlijk wel tot de wat kieskeuriger ‘klanten’, maar onze allereerste, enigszins weifelende, websitebestelling van met name rozen is ons prima bevallen, perfect conform de in de website van Tuinplantenwinkel gewekte verwachtingen. Kortom « ‘n schot in de roos »!!

gewoon goed

snel, gratis bezorgd, fijne ervaring.

• Snelheid/Levertijd

Keurig in het afgesproken tijdsblok geleverd de boom ziet er ook fantastisch uit

Prachtige gezonde boom!

Mooie boom en vriendelijke behulpzame chauffeur

• Snelheid/Levertijd

Prima zaak, doet wat het zegt.

Heb al vaker een boompje gekocht. Wordt door het bedrijf gebracht. En is van prima kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Ik heb een hele goede service ervaren.

Een hele gebruiksvriendelijke website met nuttige informative. Prachtige foto's van alle planten. Heel veel keuzemogelijkheden.

• Snelheid/Levertijd

Topervaring, kon niet beter!

Uitstekend bedrijf, hier werken mensen die echt houden van hun vak en en hun groene waren en maken alle beloftes waar. Mijn 3 hortensia's en nog wat kleine plantjes werden snel bezorgd en zagen er in topconditie uit. Ze staan inmiddels in mijn tuin en zijn allemaal goed aangeslagen. De website is heel duidelijk en gebruikersvriendelijk met veel en goede informatie en afbeeldingen. Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van het verwachte aflevertijdstip. En dat alles voor een hele redelijke prijs. Tuinplantenwinkel.nl heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt!

• Snelheid/Levertijd

goeie kwaliteit en snel geleverd! alles goed!!

heel tevreden. al 2 keer besteld, 2 keer alles in orde!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel