Uitstekende planten en levering

Diverse keren besteld. Top!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Vriendelijk personeel en mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten.

Snelle levering en mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Erg goed; de planten slaan direct aan.

Hoewel de grond niet optimaal is waar de planten in gezet werden doen ze het direct voortreffelijk na een nette prompte levering.

toppie

goede service, aardige personeel.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, netjes verpakt. Kwaliteit goed.

heel goed

goede website, makkelijk bestellen en betalen planten werden goed afgeleverd, in goede conditie, en goed verpakt etc vraag via email werd snel beantwoord

Helemaal tevreden

De levering was geheel naar wens, alle plantjes zijn goed aangekomen en staan er nu mooi bij in onze voortuin.

Prima kwaliteit

Makkelijk besteld prima vervoer zeer goede kwaliteit planten.

Super service en communicatie

Snelle reactie Behulpzaam Mooie planten

The best shop ever

Perfect quality : never disappointed with the quality of my order, plants are growing well. And i have been ordering severell Time now. Always happy!! Perfect advices : we have been in the shop lately. People are kind, helpfull, many ideas were given

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Planten zijn geleverd volgens afspraak. De prijs-kwaliteit verhouding was prima. Een aantal planten waren uitverkocht op de site. Hierdoor kon je niet alle planten bestellen. Dus volgend jaar de rest bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Goed aanbod, prima prijs, snelle levering

Website biedt veel planten in alle categorieën, erg goede prijzen voor veel planten. Kwaliteit van de planten is in het algemeen prima. Verpakking en verzending is een van de beste als het gaat om online plantenwinkels. Erg netjes gedaan. Tip: sorteren op beschikbaarheid zou handig zijn (of beter te vinden kunnen zijn).

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor goede prijs

Zeer zorgvuldig verpakt, kwaliteit staat voorop

Mijn favoriete online plantenwinkel

Prijskwaliteit is uitstekend! De planten komen perfect verpakt toe en het zijn altijd mooie, gezonde planten. Het soort planten die ik zelf zou uitzoeken in de winkel. Veel keuze en geweldige kwaliteit! Bezorging is ook dik in orde!

Geweldige levering

De planten zaten erg verpakt en zagen er gezond en fris uit. Inmiddels staan ze op hun plekje en we hopen nog vaker een bestelling te doen. Als alles weer zo goed geregeld en verzorgd uitziet blijven wij vaste klanten

• Snelheid/Levertijd

Blij deze winkel ontdekt te hebben

Blij verrast door het ruime aanbod, mijn bestelling werd heel snel bezorgd en de vriendelijke bezorger bracht het in mijn tuin precies waar ik het hebben wilde. Hele fijne service dus. De bestelde aarde ziet er prima uit, ik heb mijn nieuwe vaste adresje gevonden.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekend service, prachtige planten. Top!

uitstekend

Uitstekende service, goede communicatie, zeer gunstige prijzen, makkelijk online te bestellen en snelle levering van de producten, gekozen uit een ruim, kwalitatief aanbod.

• Snelheid/Levertijd

Extra snelle levering en goed verzorgde planten!

Ik stond eerst sceptisch tegenover planten bestellen online maar jullie hebben me het tegendeel bewezen!

• Snelheid/Levertijd

mooie planten en snel geleverd!

veel keus en veel op voorraad zelf in de herfst.

Geweldige ervaring!

Al zeker vijf keer ofzo besteld hier dus dat alleen zegt al genoeg. Elke keer supersnelle en hele vriendelijke bezorging. De planten, DIE zijn altijd uitstekend en nu bestel ik zelfs ook voor m'n zusje mee. Ik zal blijven bestellen! Ik zou graag zelfs uitbreiding willen zien bij de vaste planten...

Top levering weer!

Alles netjes afgeleverd binnen het aangegeven bezorgtermijn; de planten zagen er hartstikke mooi en gezond uit en doen het goed tot nu toe! De planten die we vorig jaar hadden besteld zijn ong. een jaar oud nu en doen het allemaal nog super goed! Niks te klagen en hoop dat de nieuwe plantsoorten ook even mooi zullen bloeien in onze tuin als die we al hadden!

kwaliteitplanten met zorg geleverd

De tuinplanten zien er altijd goed verzorgd uit. Heb er al wat in de tuin van vorig jaar en ze doen het goed. De levering is met zorg en met een eigen vervoerder. Prima afgeleverd aan de deur

• Snelheid/Levertijd

Goeie service en goed product

Vlotte en accurate levering en prima product

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel