Topper in planten

ruime keuze, mooie planten, goede prijzen, snelle levering en daarenboven nog gratis ook(levering)

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering en niet duur. Ik zal pas in het voorjaar weten of de planten ook goed aanslaan.

Uitstekend!

De roos die ik zocht was er niet, via de chat werd een alternatief geadviseerd. Dat werd vlot bezorgd, prima.

Snel en kwaliteit

ik heb en leipeer besteld.Alles was prima, snel en met kwaliteit

Mooie planten

Netjes verpakt en bezorgt

• Snelheid/Levertijd

de geleverde planten waren fantastisch mooi

de bestelling is vlot verlopen en de mooie planten waren heel goed verpakt zodat zij zonder beschadiging bij mij aangekomen zijn

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering en van goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

De beste planten en bezorging

Kan maar 1 ding zeggen: uitstekend geregeld allemaal, zowel het bestellen als de bezorging

• Snelheid/Levertijd

Super service en heel snel

Ik had planten besteld en wilde er nog bijbestellen maar ik Wist niet of dat kon en hoe ik dat moest doen. Ik stuurde in t weekend n mail en zelfs op zondag kreeg ik n reactie ! De ontvangen plantjes zien er prachtig uit

• Snelheid/Levertijd

Geweldig ,makkelijk site in gebruik. Fijne bezorger alles goed verlopen .

Alles oke

Goede kwaliteit planten

Verhouding prijs/kwaliteit is top!

• Snelheid/Levertijd

helder site, snelle levering en heel correcte oplossing van een probleem

site werkte goed snelle levering binnen de aangegeven tijd één boompje was niet goed en binnen een uur antwoord op mijn klacht en binnen 4 dagen een nieuw boompje en een aardig present Handig is ook de ruimte bij de bestelling voor het aangeven van de plaats waar de levering bij afwezigheid gezet kan worden

snelle service, goede kwaliteit

fin contact van de klantenservice. planten zijn in perfecte conditie en keurig verpakt.

Goede planten, snelle levering

Alles netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, product dat ik besteld had

Plant, camellia, is snel geleverd, ziet er goed en gezond uit. Ik hoop er in de komende jaren veel plezier van te hebben. En zal waarschijnlijk nog wel eens een aankoop doen. Ben bezig mijn tuin in te richten.

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijke bezorger en goede bomen

De bomen zagen er prachtig uit, goed verpakt en beschermt tegen het vervoeren.

Goede kwaliteit, snelle levering

Duidelijke site. Netjes & snel bezorgd.

PRIMA SERVICE, PRODUCT EN LEVERING

prima service, product en levering !

Snelle levering nette prijs

• Snelheid/Levertijd

Enorm fijne service en goed meegedacht

Ik moest de complete beplanting voor onze nieuwe achtertuin bestellen. Het meeste kon ik makkelijk online vinden, echter een paar planten waren niet exact aanwezig. Hiervoor heb ik contact opgenomen en ben keurig geholpen bij het vinden van vervangende planten. De levering werd keurig uitgevoerd op de dag waarop we dit gepland hadden. Het laatste beetje moet nog besteld worden en dat ga ik zeker weer bij tuinplantenwinkel.nl doen.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en goede kwaliteit planten.

Goede service en goede kwaliteit planten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten, netjes bezorgd.

Tevreden over de levering

De bestelde wilde perzikenboom van ca. 1.80 m. ziet er goed uit.

Opnieuw zeer tevreden

Ik heb opnieuw hele mooie planten ontvangen. Snelle, professionele bezorging en verpakking, uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.

netjes verpakt, snelle levering

Prima, makkelijk te bestellen, netjes thuisbezorgt door eigen vervoer.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel