zeer tevreden

Ik heb bij de tuinplantenwinkel al diverse keren planten/bomen gekocht. Altijd goed geholpen, conform afspraak geleverd, Ben hier zeer tevreden over. Helaas is het al enige tijd moeilijk om planten te kopen. Dat is het enigste minpuntje dat ik kan bedenken.

• Snelheid/Levertijd

Goede plantjes en goede service

De bestelde planten werden netjes geleverd. De bezorger dacht ook goed mee over waar de planten neer te zetten in onze afwezigheid (waren toevallig niet thuis) en heeft een plekje gevonden in de schaduw. En de planten zijn gewoonweg super! Ze staan er allemaal mooi bij. Allemaal ‘goed aangeslagen’.

• Snelheid/Levertijd

Tijdig bezorgd, vriendelijk bezorgd, alles zoals beloofd.

Prachtige planten

De bestelde planten waren van mooie kwaliteit. Goed verpakt voor verzending en correct afgeleverd met eigen bezorgdienst. We hebben eerder op het Internet planten gekocht, maar onze ervaring met Tuinplantenwinkel.nl is tot op heden verreweg de beste. Als we iets nodig hebben, kom ik zeker terug.

Fantastische producten

In één zin, goede prijs - kwaliteits verhouding

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende planten en goederen.

Zeer fijne service. Gemoedelijk en vriendelijke begeleiding bij bestellingen via de website. En vooral: flink aanbod met zeer aantrekkelijke prijzen. Snelle levering en extreem goed verpakt!

Goede advisering en service

Medewerkers hebben kennis van zaken en zijn servicegericht. Planten/bomen worden in goede staat geleverd

• Snelheid/Levertijd

Fijne duidelijke webshop , makkelijk te bestellen , planten worden goed verpakt. Goede kwaliteit planten en ook nog snel in huis.

• Snelheid/Levertijd

Fijne (web)winkel met veel keuze en snel geleverd

Fijne webwinkel met veel keuze qua planten maar ook grondbedekkers etc. Geen abnormale bezorgkosten en snel geleverd. Heel erg tevreden!

Kwaliteit - snel - betrouwbaar

Prima kwaliteit, snelle levertijd en snelle antwoord als je een mail stuurt met een vraag.

prima, goede planten en in 3 dagen geleverd

prima, goede planten en in 3 dagen geleverd

• Snelheid/Levertijd

Prima planten voor een redelijke prijs. Goed en zorgvuldig verzonden.

De pl@nten voldeden aan mijn verwachting. Uitgepoot en ze staan er goed bij.

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatieve planten voor heel scherpe prijs, zeker een aanrader om te bestellen.

Kwaliteit en snelle service

Heel tevreden

Kwalitatieve producten, met zorg aan huis geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit bloembollen, netjes verpakt, snelle levering en keurig geprijsd. Volgend jaar weer!!

• Snelheid/Levertijd

Het pakket werd snel geleverd. De planten waren uitstekend verpakt en zagen er werkelijk schitterend uit. In de tuin staan ze er ook heel goed bij. Niks mis mee.

Super snel en perfect

Na besteld te hebben, vlinderstruiken, snel bevestiging. Artikelen met eigen transport in zeer goede staat geleverd, door zeer vriendelijke medewerker. Perfect verpakt en zeer goede kwaliteit. Geen min-punten, alleen maar zeer positief. Groetjes, Fam. Hendriks

• Snelheid/Levertijd

De plant is in goede staat. beveel aan.

De plant is in goede staat. beveel aan.

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde bloemen en planten

Het ziet er allemaal mooi en vers uit!

• Snelheid/Levertijd

Het kon gewoon niet beter, incl. het verzenden

De planten zagen er zeer goed uit, en waren ook zeker heel professioneel verpakt zodat ze niet door de doos konden vallen. Ze werden netjes afgeleverd en zelfs op de eerste etage in de woning gebracht door de bezorger. Ook de zakken aarde werden netjes naar boven gebracht. De service was helemaal super.

• Snelheid/Levertijd

Organisatie geweldig, kwaliteit niet altijd optimaal

mijn ervaring is doorgaans zeer goed, doch soms twijfel ik aan de kwaliteit van het geleverde.

Snelle verzending en mooie sterke planten, goed verpakt

Snelle verzending en mooie sterke planten, goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Perfect bedrijf die al hun afspraken echt goed nakomt

434 bodumbedekkers besteld. Wilde deze vroeg hebben om wat aan mijn vrije dag te hebben. Normaal koop ik nooit planten via een website. Via de site had ik zoiets van dit kijkt goed wat ze beloven. Om 8.00 had ik mijn planten. Allemaal in plastic kratten 16 stuks. Planten waren nat en zagen er top uit. Allemaal even groot en goed in het blad. Ook tijdens het poten zag je dat elke plant flink wortel had. 2 dagen later hebben ze de kratten opgehaald. Beter kan het niet!!!

Veel keus en niet duur

Veel keuze op de site en nette prijzen. Snelle levering Goede beschrijving

Perfect geleverd!!

Hortensia besteld. In goede vochtige pot geleverd en goed beschermd verpakt. Zien er ook gezond uit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel