Prima tuincentrum met webwinkel

Over het algemeen worden afspraken nagekomen. Niet alles is altijd op voorraad terwijl half oktober de herfstactiviteiten in de tuin opgestart worden. Verder is er een behoorlijk ruime keuze en is sprake van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het niet precies kunnen plannen van de levering na bestelling vind ik overigens wel een aandachtspunt. Als grootouders passen wij 2 dagen per week extern op dus vind ik het niet prettig als juist die dag geleverd wordt want ik wil het graag op direct planten. Ook het tijdstip van levering is pas ‘s morgens bekend dus als de levering om 15.00 komt kun je niet alles meer de grond in krijgen. Verder reageert men perfect op vragen die ik stel per mail en het groenteam met Sjoerd reageren adequaat en snel, denken mee en proberen zaken constructief op te lossen. Dat vind ik een groot + punt. Verder ook tevreden over de kwaliteit van de geleverde planten waarbij ook de aangroeigarantie een prima pluspunt is. Dus ik ben dik tevreden en ik krijg het gratis thuis afgeleverd met behulpzame chauffeurs.

Goed als altijd

Ik heb feitelijk nooit klachten. Dit is de 5e bestelling die ik heb gedaan in twee jaar tijd. Elke keer goede kwaliteit en netjes bezorgd. Ik ga nu niet meer naar een tuincentrum, waar ik sowieso nooit echt tevreden was. Dit bevalt me veel beter.

Snel en klantvriendelijk

Wij hadden binnen twee dagen onze bestelling nodig. Na het sturen van een mailtje kregen wij snel antwoord en is een snelle verzending geregeld. Zeer vriendelijk geholpen en kan dan ook niets anders dan tuinplantenwinkel.nl aanraden.

• Snelheid/Levertijd

Prettige dienstverlening en perfecte aflevering.

Is mijn eerste contact bij Tuinplantenwinkel. Mijn vraag naar informatie is snel en perfect beantwoord. De bestelling en levering zijn ook heel vlot verlopen. Het enige kleine minpuntje is de omslachtige manier van betalen. Paypal is veel eenvoudiger en sneller.

• Snelheid/Levertijd

Uitgebreide selectie A-kwaliteit planten voor een lagere prijs dan bij andere tuincentra.

Ik bestel al 4 jaar hier mijn tuinplanten en heesters, omdat de betrouwbare planteninfo een goede keuze vergemakkelijkt en de planten altijd degelijk verpakt op de gewenste plek worden afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Uitstend geregeld, prima kwaliteit!

Snelle levering, zo te zien goede kwaliteit. Reken erop dat t in het voorjaar een mooie aanvulling in de tuin gaat geven. Ben vooral benieuwd naar de rozen....

Snelle en goede levering

Planten zagen er bij aankomst goed uit. Ook in de tuin gaat het prima met ze.

Snel en goede prijskwaliteit

prima!

Netjes en snel geleverd

Prijs/kwaliteit van de geleverde planten is top!

erg goed

alles goed geregeld en op tijd bezorgd door een vriendelijke chauffeur

een aanrader

Ruime keuze, vlotte levering ook al bestelde ik slechts 1 klein boompje Een klantvriendelijke firma met warenkennis !! Dank ook voor de bijgeleverde informatie. Het boompje is ondertussen geplant en voelt zich prima in onze tuin...

Goede olanten ontvangen Goede communicatie Ben heel tevreden

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten. Met veel zorg verpakt en netjes afgeleverd. Top winkel

Goede omschrijving, snel geleverd

Prunus besteld. Op de website staan duidelijke foto’s en omschrijving. Afleverdata besproken, chauffeur kwam keurig op tijd. Vriendelijke chauffeur heeft de boom op de afgesproken plek weggezet en gaf nog wat tips voor het planten. Prunus ziet er erg goed uit, Nu ( oktober ) geplant, we kijken uit naar het voorjaar als hij in bloei staat. Wij gaan zeker nog meer bij Tuinplantenwinkel bestellen !

• Snelheid/Levertijd

Boom na vier dagen in perfecte staat ontvangen. En de kwaliteit , in één woord schitterend. Doe zo verder.

top geregeld

zit al jaren bij deze winkel ! werkt geweldig !

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteits producten en goede service

Ik bestelde Japans bloedgras en allium. Het bestellen ging eenvoudig. De omschrijving was accuraat. Ook fijn dat er meer info omtrent de planten en het planten van de plantjes en bollen te lezen was. De levering ging verbazingwekkend snel en met zorg. Zoals afgesproken heeft de bezorger de plantjes netjes op de afgesproken plaats achtergelaten. De planten zien er gezond en mooi uit. We zijn er erg blij mee en gaan beslist vaker hier onze tuinplanten bestellen.

Goed op één punt na.

Bezorging was gewoon goed en de planten uitstekend. Je weet de dag van bezorging pas op de dag zelf. Je weet ook niet wanneer op die dag. Mijn voorstel is geef eventueel een dagdeel op dan zit je niet de hele dag te wachten. Het voelt niet goed als het voor de deur geplaatst wordt.

• Snelheid/Levertijd

Ideaal, vakkundig, betrouwbaar en snel en veilig geleverd

Mooie duidelijke website, keurige uitleg, eenvoudig te bestellen en alles wordt keurig verpakt geleverd.

Vriendelijke en goede service

De plantjes zijn heel snel geleverd. Wij waren niet thuis en hadden kort ervoor doorgegeven per email dat de bestelling bij de buren gebracht kon worden. Dat is nog netjes aan de bezorger doorgegeven. De communicatie verliep heel goed. Tot nu toe zijn de plantjes van goede kwaliteit (maar staan pas net in de grond). Al met al erg tevreden over de service en kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Via internet eenvoudig te bestellen.

Ales is keurig verwerkt. Vriendelijke medewerkers.

goede service

mooie planten,en snelle service

• Snelheid/Levertijd

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

In de tuin uitgezocht en gelabeld. Fijn dat dit kan. Bestellen en twee dagen nadien in de voortuin geleverd. Wat wil een klant nog meer!

Snel en prima spul

Was snel geleverd en de olijfboompjes netjes verpakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel