Goede service, goede prijs, goede planten!

Zie bovenstaande

• Snelheid/Levertijd

Fijne planten en snel geleverd

Zelfs toen de levertijden langer duurden door corona, vond ik de informatievoorziening hierover goed, en duurde het alsnog niet zo lang. Onze plantjes hebben tot nu toe alles nog overleefd, wanneer we ze ook planten.

zeer goed

mooie planten, zeer goed verpakt, heel mooi op tijd ,en een vriendelijke behulpzame chauffeur

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie planten.

Niets op aan te merken. Keurig netjes afgeleverd onder afdak.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten snelle levering.

Planten zien er erg goed uit en worden snel geleverd.. Daarnaast zijn de prijzen ook heel schappelijk.

Snelle en precieze levering

Bestel al heel lang en vaak bij tuinplanten winkel en wordt goed geholpen. Ik bestel inmiddels ook voor vrienden en familie of laat ze zelf bestellen. Zelf zou ik graag een persoonlijke korting code krijgen. Omdat ik met mensen of veel mensen door verwijs. Zo is te zien wie ik door stuur. Hebben die klanten er ook wat aan als ze mijn advies opvolgen. Ik ben een hobby tuin man voor vrienden en familie vandaar :).

Perfecte heester, snel geleverd

De bestelde heester kwam volledig overeen met de afbeeldingen op de site en voldeed helemaal aan de verwachting.

de beste tuinplanten!

Duidelijke website met veel info, mooie planten die degelijk verpakt geleverd worden, communicatie is prima en.klantvriendelijk

van bestelling tot en met de levering een dikke 10

de planten zijn goed verzorgd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt en adequaat afgeleverd.

Kon de bewuste plant niet vinden bij een lokaal tuincentrum. Kwam deze site tegen en dacht waarom niet. Helemaal goed. We gaan er zeker eens naartoe en zullen er vaker bestellen.

Planten en bezorging prima

Ilex vlot en in goede staat ontvangen. Wel jammer dat jullie niet ook telefonisch bereikbaar zijn.

Fantastisch !

Mooie volle planten, optijd geleverd en rekening gehouden met diverse wensen. Alles klopte en werd in overleg met ons op de juiste plaats gelost. Zeker een aanrader!

prima plantjes

Redelijke verzendkosten en prima plantjes

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering ,planten waren heel netjes verpakt en zagen er heel goed uit , voor herhaling vatbaar !

• Snelheid/Levertijd

Zoekfunctie voor mijn specifieke bolvraag matig

Met de Latijnse naam, speciaal opgezocht in naslagwerk, kwam ik niet bij de plant uit, die na op andere wijze zoeken kwel heb gevonden en besteld en ontvangen. Ik was bijna afgehaakt.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes en netjes verpakt!

De plantjes zagen er goed verzorgd uit en waren met zorg in een doos verpakt.

Perfecte ervaring !!

Duidelijk informatie over alle planten op de site Snelle ontvangst van mijn bestelling en met zorg ingepakt

• Snelheid/Levertijd

Snel precies de gewenste bestelling ,zelfs tamelijk ver weg, afgeleverd.

Ik heb eerst advies gevraagd en daarna de bestelling van mijn boom gedaan. Ik ben zeer tevreden, ook over de super snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Gemakkelijk bestellen en een goede service.

Toen ik een extra vraag stelde werd ik onmiddellijk verder geholpen. Leveringstermijn werd prima volgens afspraak nagekomen.

• Snelheid/Levertijd

Al vaker besteld en het is altijd goed.

• Snelheid/Levertijd

Wat je besteld ziet er ook meteen goed uit

De bestelling is er snel en dat is fijn

snelle en goede service

De aankoop via de website gaat prima, ruim aanbod en keuze in planten. Snelle en goede levering. Voldoet helemaal aan de verwachting.

Kan niet beter

Goede kwaliteit en goed service.

Wederom fantastische service

Al enkele jaren bestel ik mijn tuinplanten bij deze winkel. Vorig had ik een aantal hortensia's besteld waarvan een aantal het uiteindelijk niet hebben overleefd. Hoewel tuinplantenwinkel hier eigenlijk niets aan kon doen, heb ik toch nog een aantal nieuwe planten opgestuurd gekregen. Top!

• Snelheid/Levertijd

hele goede ervaring en topservice

We hadden Leibomen besteld en een andere boom. Binnen een week, goed ingepakt,geleverd. Achteraf boom teveel gebeld en de boom werd weer opgehaald en volledig gecrediteerd. Dus goede service en contakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel