Tevreden

Het bestelproces ging prima en de levering was sneller dan verwacht. Netjes afgehandeld!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en topkwaliteit planten.

Planten werden binnen paar dagen bezorgd, netjes verpakt en alle planten in zeer goede conditie. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Zeer snel geleverd. De planten staan prachtig in bloei en waren groter als verwacht. Echt top

• Snelheid/Levertijd

Ze zijn de bestelling mooi op tijd nagekomen, geen klachten.

Goede kwaliteit, bovengemiddeld.

Alle planten sloegen binnen korte tijd aan.

Plantenwinel met ruime assortiment

Plaatsen van bestelling verliep goed, bestelde planten zijn op tijd geleverd en in goede staat. Na het planten in de tuin is alles goed gaan groeien en bloeien. Zeker om aan te raden!

Super service mooie producten

Mooie producten en super service.

• Snelheid/Levertijd

het team tuinplantenwinkel is zo klantvriendelijk;

dit keer alle lof voor team tuinplantenwinkel. reageert snel op emailtjes en zorgen dat je verzoek wordt gehonoreerd.

• Snelheid/Levertijd

mooie planten voor goede prijs

Goede duidelijke site. Levering binnen enkele dagen via eigen transporteur welke vriendelijk nog tips gaf.

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaring is heel goed.

Snelle levering. Ze bezorgen zelf en de planten zijn geen dagen onderweg zoals dat wel eens het geval is bij anderen. De planten zien er bij aankomst goed/fris uit en hebben niets geleden. Fijne mensen die je mails (snel) beantwoorden en de bezorgers zijn ook heel vriendelijk en aardig.

Heel goede

De planten zijn van goede kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Dinsdagavond bestelling gedaan en zaterdag ochtend werd alles al bezorgd. Planten zien er prima uit.

Superservice

Superservice en kwaliteit

Alles super

Alles super, bedankt!

Super snelle service

Een echte aanrader

• Snelheid/Levertijd

Super snel een goede kwaliteit

Ik heb twee keer als goed ervaren. Snelle afhandeling en correcte bestelling van goede kwaliteit. Geen bezorgkosten. Helemaal top

Super mooie planten.

1ste keer besteld bij Tuinplantenwinkel. Veel keuze. Prachtige planten ontvangen en snelle levering! In de toekomst kies ik wederom voor deze winkel!

• Snelheid/Levertijd

Onze planten zien er verzorgd uit

Wij hebben onze planten op zaterdag besteld en op dinsdag kwamen ze ze al brengen. Alle planten stonden keurig in dozen en werden op de afgesproken plek neergezet.

• Snelheid/Levertijd

Topkwaliteit planten en snelle levering

Ik heb 3x besteld en alle planten zijn goed aangeslagen. Planten worden zorgvuldig verpakt en snel bezorgd.

Snelle levering, goed produkt

Walnotenboom besteld omdat de vorige van een ander tuincentrum gesneuveld is. Wat opvalt is dat ik voor minder geld een grotere boom krijg, die er ook nog goed verzorgd uitziet. Heb al eerder besteld hier, en vind dat de geleverde planten netjes verpakt worden bezorgd. Ook vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Eén plantje was beschadigd en binnen een week had ik een nieuw plantje.

Top planten, top service

Mooie planten, snelle levering en zeer goede persoonlijke service. Wat wil je nou nog meer!

Weer geweldig!

Toplevering en top planten! Niets op aan te merken. Bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaring is dat de bestellingen uitstekend zijn

De bestelling wordt netjes aan de deur afgeleverd en de producten zijn goed

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel