Vlinderstruik besteld, welke nergens leverbaar is. Super netjes geleverd (jammer dat ik geen foto's kan toevoegen) want het was erg leuk verpakt! Lieve , vriendelijke en geduldige bezorger. We stonden te klungelen bij de voordeur met de sleutel, bij het open doen van de deur, kregen we een brede glimlach :) Ga er zeker weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede klantenservice

Snelle en kundige reactie op vragen aan de klantenservice en de bestelde planten zijn prachtig!

• Snelheid/Levertijd

Goede snelle afgestemde levering en de plant garantie is top maar nog nooit hoeven gebruiken.

• Snelheid/Levertijd

Website met nuttige informatie per plant, goede kwaliteit met betrouwbare aflevering.

Goede website met informatie, goede kwaliteit en betrouwbare aflevering.

• Snelheid/Levertijd

Erg blij met de mooie planten

Snel geleverd, zelfs in Groningen

Bijzonder tevreden!

Dit was mijn eerste ervaring met deze internetwinkel. De website werkt goed en bevat veel praktische informatie. Het aanbod aan planten is breed. Je krijgt echt waar voor je geld; de planten zien er stuk voor stuk gezond uit en zijn goed doorworteld. Ik had 3 verschillende soorten planten gekocht in wat grotere aantallen en gekozen voor afhaling. Twee dagen later stond het al klaar. Op het afhaaladres in Knegsel werd ik vriendelijk en vlot geholpen. Ik kon met eigen ogen constateren, dat het een keurig en goed georganiseerd bedrijf is.

• Snelheid/Levertijd

Perfecte kwaliteit en levering, prima service

Goed verpakt, mooie dozen waardoor de bestelde planten goed zijn gebleven tijdens het transport. Keurig op de aangegeven plek neergezet waarbij goed met de looproute en ingangen rekening is gehouden. Planten waren eveneens in goede kwaliteit. Vele malen beter dan bij een gerenommeerde concurent. Niets anders dan meer dan tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Boven alle verwachtingen de allerbeste

Een zorgvuldig vervoer van planten. Daar heb ik veel respect voor.

Goede kwaliteit en service

Ik koop al jaren bij dit tuincentrum en de kwaliteit is altijd goed. Ik was verrast weer bij dit tuincentrum uit te komen toen ik online naar planten zocht. Een aanrader.

Bestelling snel beschikbaar

Bestelling was op voorraad en kon nog dezelfde dag opgehaald worden.

Perfecte service

Planten op maandag besteld en werd woensdag in perfecte conditie geleverd. Ik ga volgende keer zeker weer bij tuinplantenwinkel bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Prima levering en zeer goede klantenservice

Alles was goed verpakt en de planten waren goed vochtig. Per soort zat er tenminste één kaartje/label bij om welke plant het ging. Verder zag alles er ook goed uit. De planten groeien goed en de eerste bloemen zitten er al in. Via de klantenservice nog een vraag gesteld over de aangroeigarantie. Hierop werd zeer snel gereageerd. En alles is naar volle tevredenheid beantwoord en opgelost.

SUPER !!!!!

Zeer tevreden over geleverde planten en ook de bezorging . Zou ik weer planten willen kopen, dan doe ik dat zeker bij Tuinplantenwinkel.nl .

uitstekend

uitzoeken van wat nodig via site, bestellen en betalen, invullen waar de bestelling precies bij het adres moet afgeleverd. Binnen een week, dag vooraf geinformeerd, goed verpakt, vroeg op de dag. N.B. wel heel erg veel plastic per bestelde plant, en daarmee plastic afval. Kan wel wat minder t.b.v. milieu.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten die top afgeleverd worden.

Voor de 2e keer planten besteld en wederom goede en snelle aflevering door hun zelf. Prachtige planten zien er top uit. Goede online sortering.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle en goede levering

• Snelheid/Levertijd

Alles kwalitatief prima. Planten keurig netjes aan de deur door eigen bezorgservice. De planten zijn mooi, niets afgebroken, grond goed vochtig. Dit najaar gaat mijn buxus eruit. Zeker weten dat ik bij jullie weer nieuwe haagplanten bestel!

Behulpzaam overzichtelijke webshop

Makkelijk om de juiste planten te selecteren Veel niet beschikbaar Snelle nette levering

• Snelheid/Levertijd

Fijne zaak genoeg assortiment en de prijzen ook goed

Ik vind het gezellig om naar de winkel te komen en van alles te bekijken,als je vragen hebt dan kan dat en word goed geholpen En online ook en de thuis bezorging keurig netjes verpakt

Fast, good plants

I am very satisfied with the products and the delivery time. I would have been nice if I had received a message announcing the delivery.

Zeer klantvriendelijk

Mijn vraag was wat apart, gezien de omvang van de bestelling en daar is heel attent op gereageerd

• Snelheid/Levertijd

Fast delivery, beautiful plant.

Ordered, delivered, high quality rose.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en altijd netjes geleverd

Uitgebreid assortiment van prachtige planten en bomen. Snelle levering van de correct bestelde planten en benodigdheden voor het aanplanten. Altijd in uitstekende staat en netjes geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Zag er netjes uit allemaal!

Planten waren in nette dozen verpakt en zagen er goed uit. Ze leven nog allemaal.

Erg goed

Bijna alles kwam uitstekend en goed aan

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel