Beste one stop shop voor je tuin

Goed aanbod en fijne site. Je kunt gemakkelijk zoeken en het hele borderplan in een keer bestellen. Ook leuk is de keuze voor grotere planten. We zijn blij met de planten, en zeker met de vriendelijke en zorgvuldige bezorging, top!

Fijne en goede service

Snel antwoord via de mail bij vragen, goede uitleg in het tuincentrum, iedereen erg vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Leibomen waren prachtig. Alles goed verpakt. Snel geleverd, goede service!

Uitstekende winkel

Uitstekende kwaliteit planten met een goede prijs, bezorging is ook prima. Planten staan nu ongeveer een maand en doen het allemaal uitstekend.

• Snelheid/Levertijd

De heide kwam mooi aan en doet het goed. Een tip misschien handig om een tijdvak te geven met bestellen

• Snelheid/Levertijd

Prima producten, service en levering

Duidelijke en mooie website, goede prijzen en aardige bezorger. Kortom geen reden tot klagen

Wederom dik tevreden

Dit was de derde keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst. Net als voorgaande keren was nu ook alles dik in orde. Als ik weer plantjes, struikjes, boompjes of wat dan ook voor in de tuin wil aanschaffen dan ga ik dat zeker hier weer doen.

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle en mooi verzorgde levering

Mooie plantjes zeer vlot en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

De bestelling ziet er heel goed

• Snelheid/Levertijd

Perfecte service en goede kwaliteit!

X

• Snelheid/Levertijd

Prima communicatie vlotte levering en nette prijzen

Zeer fijne website, goede beschrijving, goede keuzemogelijkheden en prima communicatie over mij gestelde vragen.

Fantasties

Alles wat wordt beloofd is ook echt zo bij levering, we zijn zeer tevreden. Wij hebben 4 leibomen besteld, echt top. Met goeie begrijpbare instructie. Een week geleden geplant ziet er super uit

Wat een Snelle service

voldoet aan mijn verwachting

Snelle bezorging van goede planten en netjes verpakt.

Goed assortiment, prima geleverd

Goed assortiment, prima geleverd

zeer goed

De planten waren goed verpakt, werden op tijd geleverd. De planten werden netjes neergezet waar ik het had aangegeven. De communicatie over de levering verliep naar wens.

prima planten op tijd bezorgd

prima planten op tijd bezorgd

Mooie plant

Ik vind dat ze een mooie site hebben, met goede uitleg van de planten. Mooie verse planten. Ik raad het iedereen aan.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten keurig op tijd bezorgd!

Alle bestelde planten leverbaar en na korte tijd bezorgd. Heel fijn dat je direct aan kan geven dat, wanneer je niet thuis bent waar ze kunnen afleveren.

zeer tevreden

Ik heb bij de tuinplantenwinkel al diverse keren planten/bomen gekocht. Altijd goed geholpen, conform afspraak geleverd, Ben hier zeer tevreden over. Helaas is het al enige tijd moeilijk om planten te kopen. Dat is het enigste minpuntje dat ik kan bedenken.

• Snelheid/Levertijd

Goede plantjes en goede service

De bestelde planten werden netjes geleverd. De bezorger dacht ook goed mee over waar de planten neer te zetten in onze afwezigheid (waren toevallig niet thuis) en heeft een plekje gevonden in de schaduw. En de planten zijn gewoonweg super! Ze staan er allemaal mooi bij. Allemaal ‘goed aangeslagen’.

• Snelheid/Levertijd

Tijdig bezorgd, vriendelijk bezorgd, alles zoals beloofd.

Prachtige planten

De bestelde planten waren van mooie kwaliteit. Goed verpakt voor verzending en correct afgeleverd met eigen bezorgdienst. We hebben eerder op het Internet planten gekocht, maar onze ervaring met Tuinplantenwinkel.nl is tot op heden verreweg de beste. Als we iets nodig hebben, kom ik zeker terug.

Fantastische producten

In één zin, goede prijs - kwaliteits verhouding

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende planten en goederen.

Zeer fijne service. Gemoedelijk en vriendelijke begeleiding bij bestellingen via de website. En vooral: flink aanbod met zeer aantrekkelijke prijzen. Snelle levering en extreem goed verpakt!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel