perfect

mooie planten en uitstekende bezorging

Eerste ervaring: prima indruk

Planten goed afgeleverd. Volgens afspraak Zag er prima verzorgd uit, planten in zeer goede staat.

• Snelheid/Levertijd

Besteld en zeer snelle en professionele levering.

We hebben planten besteld en door eigen besteldienst snel afgeleverd. Goed verpakt en na planten zie je ze groeien. Perfect en goede ervaring. Zeker een aanrader om online planten te bestellen

Livia Flow

Mijn de beste tuinwinkel. Bedankt!!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor een prettige prijs

Soepele bestelling en binnen een week stonden de planten goed verpakt op de stoep. Nog niet alles staat er in maar ben zeer tevreden met de planten.

Top ervaring

Zeer tevreden, snelle levering en prima producten.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en mooie producten

Mooie duidelijke website, met een ruime keuze aan producten. Na bestelling een snelle levering, door hun eigen bezorgdienst. Email contact is top. Ik ben zeer blij met deze webwinkel. De 2de bestelling is inmiddels geplaatst

Wisselend

Zocht een Pruimenboom. Eerst contact gehad via de website en ook telefonisch. Hardstikke goed, correct, leuk en eigenlijk perfect! Dus van Alphen ad Rijn naar Knegsel gereden om boom op te halen. Daar keurig en vriendelijk ontvangen, boompje stond ook al klaar. Alleen, tijdens ons bezoek werd de sfeer verziekt door één medewerker daar, drammend dat we niet op een bepaald plekje, nota bene voor de info c.q. kassabalie mochten staan, omdat Hij daar moest 'werken''. Terwijl we daar al stonden voordat hij er uberhaupt was. Naar menneke! Plus thuisgekomen zagen we dat de boom aan alle kanten was 'aangevreten' door...? Who knows, allemaal gekartelde blaadjes. Dat dus....

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke site en verzorgd bezorgd!

Bijzonder prettig de bestelling kwam precies op tijd.

Kwaliteit

Uitstekende levering. Wel even wachten (ook met emailen) maar dat was het meer dan waard. Plantjes/bloemen zien er uitstekend uit. Nog klein, maar ze groeien graag in mijn tuintje. Dank je wel.

Prima webwinkel

Goede kwaliteit planten, goede service, snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, zorgvuldige levering.

De goede planten worden keurig afgeleverd door de eigen bezorgdienst.

• Snelheid/Levertijd

Goed en snel contact met een mooi product!

Na een vlotte reactie op een gestelde vraag heb ik een bestelling gedaan. Dit verliep soepel en werd netjes thuisbezorgd op de afgesproken plek door het transport van tuinplantenwinkel.nl. Erg tevreden met de mooie boom.

Gewoon goed!

Clematis besteld en in zeer goede staat ontvangen. Binnen gestelde levertijd en tegen lage verzendkosten. Met name dit laatste is bij de meeste andere online planten webshops belachelijk duur!

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering van een zeer gezonde, mooie volle plant. Met extra informatie over snoeiwerk dat nodig was owv het weer. Dat alles voor een redelijke prijs. Top!

Topwinkel

Mooie gezonde planten, goed geworteld en keurig rechtop vervoerd in een open doos met voldoende ruimte en lucht. Levering binnen 5 dagen.

• Snelheid/Levertijd

Wij hebben meerdere malen fruit planten besteld bij Tuinplantenwinkel en alle keren perfecte planten goede kwaliteit en de bezorging en service is fantastisch.

Planten goed geleverd

Planten waren goed verpakt en ook best wel volgroeide planten al. Heel blij met de bestelling. Ga ik zeker vaker doen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede klantenservice

Goede planten, netjes verpakt en bezorgd.

Geweldige service & goede kwaliteit

12 plantjes besteld. De levering was snel en de persoon die ze bezorgd was zeer vriendelijk. De plantjes zijn van zeer goede kwaliteit. Een echte aanrader

Prachtig frisse planten

De pluimhortensia limelight besteld, keurig op afgesproken plek neergezet, en zeer verrast, hele mooie frisse planten. ( We waren bij Intratuin die waren veel duurder en zagen er niet fris uit, toen ging ik zoeken op internet en vond deze site, dacht toch maar eens proberen) Nu wil ik graag een tweede bestelling doen echter is de pampas mini silver niet op voorraad. Wanneer komt deze terug? Scheelt verzendkosten :)

Super plantenwebshop

Ik ben heel tevreden over tuinplantenwinkel.nl . Ik heb er al meermaals besteld en de planten werden netjes geleverd. Planten zijn van goede kwaliteit en zien er altijd gezond uit. Ook handig dat je de dag voor levering een mail krijgt. Deze webshop krijgt een 10/10 van mij.

Goed en snel

Makkelijk besteld en een zeer snelle levering van hele mooie planten in een grote stevige doos.

Ideaal

Echt een uitgebreid assortiment vaste planten en alles slaat goed aan. Prijs is ook stuk voordeliger dan het tuincentrum hier. Ook héél fijn dat de bezorgkosten zo laag zijn. Ik bestel ik liever af en toe een paar planten dan gelijk 1x voor honderden euros, bij veel planten webshops is dat niet te doen omdat de bezorgkosten zo hoog zijn.

• Snelheid/Levertijd

Al diverse keren een bestelling geplaatst. Goede, gezonde planten op de afgesproken tijd geleverd door bezorgers met hart voor plant en klant. Zorgvuldig verpakte producten. Op website is omschreven hoe de vorm van de plant is en wordt en de te verwachten groei. Goede informatie over aanplanten en vereiste bodemomstandigheden.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel