Goede planten, ik bestel zeker weer!

Top! Prima planten, keurig verpakt en bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie planten!

Kan het iedereen aanraden, eigen bezorgdienst, netjes verpakt en erg mooie planten!

frisseplanten en corecte levering

aanbevolen voor uw tuincreaties

• Snelheid/Levertijd

Wel enkele gebroken takken door vervoer

Goede planten, mooie levering

Diverse planten besteld, zowel groot als klein. Werden allemaal keurig verpakt en in goede kwaliteit geleverd. Volgende keer bestel ik hier weer!

Zeer correct !!!

Alles correct geleverd en zeer goed verpakt … komt levertijden na

Service

Al eerder planten gekocht bij Tuinplantenwinkel.nl. Levertijd, verzorging en het bezorgen zijn hier prima geregeld.

• Snelheid/Levertijd

Volgens afspraak en keurig verzorgd. Mooie planten

Gehele service boven klantverwachting!

• Snelheid/Levertijd

een prachtige boom en goed klantcontact

Ik had een boom gekocht als cadeau aan mijn ouders. In goed overleg is de boom geleverd precies zoals afgesproken. De boom is prachtig, heel erg bedankt!

prima, snel en goed

prima snel en goed

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site en prima bezorging

De bestelling werd netjes opafgespriken tijd bezorgd.

Hele fijne Tuinhulp

Het gebruik van de website is simpel, en met heel veel informatie, veel tips en duidelijke info over beschikbare producten. Daarmee heb ik een goede indeling van planten in mijn nieuwe tuin kunnen maken. Na bestelling waren de planten goed en netjes bezorgt. Ik kon meteen aan de slag om deze planten te plaatsen. Alle buren geven mij complimenten over mijn nieuwe tuin en geven mij een pluim over mijn "groene vingers". De waarheid is dat die wel van de kennis van tuinplantenwinkel.nl is.

Topservice!

Snelle levering van mooie tuinplanten!

Niets dan lof !!

Gemakkelijke manier van on-line bestellen / Snelle levering / Vriendelijke / Behulpzame (eigen) bezorger / Goede verpakking / Uitstekend product.

• Snelheid/Levertijd

Wij zijn super te vrede over de planten die we bij jullie bestellen. Altijd netjes verzorg, raad het de mensen ook zeker aan

• Snelheid/Levertijd

Heel blij mee,alles groeit goed,en erg behulpzaam. Perfect bezorgt

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten,netjes verpakt en veilig geleverd.

Ik heb mijn eerste bestelling geplaatst .Hierbij heb ik enkele wintervaste tuinplanten besteld. De levering was best snel. De planten waren veilig en netjes verpakt in een grote stevige doos. Als je niet thuis bent wordt de bestelling op het adres geleverd wat je zelf hebt opgegeven. Mijn bestelling werd dus bij mijn buurman geleverd omdat ik dat heb aangegeven. Een mooie stevige kaart word in je brievenbus gegooid met de melding dat je bestelling bij de buren is bezorgd. Ik moet zeggen dat ik de kaart zo mooi vond dat ik het heb bewaard ! Ik adviseer een ieder om gerust te bestellen bij tuinwinkel.nl De service is klasse !!

Top bedrijf!

Alles wat je bestelt wordt snel en keurig verzorgd geleverd. Kortom kwaliteit straalt er vanaf en wij kunnen zeggen dat wij de tuinplantenwinkel als onze huis leverancier beschouwen.

• Snelheid/Levertijd

Snellele wrong en goede producten

Een aantal serynge besteld in het weekend. De 3 dagen later stond het voor de deur afgeleverd. Top!!!!!!!!! Ook de producten zijn van goede kwaliteit en zien er heel mooi uit.

GEWOON GOED

Service zoals het hoort!

• Snelheid/Levertijd

levert goed waar voor het geld

Goede producten geleverd, die voldoen aan de beschrijving. Ook de afhandeling van de tuinproducten voldeed geheel aan de verwachtingen. De bezorger was begaan met het product dat geleverd moest worden en ging uitermate zorgvuldig om met de bestelling. Geld meer dan waard allemaal!

• Snelheid/Levertijd

Waar de tuinplantenwinkel voor staat, hebben ze ook naar gehandeld.

Duidelijke website, goede kwaliteit tuinplanten voor een aantrekkelijke prijs. Vlotte bezorging!

• Snelheid/Levertijd

Steeds correcte levering .Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Bedrijf waar ik met plezier mee samenwerk

Zeer goede service

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke webshop en snelle levering!

Duidelijke omschrijving bij de planten op de webshop en nette levering. Planten zijn stevig en goed verpakt in dozen en chauffeur levert ze netjes af.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel