Tevreden!

Snelle levering, vriendelijke behulpzame bezorger en last but least: een uitstekend product!

• Snelheid/Levertijd

Afspraak=afspraak, zeer goede track and trace.

Gewoon goed!

Fijn dat alles op voorraad was, fijn dat het zo vlot geleverd werd, fijn dat de kwaliteit weer top was en fijn dat, vanwege de vroege levering (07.50 uur) ik ze dezelfde dag in alle rust kon planten.

• Snelheid/Levertijd

Goeie en mooie planten goed verpakt en een goede bezorging in een woord een super bedrijf,ik kom als klant zeker terug met bestellen van planten.

• Snelheid/Levertijd

eerste keer dat ik bij jullie heb besteld

tot nogtoe alles goed. Afwachten hoe de planten zich ontwikkelen. Ik heb een pakket gekocht, dat heeft me enorm geholpen

super! mooie planten

Gewoon een goed bedrijf. Mooie planten, goed geworteld, communicatie is snel en direkt, levering en ophalen verloopt prima. Fijn zaken mee te doen.

Super makkelijk

Mooie plantjes, snel geleverd, aardige chauffeur, heel comfortabel allemaal

Opnieuw heel goed

Voor de zoveelste keer besteld en opnieuw heel goed in kwaliteit en levering.

Kwaliteit en levering prima

Geleverde planten van uitstekende kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

alles perfect

Aardige medewerkers, zorgvuldig verpakt en tijdig geleverd

• Snelheid/Levertijd

Online bestellen op ophalen in Knegsel werkt prima. Ter plekke iets uitzoeken minder, aangezien niet alles op voorraad is.

Zo goed als 5 sterren

Eerste bestelling was een succes. Zeer onder de indruk van de kwaliteit van de planten, en van de klantenservice. (Mijn tweede bestelling is onderweg !) De catalogus op de website zou ik graag wat beter gestructureerd zien.

• Snelheid/Levertijd

Echte kwaliteits planten en zeker de prijs waard.

Zeer tevreden over de planten en de snelle en goede bezorging

• Snelheid/Levertijd

Goed bewortelde planten, goede bezorging!

Voldoen aan beschrijving, goede gezonde planten.

Snelle levering!

Ik heb 2x een bestelling gedaan, alles wordt keurig verpakt geleverd.

mooie planten, netjes bezorgd

Behoorlijk wat planten besteld, makkelijk via de website en alles werd keurig verpakt en snel bezorgd.

Niets op aan te merken

Mooie sterke plantjes. Uitstekend formaat. Op tijd en op de afgesproken plek geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde planten en keurige levering.

Heb al vaker besteld, ook voor zoon en schoondochter. Gezonde planten met goed wortelgestel en prima verpakt. De prijs is scherp en ik kan het iedereen aanbevelen.

Service en Kwaliteit

Mooie planten, snelle levering. Ik ben er blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd platen goed ingepakt helemaal prima

Zeer Tevreden

Bestelling is van goede kwaliteit en levering was op tijd en volgens instructie gedaan.

• Snelheid/Levertijd

Correct en netjes geleverd.

Mooie planten, snel en netjes bezorgd.

uitstekend

Laatste levering net als de vorigen dik in orde

Prima online winkel

Ik heb 2 dwerg sering op stam besteld. Heel snelle levering en niet het minst 2 heel mooie seringen

• Snelheid/Levertijd

Een vaste klant rijker door de professionele manier van levering, kwaliteit van de planten.

Alles zeer correct geleverd. Volgens afspraak, zorgvuldig verpakt, gezonde planten, heldere informatie terug te vinden op de app, aangeboden garantie. Een echte aanrader.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.