goede planten

Goede en fijne winkel

• Snelheid/Levertijd

Mooie bomen en planten snel netjes geleverd

We hebben 3 mooie bomen besteld. Die er erg netjes uit zien en snel geleverd zijn.

Prima bedrijf

Goede kwaliteit planten en struiken. Heel netjes en zorgvuldig verpakt. Vriendelijke en meedenkende bezorger.

Prima kwaliteit!

Vlotte levering, goede planten waar ook echt aandacht aan is besteed.

• Snelheid/Levertijd

Ze komen hun afspraken na en mooie kwaliteit planten.

De bestelling is na contact op de afgesproken dag geleverd. De bomen en planten die geleverd zijn, zijn van een erg goede kwaliteit. We zijn er erg blij mee en gaan nu de rest van de planten bestellen!

snelle levering, goede kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit

snelle bezorging

Planten goed verpakt,

• Snelheid/Levertijd

uitstekende service en mooie planten

goede site met duidelijke omschrijving en verzorging van de planten. snelle bezorging en zeer goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Alle geleverde materialen, planten en toebehoren ,zien er prima , Keurig ingepakt. Bij aflevering perfect neergezet. Kortom Ideaal.

• Snelheid/Levertijd

Goed doorwortelde plantjes opvangen , goed verpakt , met wat leuke documentatie prima bestelproces.

Primat

Prima kwaliteit en snel geleverd

Prima kwaliteit en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Goed assortiment, snel geleverd.

Mooie fruitbomen gekocht. Bestelling goed/netjes ingepakt en snel geleverd. Top!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snel en vakkundig afgeleverd.

Al meerdere keren bij tuinplantenwinkel.nl planten, aarde en mest besteld. Wordt altijd snel geleverd, door eigen service met aardige mensen.

Erg positief

Op mijn vragen per mail kreeg ik altijd direct antwoord. Verder doen ze waarvoor ze staan, nl. de aangroeigarantie als plantjes niet willen aanslaan. Dat was bij mij het geval. Een tevreden klant dus. De levertijd van een plantensoort (Zonneroosjes) liet nogal een tijd op zich wachten, maar dat lag niet zozeer aan de Tuinplantenwinkel. Eenmaal voorradig en besteld ging de uitlevering van de bestelling ook vlot.

• Snelheid/Levertijd

Netjes en op de afgesproken tijd en plaats.

Zorgvuldig en snel

Makkelijk bestellen via de website en planten worden netjes ingepakt aangeleverd. Duidelijke communicatie en snelle bezorging

• Snelheid/Levertijd

Ruime keus aan planten, vlotte en correcte bezorging. Zeer tevreden!

Heel tevreden

Mooie haagbeukjes, netjes verpakt en keurig geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle goede levering met kwaliteitsbeplanting

Bedrijf reageert snel per mail. Zou fijn zijn om ook telefonisch bereikbaar te zijn.

goede en betrouwbare service

Bij aankoop duidelijk omschreven wat men koopt, wanneer en door wie levering zal plaatsvinden en onder welke voorwaarden. Daarnaast een zeer vlotte correctie van de beloofde korting die door het administratieve systeem van Tuinplantenwinkel blijkbaar niet goed werd toegepast. Kortom, voor ons tot nu toe een goede tweede aankoop- en leveringservaring

• Snelheid/Levertijd

Accuraat en goede kwaliteit producten

Of je nu bloembollen, planten of tuinaarde besteld, Tuinplantenwinkel.nl heeft goede kwaliteit producten en levert snel.

Goede en snelle levering

De chauffeur heeft de bomen netjes achterin de tuin gebracht. Super

Super snel en goed

Wij hadden woensdag onze bestelling geplaatst en zaterdag kwam alles keurig verpakt aan. Zeer tevreden

Prachtige planten

En weer heeft Tuinplantenwinkel.nl mijn verwachtingen waar gemaakt: prachtige planten en goede levering

Topper in planten

ruime keuze, mooie planten, goede prijzen, snelle levering en daarenboven nog gratis ook(levering)

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel