Zeer snelle en zorgvuldige levering

Zeer tevreden, plantjes kwamen goed verzorgd binnen en staan inmiddels prachtig te groeien in de tuin

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit, snelheid en goede communicatie

Planten zien er goed uit, de communicatie gaat snel (ondanks dat je hen telefonisch niet kunt bereiken) en de levering is echt ruim binnen het aantal gegeven dagen. Op verzoek houden ze echt rekening met jouw wensen hiervoor.

Zorgeloos bestellen

Maar liefst 2 volle dozen met planten kwamen onze kant op. Prima ingepakt, de grond voldoende vochtig en geen enkele plant beschadigd. Tuinplntenwinkel heeft een prima assortiment, een fijne website en verzorgt de logistiek uit de kunst. Een 10 met een griffel.

• Snelheid/Levertijd

Goede service (en levering)

De eerste levering was per ongeluk op verkeerde route mee gegaan. Netjes geveld en snel conform toezegging erna wel geleverd met extra bloemen in hangmand erbij ter compensatie. Goede actieve opvolging en zeer netjes e correct opgelost. Planten staan ondertussen in de tuin... al met al goede ervaring.

Snelle en goede levering

Erg goed

Alles volgens afspraak

Overzichtelijke website en makkelijke keuzes. De bezorging betaalbaar en (op verzoek) eerder dan de 5-7 werkdagen

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten soepel levering. Ik bestel nooit meer ergens anders

• Snelheid/Levertijd

Gezonde planten, snel en veilig verzonden

Tientallen mooie en gezonde planten ontvangen. De roos had een wat klein wortelstelsel, maar ik denk dat het wel goedkomt. Alles is heel netjes in grote dozen ingepakt, de planten zijn daarin goed beschermt.

• Snelheid/Levertijd

De verzending was goed verpakt

Het model van de planten was niet mooi. 4 van de 6 planten waren erg schuin en niet gesnoeid.

mooie planten snel geleverd

goed advies

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze en goede kwaliteit

Alles is keurig afgeleverd en zag er prima verzorgd uit. Vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd , mooie planten, netjes verpakt

Goede kwaliteit planten

De planten worden keurig ingepakt en door bedrijf bezorgd volgens afspraak. Bezorging binnen 3 dagen na bestelling.

Mooie aanwinst!

De planten zijn zorgvuldig en volgens afspraak geleverd. Ze waren keurig verpakt en zagen er gezond en fris uit. Na ontvangst zijn ze direct geplant en voorzien van water. Binnen twee dagen stonden de Geraniums 'Rozanne' en Waldsteinia ternata al prachtig in bloei, een teken van hun vitaliteit. De Hydrangea macrophylla 'Mariessi Perfecta' had aanvankelijk wat moeite met het droge, zonnige weer, maar dankzij regelmatige watergift hebben ze zich inmiddels goed hersteld. Een geslaagde levering en een mooie aanvulling op de tuin!

Snel en goed

• Snelheid/Levertijd

Altijd goede planten, groot assortiment, worden heel fijn thuis gebracht met eigen verzendservice. Goede tips en ook prima service indien er eens een keer (wat zelden gebeurt) iets niet aanslaat of niet goed groeit. Zeker de moeite waard om hier te bestellen.

top

Het belangrijkste; de plantjes lijken me super gezond. Maar ook de bezorging (met eigen eco vriendelijk vervoer) is net iets professioneler en daardoor ook minder verpakkingsmateriaal nodig. Het kwam allemaal fris en precies goed vochtig aan.

• Snelheid/Levertijd

mooie gezonde tuinplanten en netjes geleverd

Als ik een aanvulling op mijn tuinplanten nodig heb (of als ze moeten worden vervangen omdat de slakken ze hebben opgegeten) bestel ik altijd bij Tuinplantenwinkel.nl. Gezonde planten, die altijd aanslaan (bij de juiste verzorging) en netjes bezorgd op de door mij gewenste plek. Een aanrader!

Snelle en nette levering

Mooi veroakt en goede kwaliteit planten

• Snelheid/Levertijd

Geleverd volgens afspraak en snel geleverd

Vriendelijk personeel aan de telefoon.

Top kwaliteit en service

Ruim online aanbod aan planten. Mijn bestelling werd snel en professioneel verstuurd. De planten waren van uitstekende kwaliteit, duidelijk gelabeld en verpakt in ruime, propere dozen. Aanrader.

Heel goed en tevreden.

Kwaliteit planten is goed. Levering was goed en netjes.

• Snelheid/Levertijd

Plantjes zien er goed uit!

De plantjes werden keurig afgeleverd in een stevige doos. Geen uitgedroogde kluitjes en fris groen. Direct geplant. Veel water gegeven.... En nu, na een week, lopen ze allemaal al uit.

Goede kwaliteit en levering

Na het plaatsen van de bestelling verliep alles zeer vlot. De levering werd aangemeld, ik kon de dag van levering hun chauffeur volgen. Chauffeeur was ook zeer vriendelijk. De geleverde produckten waren met zorg ingepakt (vijgenplanten) en van een zeer goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Snelheid/Levertijd

Alles was netjes geregeld en geleverd, maar de plantjes waren een stuk kleiner dan in de winkel.

Wij waren bij Neutkens in de winkel en zagen daar de plantjes die wij wilden kopen. Wij hebben de bestelling gedaan via tuinplatenwinkel.nl en alles werd netjes verzorgd afgeleverd. Het viel ons echter wel op dat de plantjes toch wat kleiner wat dan bij Neutkens. Hopelijk overleven zij de eerste maanden.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.