Deskundig advies

Grote collectie en personeel weet waar ze het over heeft in de fysieke winkel. Voor ons het ommetje waard.

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle service en goede kwaliteit

Zeer goede ervaring ik zou deze webshop aanraden goede kwaliteit voor een lage prijs

Briljant

Duidelijke pagina’s, snelle levering, boven de €75,- geen bezorgkosten en mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en een goede kwaliteit

Goed verpakt en mooie grote planten en snel en op tijd geleverd.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

• Snelheid/Levertijd

Keurig verpakt en mooie planten

Mooie plantjes, zorgvuldig verpakt

Aarde en veel plantjes besteld. Best snel geleverd. Netjes in de gang gezet. De planten waren goed verpakt en zagen er ook goed uit. Inmiddels staan ze allemaal in de volle grond.

Prachtige planten, snelle bezorging

Overzichtelijke website, mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Goede plant, zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd

Net als de vorige bestelling, die nu volop in bloei staan, prima koop

goed en kundig

Ik heb tuinplanten winkel voor de eerste keer gebruikt vooral omdat ik de 100 planten die ik heb gekocht niet zelf kon vervoeren. Ervaring met pw zijn prima. Levertijd van 7 dagen was ietwat lang maar geen probleem .

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke website, snel geleverd en goede kwaliteit

Overzichtelijke website, bestellen is makkelijk en snel geleverd. De geleverde planten zien er goed uit. Ik had een vraag gesteld over ene eerder bestelde plant en deze werd snel en netjes beantwoord.

• Snelheid/Levertijd

Altijd goede planten ontvangen!

7x nu besteld bij Tuinplantenwinkel, en ALTIJD goede planten gehad. aangroei garantie geven ze en dit klopt tot op heden ook echt.

• Snelheid/Levertijd

Veel keus, mooie planten, goede prijs en snelle en goede levering.

Netjes thuis bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, snel geleverd

Planten zijn snel geleverd en van goede kwaliteit. Heel zorgvuldig verpakt en met een eigen transportdienst bij je thuis gebracht. Zeer tevreden en inmiddels vaste klant geworden van Tuinplantenwinkel.nl

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en prachtige planten

De planten werden twee dagen later al keurig geleverd en het zijn prachtige planten.

Mooie planten

De planten worden netjes bezorgd met eigen bezorgdienst. Bij aankomst zien de planten er netjes uit, die na het planten ook goed aanslaan. De rozen die wij besteld hebben, staan netjes in bloei.

T

zeer goed

genoeg keuze en zeer snelle levering, door eigen vervoersafdeling.

• Snelheid/Levertijd

Alles is weer perfect verlopen, zoals altijd. Top

KWALITIJD PRODUCTEN

SNELLE BEZORGING , VRIENDELIJK PERSONEEL ,GOEDE PRODUCTEN

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en mooie producten

• Snelheid/Levertijd

Top service, product en snelle levering!

Het bestellen van onze mooie klimrozen ging erg makkelijk. Ze werden snel door eigen bezorgdienst geleverd. Dat is echt een positief punt! De rozen werden goed vervoert, niet in de verdrukking of verpakt in te kleine doos. Ik kon aangeven waar ik ze wilde hebben, mocht ik niet thuis zijn. De rozen zijn erg mooi, nu nog mooi groeien en klimmen tegen de muur, maar dat gaat ook vast goed komen met de groei garantie. Kortom : heel erg tevreden met het product en de levering!

Helemaal top

Duidelijke site met veel informatie. Mooie prijzen en duidelijke informatie over de levering. En de jonge man, die mijn bestelling kwam leveren, was super vriendelijk. Hij zette netjes alles in de achtertuin en had ook nog even tijd voor een praatje. En de planten zijn mooi en sterk.

• Snelheid/Levertijd

Snelle professionele service ook bij bestellingen op maat

Wij hadden een speciale bestelling met diverse maten leibomen en enkele extra's. Na contact via e-mail werd alles voor ons op maat klaargemaakt en bijzonder snel verzonden voor een erg gunstige prijs. Bij levering werd alles netjes neergelegd waar we aanwezen. Bij de bestelling zat alle informatie die we nodig hadden. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie, bestelling, levering en prijs. Het tuincentrum zelfs is trouwens ook zeker een bezoek waard.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel