Super service, snelle levering en bovenal top producten

Een ruime keuze producten die in goede kwaliteit thuisgebracht worden en zonder uitzondering allemaal doorgroeien tot mooie planten

Prima kwaliteit

Info op de site is goed. Planten zijn kwalitatief goed en uitstekend verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering van mooie planten.

Tevreden over de kwaliteit van de geleverde planten. De korte levertijd is een pluspunt.

• Snelheid/Levertijd

Goede haagplanten, kun je niks van zeggen.

Mooie planten snel geleverd

De planten zijn fris, goede kwaliteit en goed verpakt. Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goeie communicatie en heel mooie bomen

Ik wou 3 lei-Elstar bomen bestellen maar volgens de site waren die uitverkocht. Mijn bericht op zondag werd binnen de paar uren beantwoord (toch nog een kleine voorraad). Op maandag besteld, vrijdag geleverd inclusief alle benodigdheden. Heel mooie bomen, duidelijke instructies. We kregen al complimenten van verschillende buren.

fenomenaal

snel besteld en snel en vakkundig op afgesproken tijd geleverd

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaringen met uw bedrijf zijn heel goed.

Geweldige kwaliteit. Uitgebreide keuze. Heel vriendelijke uitstraling.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten; snel en goed bezorgd

Aanrader

Verzorgde plantjes, snel geleverd

Verzorgde plantjes, snel geleverd

Jullie zijn mijn favorite Tuincentrum

Altijd weer helemaal happy met de service en de kwaliteit van de planten. Bijna alle planten in mijn tuin zijn van jullie. Van een kale betegelde tuin naar een steeds groener en kleurrijkere tuin. Ideaal voor mij de website, die mij helpt goede keuzes te maken kwa wanneer de planten bloeien, hoe hoog ze worden, groenblijvend etc. Heel goed gemaakte website! Danke jullie voor de mooie planten!

super

Goed en persoonlijk advies, zowel in de winkel als telefonisch. Prima planten voor een mooie prijs.

Perfecte planten

We hebben verschillende keren besteld. Alle planten zagen er goed uit. Ze sloegen goed aan. Aflevering ging prima. Alle lof voor deze organisatie.

mooie bomen

3 fruitbomen besteld prima kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en goede service

Al meerdere malen gekocht en altijd ok, ook goede service als er planten niet aanslaan,zonder problemen nieuwe!

• Snelheid/Levertijd

Grote collectie en makkelijk filteren, prachtige planten

Levering mag van mij nog wat sneller, we zijn nu toch wel gewend; vandaag besteld, morgen in huis…

Goed, snel en betrouwbaar

Makkelijke website, snelle levering en goede service ook als je niet thuis bent.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van de bestelde fruitbomen en vriendelijke bezorger De bomen zien er gezond uit en waren voor transport goed bewaterd We zijn heel tevreden

• Snelheid/Levertijd

Service en planten helemaalgoed!

Vlgs afspraak geleverd en alles in goede conditie. En, belangrijkste, de planten doen het!!

• Snelheid/Levertijd

Ik kan op internet specifieke planten uitzoeken. Bij een winkel kan ik alleen kopen wat daar aanwezig is.

Prima planten

Bestelling snel geleverd Goed verpakt Prachtige kwaliteit planten Echte aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en fijne service

De plant ziet er praktisch net zo uit als op de foto, erg mooi. Goede service mbt bezorging ook.

Prachtige Planten, zeer goede levering

De planten welke ik besteld heb zijn boven verwachting. Groot en goede vertakking en mooie kluit ...TOP

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor een goede prijs en een eigen bezorgdienst. Ik bestel hier vaker mijn planten en ik ben zeer tevreden.

Snelle en zorgvuldige levering

Een geweldig bedrijf. Van tevoren informatie ontvangen over de manier van verzending en bij ontvangst geconstateerd dat de bestelling op een zeer zorgvuldige wijze verpakt en verzonden was. Top!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel