Prima bedrijf goede service

Alles netjes ontvangen, vriendelijke chauffeur. Druivenplanten zagen er niet goed uit. Hier gelijk melding van gedaan. Hier werd direct op gereageerd en een prima oplossing. Erg tevreden. Ga zeker hier weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Goed en snel contact en mooie planten

De planten van Tuinplantenwinkel zijn nog mooier dan op de foto. Wederom blij met de bestelling

Heel goede ervaring mee!

Bestelproces verliep makkelijk. De bestelling werd binnen een week bezorgd en was goed verpakt ( geen beschadiging aan de plant )

• Snelheid/Levertijd

Bestellen gaat heel gemakkelijk. Bestelling wordt snel geleverd en de bezorger is uiterst hulpvaardig.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en goede service! Kortom aanrader!

Mooie planten en na 2 dagen keurig verpakt afgeleverd.

Zeer goede kwaliteit

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service van bestellen tot afleveren!

Ik kocht 7 leidindes bij Tuinplantenwinkel.nl. Na het bestellen moest maar 3 dagen wachten voor deze voor onze voordeur door een zeer vriendelijke meneer werden geleverd. Ook het boekje dat bij de lindes zit is superhandig en duidelijk! Niets dan positiviteit!

• Snelheid/Levertijd

altijd mooie bomen en planten

heb hier al meerdere keren besteld ,altijd mooie planten ,bomen zijn gekweekt in kuipen zijn helemaal beworteld ,dus staan eigenlijk al in de volle grond ,in juni 2 boompjes geplant ,staan er prachtig bij

ruime planten keuze aanbod

Ik kon mijn planten makkelijk op de site vinden en vond het handig dat ik kon aangeven waar de bezorg dienst het pakket kon neerzetten wanneer ik niet thuis aanwezig ben .

Top!!

Alles helemaal top verlopen. Prachtige producten

Alles volgens afspraak.

Planten zien er goed uit, netjes verpakt.

Prima service . Goed bereikbaar en vriendelijk personeelee

Mijn klimplant was geknakt bij vezorging . Na klacht direct reactie en de week daarna gelijk een nueuwe. Goed bereikbaar en snelle reactie en service. Top.

• Snelheid/Levertijd

Wederom een prima aflevering, zoals altijd

Ieder keer weer prima aflevering; vriendelijke chauffeurs en mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede website en goede keus

Tuinplantenwinkel is een goede winkel met goede service,netjes een mail wanneer de planten werden afgeleverd ,alles netjes en correct afgeleverd ,binnen 3 dagen dikke pluim voor dit bedrijf.

Komen hun afspraken na

Zoals afgesproken geleverd en prima afhandeling

Verrassend goed.

Mooie planten netjes professioneel verpakt en bolgens afspraak bezorgd.

Prima.

Keurig verzorgd voor herhaling vatbaar.

• Snelheid/Levertijd

Weer mooie planten thuis bezorgd gekregen. Service is ook erg goed als je bijv een vraag over een artikel of een reeds bestaande tuinplant in je tuin. Altijd snel een uitgebreide en duidelijke reactie. Voor ons altijd super.

Prijs/ kwaliteit

Kwaliteit, goede prijs en een snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Ook deze ( tweede ) bestelling was prima.

Tuinplantenwinkel heeft ons wederom niet teleurgesteld. Mooie planten met goed doorwortelde kluit netjes verpakt op tijd geleverd door een chauffeur die niet zo gehaast was zoals we gewend zijn van de pakketbezorgers.

• Snelheid/Levertijd

Weer zeer tevreden over bezorging èn kwaliteit

Voor de 3 e maal een bestelling geplaatst en wederom zeer tevreden over bezorging èn kwaliteit

Goede kwaliteit en levering

Dik tevreden

Alles goed en op tijd geleverd

Snel geleverd, mooie kwaliteit

De planten werden snel en netjes geleverd. Zijn van goede kwaliteit. Nu afwachten of ze aanslaan.

mijn ideale online plantenwinkel

Ales in orde: heldere website met goede zoekfunctie en veel info, makkelijk bestellen, duidelijke communicatie over bezorgmoment, planten zijn altijd van goede kwaliteit en deugdelijk vetpakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel