Erg goed

Bijna alles kwam uitstekend en goed aan

Fantastische service!

Bij aankomst bleek één van mijn bestelde boompjes helaas geknakt. Direct werd actie ondernomen en de volgende dag meteen een nieuwe bezorgd! Boompjes zijn erg mooi en ga zeker weer bij jullie bestellen. Dank voor de fijne service!

• Snelheid/Levertijd

Prima ervaring, de bestelde planten zijn netjes en op tijd geleverd

Toevallig bij jullie webshop uitgekomen, bleek dat jullie verrassend dicht in de buurt zitten. Deze eerste ervaring is uitstekend: 20 planten op voorraad en binnen enkele dagen in prima staat geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Fijne planten voor een goede prijs

Onverwacht snel geleverd.

Sterke plant

De dwerg glansmiddel is een goede grondbedekker , groeit snel en er komen mooie bloemen en rode besjes in.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteitsplanten aan huis geleverd.

Ruim assortiment. Snelle levering van de juiste planten. Uitstekend beschermd tijdens transport.

Goede service!

Met eigen bestelwagen komen brengen.. super vriendelijk en met zorg verpakt.. appelboom veel bruine vlekken op de blaadjes.. gesnoeid en hopen dat het niet iets ergs is.. maar ben optimistisch.. Overal topbedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Helaas niet de juiste kleur gekregen

Plantjes zijn perfect geleverd, ook snel, alleen nu blijkt dat de knopjes opengaan het niet de kleur is die besteld is. Is ook maandag 2 aug een mail met foto gestuurd, daar helaas nog geen reactie op. ( bij goede oplossing van klacht zal ik het bedrijf aanbevelen, bij geen reactie natuurlijk niet)

Uitstekende ervaring

De planten waren zeer netjes verpakt.

Prachtige planten

2x de jostibes bestel, 2 prachtig stevige planten gekregen met hun eigen vervoersbedrijf. Prima verpakt met zorg bezorgd

Buitengewoon goed!

Zeer correcte verzorging van de planten en een correcte afhandeling van de bestelling!

Netjes

Geweldig, op tijd en goed verpakt.

Erg goed

Snelle levering, planten zagen er prima uit en waren goed verpakt. Planten doen het tot dusver goed in onze tuin

• Snelheid/Levertijd

Prima levering en uitstekende kwaliteit

Bestellen online gaat prima, levering ook uitstekend en heel goede kwaliteit van de planten.

• Snelheid/Levertijd

snel en klant vriendelijke levering

Een snelle en klant vriendelijke levering, met gezonde en sterke planten.

Keurig!

Op tijd, heel netjes verpakt, aardige bezorger

Goed en niet duur

Alle planten zijn gezond en kijken goed aan te slaan.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en voldoende voorraad

Wij hadden ongeveer 30 bodembedekkers nodig van 1 soort. Een tuincentrum heeft deze niet altijd op voorraad, Tuinplantenwinkel wel. De plantjes waren goed verpakt en zagen er gezond uit. Ze hebben bij ons nog een aantal dagen gestaan met de verpakking open voordat ze de grond in gingen wat de plantjes prima konden verdragen. De levering ging zoals voorspeld door Tuinplantenwinkel.

Uitstekend planten en service

Ik ben heel tevreden met de planten. Ik koop altijd planten voor mijn tuin in deze winkel. Zeker een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en op tijd

Na wat aarzelen toch online besteld. Verrast door het grote assortiment, eerlijke prijzen, goede kwaliteit en snelle levering. Hier gaan we vaker bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Prachtig mooie tuinplant gekocht, super tevreden!!!!

Snel geleverd ook. Netjes ingepakt ook. Ik Hoopdat de plant het goed gaat doen. Ik ga hier zeker weer bestellen als ik wat nodig heb.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige, gezonde planten en snelle levering voor een goede prijs. Ik ben zeer tevreden en ga zeker opnieuw bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Prima service - Planten uitstekend verpakt!

Prima service. Planten waren uitstekend verpakt en tijdig geleverd.

Ik ben erg tevreden!

Ik ben erg tevreden!