kwaliteit, zowel van plant, wortelgestel als van verzending

Ik was aangenaam verrast. Dit was mijn eerste bestelling bij Tuinplantenwinkel. De geleverde voldeed helemaal aan mijn verwachting: gezond, goed wortelgestel, goede vochtige kluit, prima verpakt, snel. kortom: kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Goede service, kwaliteit viel iets tegen

Bezorging en communicatie was dik in orde. 2 planten waren in slechte staat. Dat vond ik teleurstellend en ik hoop dat deze nog bijtrekken.

• Snelheid/Levertijd

uitstekende en vlotte service!

Uitstekende en vlotte levering van mooie planten!

• Snelheid/Levertijd

Gewoon goed ,mooie planten, keurig verpakt!

Mooie planten, mooi verpakt, snel geleverd.

Mooie planten goede kwaliteit

Mooie planten, goede kwaliteit ondanks het feit dat sommige planten nog heel klein zijn. Ze groeien goed.

Altijd goede kwaliteit planten

Altijd goede kwaliteit en ruime keuze. Een account is prettig om een verlanglijstje bij te houden. Redelijk snelle levering (ze melden dat echt correct). Netjes neergezet wat je opgeeft. Kortom aanrader!

alles in orde!

Niets op aan te merken: overzichtelijke site, eenvoudig te bestellen en vlotte levering.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en netjes ingepakt en bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en in goede staat geleverd

Twee kleine vlinderstruiken en twee enorme jasmijnplanten (bijna 2 meter lang) zijn in zeer goede staat geleverd. De website geeft duidelijke informatie en ik ben heel blij met zoveel opties!

handige site, goede levering

Onlangs op korte termijn een bestelling geplaatst, ondanks Corona drukte en zomervakantie tijdige levering. Handig dat je de chauffeur/bezorger een plek kunt aanwijzen waar alles mag worden neergezet, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven.

Supergoed geregeld

Via internet planten uitgezocht en besteld. Zeer snelle reactie dat de planten binnen 2 dagen al klaar stonden.

Netjes en gastvrij!

Na online besteld te hebben kreeg ik na een paar dagen bericht om het af te halen. Het is een nette kwekerij kwa inrichting en assortiment. Bij het afhalen even rond gelopen en nog enkele planten meer gekocht. Het personeel was ook heel vriendelijk, typisch Brabantse gastvrijheid!

Topservice en goede kwaliteit

Topservice en goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

snelle levering van goede planten

levering gratis in de buurt is een pluspunt

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment van goede kwaliteit en snelle levering

De gewenste planten waren op voorraad. Levering gebeurde snel en de planten waren van uitstekende kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit en service

Niet aangeslagen plant werd na 2 jaar nog gewisseld. Goede levering planten zijn goed verpakt en zien er mooi uit!

• Snelheid/Levertijd

Tuinplantenwinkel communiceert vlot en helder en levert planten van een prima kwaliteit. Fijn dat je niet persé hoeft thuis te blijven voor de leverantie!

• Snelheid/Levertijd

Snel bezorgd. Goed verpakt.

Makkelijk planten bestellen op deze manier. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de bezorging. Planten zien er goed uit. Worden ook goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snel en vriendelijk bezorgd, alles top zoals beschreven

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en prima levering

Ik heb ruim 200 plantjes besteld. Zijn netjes verpakt geleverd. Geen enkel plantje van matige kwaliteit. Ze staan er nu 3 weken en alles planten zijn aangeslagen. Benieuwd naar het resultaat volgend jaar :-). Duidelijke website met alle benodigde informatie. Zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Prima aflevering van de planten

Zeer goede kwalitiet geleverde planten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor een goede prijs. Planten waren goed verpakt en waren in perfecte staat bij bezorging. Echt een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Al diverse tuinplanten gekocht bij Tuinplantenwinkel. Bij elke bestelling wordt je netjes op de hoogte gehouden over de status. Tuinplantenwinkel ook twee keer gezocht de afgelopen jaren, voor het uitzoeken van nieuwe tuinplanten. Het mooiste tuincentrum van Nederland!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering goede klantenservice mooie planten netjes verpakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel