kwaliteitplanten met zorg geleverd

De tuinplanten zien er altijd goed verzorgd uit. Heb er al wat in de tuin van vorig jaar en ze doen het goed. De levering is met zorg en met een eigen vervoerder. Prima afgeleverd aan de deur

• Snelheid/Levertijd

Goeie service en goed product

Vlotte en accurate levering en prima product

• Snelheid/Levertijd

Alles naar wens. Producten zijn van goed kwaliteit, planten zijn gezond, vriendelijke plantenexperts die je vragen snel beantwoord en je producten bezorgen. Ik ben in ieder geval een fan.

• Snelheid/Levertijd

zelden zo'n goede wbwinkel getroffen

gewoon alles perfect

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Snel en goede kwaliteit

Heel snel geleverd. Zondag besteld. Woensdag al op de oprit. Mooie planten en goede kwaliteit. Netjes verpakt in kartonnen dozen.

• Snelheid/Levertijd

Geleverde planten zien er fris en verzorgd uit

De levering was keurig op tijd. De plantjes waren volgens informatie op de site en zagen er fris en gezond uit. Mijn tweede ervaring met een levering, en ook dit keer prima tevreden.

super bedrijf

Fijne ervaring

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle correcte levering

Ik heb al voor de tweede keer besteld bij hun Planten komen snel aangeleverd en goed verpakt. Ze hebben een groot assortiment aan planten.

Prima kwaliteit planten

Mijn bestelling netjes ingepakt en afgeleverd. De planten van prima kwaliteit met een goeie prijs kwaliteit verhouding

helemaal top

netjes verpakt en goede kwaliteit planten

Nette snelle levering

Planten zagen er goed uit en allemaal netjes verpakt. De bezorging van snel en netjes door een heel aardige bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en struiken die snel bezorgd

Ik heb nu een paar keer planten en struiken besteld en ben erg tevreden over de kwaliteit. Alles werd snel geleverd en netjes neergezet door de bezorger. Prima service.

• Snelheid/Levertijd

netjes bezorgd. meer dan verwachting.

Netjes bezorgd, meer dan verwachting.

Top berdijf

Voor het eerst besteld bij jullie. Wat een geode service. Netjes afgeleverd bij de plek waarvwij het hebbennaangegeven. En netjes een kaartje door se brievenbus (Brian) Toppie gedaan.

Goede prijs/kwaliteit. Gezonde planten

Tevreden van prijs/kwaliteit. Planten zijn gezond en stevig geworteld. Zeer tevreden. Ze worden verzorgd afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Veel keus en vlotte, nette afhandeling

Ik kon op de site planten vinden, die ik nergens anders vind. De bezorging was vlot en heel zorgvuldig. Planten kwamen netjes aan en bezorger was zeer vriendelijk. Ik ben heel tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten voor een redelijke prijs. Snelle en betrouwbare levering .

Goede service.

Veel keus in planten met duidelijke omschrijving. Houden zich aan de levertermijn die ze opgeven. De planten worden stevig verpakt geleverd.

• Snelheid/Levertijd

prima, planten goed verpakt aangekomen

kwaliteit planten prima , op tijd, prettige bezorger

• Snelheid/Levertijd

Komen gemaakte afspraken prima na!

Bestellingen zijn makkelijk geplaatst. Je wordt prima op de hoogte gehouden van levering. Daarnaast is alles in goede staat afgeleverd, zelfs een bewijs van controle door medewerker zit erbij zodat je weet dat de bestelling een dubbele check heeft doorlopen. De planten zijn intact geleverd. Super aan te bevelen aan derden om hier te bestellen. Ik ga straks mijn grote bestelling plaatsen zodat ik deze maand mijn tuin voor het voorjaar weer op orde heb.

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit en nette bezorging

Heb inmiddels vaker planten besteld en ken de zaak ook van normaal bezoek. Aardige verkopers met veel kennis. Kwaliteit is zeer goed en wordt netjes bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Alles gekregen en ziet er goed uit. Nu afwachten of alles goed groeit.

Alles gekregen en ziet er goed uit. Nu afwachten of alles goed groeit.

• Snelheid/Levertijd

snelle en zeer nette levering

Mooie planten, goede kwaliteit, soorten en hoeveelheden klopten.

geweldig

mooie planten en mooi , goed en netjes verpakt en geleverd!

Aanrader

Planten zien er zeer goed uit. Nu nog te vroeg hoe ze aangroeien.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel