Netjes

Snel geleverd en mooie planten!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van mooi product. Afgeleverd in de tuin, beter kan niet.

• Snelheid/Levertijd

Levertijd en service klopte. Kreeg een mooi boompje geleverd, blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaring is kort. Dit was een goede service en snelle levering. Overzichtelijk site

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie kwaliteit planten

Prima planten, goed verpakt en met zorg geleverd en ook tegen een prima prijs. Stuk betere kwaliteit dan ik vaak zie in tuincentra en zeker goedkoper.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit, goeie service en snelle levering

Ik ben heel tevreden over alles wat ik reeds bij Tuinplantenwinkel gekocht heb. De planten zijn van heel goeie kwaliteit, er wordt snel geleverd en ik apprecieer ook de goede raad die ik krijg van de chauffeurs.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeer goede prijs kwaliteit, stukken goedkoper dan de bekende tuincentra, vrijwel alles op voorraad, snelle levering aan huis, keurig verpakt en planten van goede kwaliteit. Wij zullen zeker vaker bestellen!

Kwaliteit-kwantiteit

Aangename kennismaking met online winkel waar ik kan stellen dat er aandacht besteed word op alle vlakken. Kwaliteit planten, perfecte verpakking, snelle levering, aanrader voor de tuin aankopen.

• Snelheid/Levertijd

Eigen vervoer en snelle reactie op vragen

Snelle levering en goed verpakt.

Perfect!

Snelle levering. Prachtige heester geleverd. Mooie maat en zorgvuldig verpakt

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor een goede prijs

Goed assortiment, scherpe prijzen en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Precies geleverd, wat ik verwacht had!!!!

uitstekend!!!

• Snelheid/Levertijd

Graag weer een volgende keer!

Na enige twijfel of je een plant nou via internet moet bestellen (je kunt het immers niet zelf uitzoeken) toch maar de gok gewaagd. Resultaat: vlotte levering van een goed ingepakt kaarsrecht struikje op stam. Wouw die had ik niet mooier kunnen krijgen. De helft van de bestelwaarde kwam erbij aan bezorgkosten, dus beter om je benodigdheden op te sparen. Inmiddels zelf op de kwekerij geweest en nog nooit zoveel keus aan tuinplanten gezien. Als tuinplanten voor jou hoofdzaak zijn, ga je hier naar toe en niet (meer) naar overbevolkte tuincentra die meer de focus op interieur en kerstrommel hebben.

• Snelheid/Levertijd

Perfecte kwaliteit, goede prijs!

Super mooie planten in top kwaliteit, perfecte communicatie over de levering. Hulpvaardig via mail!

Mooie rozenstruiken

Mijn bestelling bestond dit keer vooral (in geld) uit rozenstruiken. Prima kwaliteit, bloeien goed en slaan goed aan. Ook de vrouwenmantel en stekelnootjes waren top kwaliteit. De sedum herbstfreude waren bij de eerste bestelling top. Dit keer waren ze bedroevend van kwaliteit, hadden beter niet verkocht kunnen worden. Daarom dit keer niet 5, maar 4 sterren.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service, boom ziet er verzorgd uit, goede en prettige levering

• Snelheid/Levertijd

Goeie kwaliteit en goeie communicatie

Mijn 2e (grote) bestelling. Planten kwamen heel snel. Inspraak in levermoment en goeie communicatie. Kwaliteit van de planten is ook heel goed. Kortom zeer goeie service en waar voor je geld! Enige negatieve: 1 klein plantje bij de laatste bestelling doet het minder goed. En 1 van de blauwe regens die ik in het voorjaar kocht groeit niet.

Kwaliteit

Snelle levering scherp geprijst

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering, de planten zijn zorgvuldig en voldoende bescherm verpakt. Prijs staat in goede verhouding tot de kwaliteit. Eén klein verbeterpuntje, het zou wenselijk zijn als er 1 werkdag voorafgaand aan de bezorgdag een tijdsblok gegeven kan worden waarbinnen de bezorging zal plaats vinden. Maar verder, uitstekend en een absolute aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Raad het iedereen aan. Goede service goed verpakt. Geleverd op de afgesproken dag!

Erg goed

Dit jaar op verschillende plaatsen planten besteld, maar deze is de allerbeste. Mooie planten, super verpakt en keurige aflevering.

• Snelheid/Levertijd

Mooie en goed verpakte planten levering

Snelle, goede levering van mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Uitgebreid aanbod en alles kwam goed aan

Ik ben blij met mijn planten en kon een paar specifieke soorten hier halen die ik niet in de standaard zaken kon krijgen. Verder is alles in goede staat geleverd en staan ze nu mooi in mijn tuin.

Goed verzorgde levering

Keurig verpakt en met eigen bezorgdienst! Prima geregeld en goede planten

• Snelheid/Levertijd

Steeds een correcte levering zonder fouten.

Tot nu toe heb ik bij geen één bestelling fouten in de levering ondervonden. En dat met een eigen leverdienst met vriendelijk personeel.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel