Perfecte service

Zojuist mijn hedera ontvangen. Planten zaten keurig verpakt en zien er mooi en gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Volledig naar mijn verwachting zijn bestelde planten geleverd, goed verpakt, goede compost en goede maat. Ik ga zeker nogeens gebruikmaken van dit bedrijf.

Snelle levering en goede kwaliteit van de verschillende planten

Snelle levering en goede kwaliteit van de verschillende planten

• Snelheid/Levertijd

Super snelle reactie en service

Ik kreeg echt vrijwel meteen een reactie na mijn vraag via de mail. Bestellingen waren er snel en vriendelijk personeel. Dank jullie wel.

geweldig

hele mooie planten keurig en goed verpakt goede thuis service

Altijd goed

Goede kwaliteit en service. Snelle levering,

Aanrader!

Goede kwaliteit plantensoorten.

• Snelheid/Levertijd

Fijne site, snel en goed bezorgd!

Volgende dag geleverd, verschillende soort siergras. Netjes verpakt in een goeie doos. Volgende keer weer hier bestellen.

• Snelheid/Levertijd

goede keuze, vlotte bestelling, snelle levering, én mooie exemplaren!

goede keuze, vlotte bestelling, snelle levering, én mooie exemplaren!

Goeie producten

Netjes op tijd bezorgd ,en goeie planten

Heel goed.

Snelle levering volgens afspraak. Planten zien er fantastisch uit Aanrader!

Zoals altijd weer perfect

Ik bestel hier regelmatig wat en ben echt nog nooit teleurgesteld. Waren alle bedrijven maar zo

Overzichtelijke site, ruim assortiment

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit van de planten is heel goed en ook de eigen bezorgdienst is een meerwaarde.

Toppers

Topzaak. Alle eerder bestelde planten kon ik direct opnieuw bestellen. Alles op voorraad. En een aardige chauffeur. Bedankt!

Prima kwaliteit en service

Stipte levering

Uitstekende service

Snelle en vlotte bezorging

Prima geregeld.

Goede levering! Keurige planten!

Erg tevreden

De planten van mijn bestelling zien er heel goed uit en zijn snel geleverd. Ik zal er zeker weer bestellen.

Prima planten

De geleverde planten overtroffen mijn verwachtingen, mooie exemplaren, goed wortelstelsel, prima!

• Snelheid/Levertijd

Planten in uitstekende conditie, snelle en vriendelijke levering!

Goede service en mooie planten!

Geweldige service

Mijn bestelling werd snel en door een zeer beleefde meneer bij mij voor de deur afgeleverd. Heb ik weer wat nodig zal ik eerst kijken of Tuinplantenwinkel.nl het kan leveren.

Prima planten

Deze keer bijna alleen vaste planten besteld die er prima uitzien. Wel jammer dat slechts potmaat 9x9 wordt geleverd. Wel teleurgesteld over de forever & ever hortensia: veel gele bladeren en groengele, hopenlijk geen luis.

Goed-snel en goedkoop

Goed en ruim assortiment tegen een zeer scherpe prijs met snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Top, van bestelling tot levering.

Eenvoudig bestellen, nette levering en goed verpakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel