Heel blij met de planten

• Snelheid/Levertijd

Sterke planten en top bezorging.

Mijn planten besteld en deze kwamen al na een paar dagen . Goed stevig verpakt. De planten komen in goede conditie aan. Dank voor de goede service.

Zeer goede service.

Snelle levering, vriendelijke chauffeur, vervoersverpakking goed verzorgd, gemakkelijke herkenning van de planten.

Vlot en netjes. Kwaliteit goed

Vlot en netjes. Kwaliteit goed. Keurig verpakt en bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

snelle en juiste levering en zeer goede plantadviezen per e-mail

De bestelling werd snel en accuraat uitgevoerd en voor het planten kreeg ik ook zeer snel advies via e-mail. Planten van een vorige bestelling die niet in de groei waren gegaan werden probleemloos vervangen.

goede kwaliteit en service

Planten zijn van goede kwaliteit en is keurig conform afspraak geleverd. Zo is het comfortabel tuinieren!

• Snelheid/Levertijd

Mooie cohiferen en eenperfecte kevering.

Online 50 coniferen besteld in de maat 150-175 cm. Bomen zijn volgens afspraak geleverd en de enthousiaste bezorgers achter het huis neergezer. De grote pallets met opstaande rand waarin de coniferen waren bezorgd zijn binnen een week weer opgehaald. Kortom mooie volle bomen en bezorging volgens afspraaj. Kleine tip; zorg dat de chauffeur die de pallets weer ophaalt ook een pompkar in de wagen heeft. Zonder pompkar was het een gezeul voor hem!

• Snelheid/Levertijd

Al een paar keer planten besteld, altijd goed!

• Snelheid/Levertijd

Bezorging methode is top!

Doordat je niet thuis hoeft te zijn, en de planten bovendien zeer goed verpakt zijn, verloopt de bezorging zeer goed. Ik heb na de eerste bestelling gelijk een tweede bestelling geplaatst. De planten zelf daar ben ik ook heel tevreden over, zowel het formaat als de gezondheid.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Makkelijk en snel

Aanrader

Zeer goede kwaliteit, heel netjes verpakt en bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Bestelde Boom na een paar dagen in goede conditie ontvangen

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en zeer snelle levering!!

De bomen en planten zijn zeer snel en accuraat geleverd, sneller dan de eigen afgegeven verwachting en zijn, voor zover ik nu kan zien, van goede kwaliteit. Ik kom zeker terug!

goed en snel geleverd

heb het product maandag besteld en kreeg het dinsdag om 14:00 uur binnen. Ben ook blij met het product. De spijkerschoen voldoen als je eenmaal weet hoe deze aan je schoen vast gezet moten worden.

Super snel compleet geleverd

Planten van uitstekende kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

prima service en producten.

prima service en producten.

Gewoon goed

Prima planten. Keurig verpakt en afgeleverd. Gewoon goed!

tot nu toe goed

de plany zit er goed uit

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit product, snelle levering, prima verpakt, wel veel plastic!

Zie boven

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en prima materiaal.

Grote keuze, prachtige planten en snelle levering. Vragen worden goed en snel beantwoord.

Aanrader

Duidelijke website en interessante prijzen

Prima en snelle service

5 leibomen, vaste planten en bloembollen besteld. De levering gaat snel en tuinplanten is benaderbaar voor vragen en advies over de geleverde planten

Ik ben absoluut tevreden

Goede keuze, snelle service en behulpzaam.

Gewoon perfect!

De website van Tuinplantenwinkel.nl is mooi en heel gebruiksvriendelijk. Het aanbod is groot en er staat nuttige uitleg bij. Als je een bestelling doet, gaat dat ook heel vlot. Je wordt op tijd verwittigd wanneer je bestelling wordt geleverd. Alles is goed verpakt en wordt met een glimlach aan mijn deur gebracht. Met wat ik tot nu toe al aangekocht heb, ben ik zeer tevreden.

Snelle levering, nette prijs

Duidelijke website, handige plantinstructies qua hoeveelheid per m2. Eigen bezorgservice is misschien wat duurder dan reguliere bezorgdiensten maar nu kwam de bestelling tenminste wel goed aan.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel