Prima levering maar 1 plant is te snel dood gegaan

Alles verliep goed. De planten zijn snel in de grond gezet maar na een dag was één plant verdort. Verder prima levering

• Snelheid/Levertijd

Snel, netjes en goede kwaliteit.

De bestelde planten werden snel en netjes verpakt geleverd. De planten voldeden goed aan de beschrijving. Op de afgesproken tijd en plaats geleverd.

Het beloofde wort waargemaakt

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en keurig aangeleverd

De boerenhortensia's waren keurig netjes ingepakt en in een open doos bezorgd. De plantjes zagen er ook heel goed uit. Volgende keer bestel ik er weer

• Snelheid/Levertijd

Heel netjes aan huis afgeleverd.

Goed!

Wij hebben besteld. Niet-thuis-Service: aangegeven waar de zakken met boomschors geplaatst moesten worden. Sterker nog, ze lagen op de plek waar ze moesten komen! De bezorgers denken duidelijk mee, dat is heel fijn. Bedankt.

uitstekend

Snelle levering. Planten zien er uit alsof ze al in de grond staan. Perfect.

I have ordered a lot over 2 years. Always strong plants and perfect service

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en snelle levering

Planten die ik bestel op tuinplantenwinkel.nl zien er altijd heel mooi en gezond uit. De planten zijn duidelijk van goede kwaliteit. Al meerdere keren besteld en nooit problemen gehad. Snelle levering en vriendelijke bezorgers.

• Snelheid/Levertijd

Geweldig in prijs en levering.

Zie boven

Super, Top!!

Altijd goede ervaringen met tuinplantenwinkel. Mooie planten, goed verpakt en...bezorgd met eigen vervoerders!!

Uitgebreid

Op zoek naar planten in onze eerste tuin zocht ik in boeken naar mogelijke planten. Op tuinwinkel.nl vond ik echt een scherp geprijsd fors assortiment

• Snelheid/Levertijd

Eenvoudig en makkelijk besteld, geleverd met eigen bezorgdienst

Plant gevonden op de website, en wat je thuisbezorgd krijgt ziet er prima uit, voldoende groot en stond zelfs in bloei. Online planten bestellen vond ik altijd 'eng' want hoe komt het over? Hier is een eigen bezorgdienst die het veilig, zorgvuldig en ongeschonden thuis aflevert. Top ! Paar dagen wachten was hier geen punt.

Correct en snel

Correcte uitvoering en behandeling van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Na meerdere bestellingen nog steeds meer dan tevreden

Fijne winkel die goede planten levert. Na meerdere bestellingen kan ik bevestigen dat zij zich steeds netjes aan de afspraak houden. Nette eigen bezorging en heel klantvriendelijk. Wel soms veel planten uitverkocht, dus misschien net iets meer voorraad aanhouden. Winkelwagentje op de site doet soms een beetje raar door planten uit de bestelling te laten verdwijnen tijdens het samenstellen van het mandje, technische nog niet helemaal op orde maar de goede intentie blijkt overal uit. Fijn om nog zo'n klantvriendelijk bedrijf tegen te komen tegenwoordig. Houd dit vast en lever niet in op klantgerichtheid!

Fantastisch!

Vlotte levering door een zeer vriendelijke bezorger die ook nog eens de grote dozen helemaal achter in de tuin bracht. Planten goed verpakt. Inmiddels staan ze allemaal in de grond. Ik bestel zeker weer bij de Tuinplantenwinkel!

Hele mooie stam roos

Perfect geleverd!!!!

Volledig naar wens

Wij hadden 30 perkplantjes besteld. Onze bestelling werd binnen twee dagen keurig verpakt in een stevige doos geleverd. Uitstekende service.

• Snelheid/Levertijd

Mijn nr 1 online tuincentrum !!

Uitstekende kwaliteit, bomen waren netje verpakt. Snelle levering. Reeds meerdere malen besteld en altijd top kwaliteit geleverd.

Perfect!

Planten zijn mooi, groot en goed aangekomen. Ze waren goed verpakt en levering ging zeer vlot en ze waren zeer vriendelijk! Ik ben een zeer tevreden klant!

• Snelheid/Levertijd

Veel keus, mooie planten en goede service

Nadat mijn nicht afgelopen voorjaar wat planten van tuinplantenwinkel.nl had geplant, en zij erg enthousiast was over de kwaliteit en sterkte, heb ik ook een pakket besteld. Snel bezorgd, mooie planten en prijs en snelle service na een 'probleem'. Binnenkort ga ik weer wat bestellen voor de voortuin! Het enige wat een beetje irritant is, is het winkelmandje tijdens het bestellen. Er worden soms vanzelf bloemen toegevoegd of weggehaald, daardoor duurde het bestellen bij mij wel wat langer (geen idee of het aan mijn telefoon/laptop ligt?).

Leuk experiment

Hoe kan dat? Eigen bezorg dienst? Wat een lekker gezonde frisse plantjes. Nu ga ik meer proberen……

• Snelheid/Levertijd

Prima verzorgde planten en zeer snelle levering.

Plantjes zien er gezond uit, goede wortels. Twee van de Leliegras “Moneymaker” hebben het moeilijk. Hoop dat ze nog bijtrekken. Verder ben ik heel tevreden.

Prima geregeld

Planten netjes thuis gekregen en ze zien er ook goed uit!

• Snelheid/Levertijd

uitstekend geholpen met deskundig advies en ruim voldoende keuze mogelijkheden

Heb het tuincentrum bezocht om planten advies in te winnen voor een border in de schaduw. Deskundig geholpen en daarna direct in de webwinkel besteld. Planten zijn conform de bevestigde levertijd in een degelijke verpakking geleverd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel