Topkwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde planten. Ook alle lof voor de bezorgdienst en de zorgvuldigheid bij het verpakken van de bestelling, zodat alle planten in goede staat aankomen!

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit planten tegen goede prijs en service.

Kwaliteit van de planten uitstekend (ook al uit eerdere ervar8ngen). Prijs is zeer concurrerend. Bestelproces helder en duidelijke communicatie per mail. Platen goed verpakt zodat ze niet kunnen beschadigen. Jammer dat voor sommige planten een minimum afname aantal noodzakelijk is. Kortom heel tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Goede services, kwaliteit geleverde planten

Uitstekende verzorging en levering van bestelde planten.

Mooie compacte planten

Ik was op zoek naar gagel, weinig te koop en soms wat slungeling. Deze planten waren mooi compact en zagen er gezond uit. De pot was ook goed volgegroeid met wortels. Bij grote bestellingen vindt ik de korting te weinig.

• Snelheid/Levertijd

alles was op voorraad, en keurig verpakt en super snel bezorgd, de volgende dag al. Erg vriendelijk Mooie website, een aanrader ! Ruime keuze. Je kunt bestellen zonder account aan te maken , vind ik een pré !

perfecte snelle levering

Eerder een partij struikrozen besteld, snel en correct verpakt geleverd, groeien en bloeien inmiddels in mijn tuin. Onlangs op locatie geweest waarbij door zeer vriendelijke medewerkers geholpen. Het is een groot complex met enorm grote keuze aan planten. Als je het hier niet vindt vindt je het nergens (denk ik). Nu is een nieuwe online bestelling ook weer snel en correct verpakt geleverd.

Mooie planten

Mooie planten en goed aangeleverd.

Helemaal super

Hele goede service Planten werden keurig verpakt aangereikt. Mooie kwaliteit Vond dat best lastig wat ik zou krijgen na de koop. Je zoekt ze tenslotte niet zelf iit. Dank

Goed geregeld

Alles goed

• Snelheid/Levertijd

Voldoet aan de verwachtingen en verrast me zelfs

De standaard service voldoet aan de verwachting. Je besteld, krijgt bevestiging en vervolgens een mail wanneer ze langskomen. Fijn sat daarin staat dat je niet thuis hoeft te zijn en ze het ergens neerzetten. Maakt het voor mij makkelijk. De laatste keer was een deel van mijn bestelling per ongeluk vergeten. Geen probleem, kan gebeuren. Maar de chauffeur vond het echt vervelend. Ik werd meteen gebeld dat ze morgen al zouden komen met de rest. Bij levering kreeg ik een hele doos vol violen als goedmakertje. Dat was echt niet nodig. Ik was al onder de indruk voor de betrokkenheid van chauffeur en de snelle acties daarna. Ga zo dooe

• Snelheid/Levertijd

Snelle reactie op mijn vraag via een mail. Alles keurig verpakt en geen rommelplantjes maar echt volgroeide planten. Een zeer snelle levering.

Zoals verwacht

Boompje zoals op website, in goede conditie. Netjes geleverd. Prima prijs.

Kwaliteitsproducten

Mooi verpakt. Snelle levering. En het belangrijkste: mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Bij levering prima planten, snelle levering

Het samenstellen vanaf de site is niet heel vriendelijk. Vanuit de wensenlijst is het niet altijd even soepel de gewenste planten in de bestellijst (winkelwagen) te zetten. De levering is vervolgens vlot en de planten allemaal netjes verpakt in ruime dozen. Mijn planten zijn in het najaar gekocht en redelijk op maat. Ze zijn nu in de volle grond geplaatst en hoop dat ze nu aan mogen slaan. Ben nu al benieuwd naar het uitlopen en groeien in het voorjaar. Voor nu, ook op basis van eerdere bestellingen, zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Voor de 1ste keer planten bij u besteld. Alles zag er goed en verzorgd uit. Voordeel vonden wij dat u een eigen bezorgdienst heeft, is het tenminste niet langer onderweg dan nodig is. Van Brabant naar Friesland is best nog een eind rijden, maar wellicht meer klanten in het Noorden. De planten staan inmiddels al een tijd in de tuin en ze doen het goed. Afwachten is natuurlijk de komende winter, maar we hebben er alle vertrouwen in. En we zijn van plan in het voorjaar nog eens wat planten bij u te kopen. De website is ook erg duidelijk, elke plant staat beschreven hoe ze er uit zien, hoogte, bloeitijd etc.

Goed prijs, goede aftersales

Een boompje was niet goed. Direct nageleverd, met extra zak aanplantgrond.

• Snelheid/Levertijd

Frisse planten die op tijd worden geleverd

De bestelde planten zien er goed uit. Ze slaan goed aan. Al voor de derde keer besteld bij de tuiplantenwinkel. Ook service is goed. Toen er een tweetal plantjes toch waren bezweken, kregen we zonder omwegen nieuwe.

Correcte levering, goede planten

Planten waren van goede kwaliteit, zorgvuldig geleverd in passende verpakking

Geweldig!!

Duidelijke website. Prima prijzen Snelle, nette levering!!

Mooie planten.

Vlot en netjes bezorgd.

prima en keurig

snelle levering, keurig verpakt, adequaat

• Snelheid/Levertijd

Prachtige en netjes verpakte en afgeleverde planten

Volgende keer weer naar Tuinplantenwinkel.nl!!!

• Snelheid/Levertijd

Levering snel en goed verpakt, planten gezond

Dit was de eerste keer dat ik planten online bestelde en ik zal hier zeker weer bestellen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Mooie planten

Appelboom een een clematis besteld. Beide zien er erg mooi mooi en gezond uit. Bezorging was snel en keurig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site, snelle service eerlijke prijzen.

Echt serieus vergeleken op diverse sites. Toen de gemiddelde prijs bekeken. Tuinplanten kwam er goed uit. Site was duidelijk en netjes. Bv extra tips voor het aanplanten Levering was snel en alles was goed verpakt. Zat zelfs nog een briefje bij dat in de herfst planten er anders uitzien dan in het voorjaar. Zeer tevreden.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel