Al diverse keren een bestelling geplaatst. Goede, gezonde planten op de afgesproken tijd geleverd door bezorgers met hart voor plant en klant. Zorgvuldig verpakte producten. Op website is omschreven hoe de vorm van de plant is en wordt en de te verwachten groei. Goede informatie over aanplanten en vereiste bodemomstandigheden.

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde geraniums en maagdenpalm

Hele mooie planten. Ze hebben langer dan ik wilde in de doos doorgebracht maar kwamen er gezond en wel uit. Prima prijs ook. En ook de bezorging was prettig, op de afgesproken plek zijn ze neergezet

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk besteld, snel en netjes bezorgd

Mooie plantjes besteld voor een leuke prijs. Ze zien er prachtig uit en waren snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Prima kwaliteit, vlugge levering

Heel goed, prima planten en vlotte service. Ga er zeker meer bestellen

Keurig snel geregeld

Ontzettend aardige chauffeur. Compliment

Mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Deze mensen weten waar het om draait!!! Service en kwaliteit.

Diverse fruit soorten laten komen en was verrast door de kwaliteit. Bij de bestelling waren ze 2 zakken tuinturf vergeten en ze stonden de volgende morgen heel vroeg bij de voordeur met 1000 excuses en wat gratis plantjes. En ik woon niet dichtbij.

Goede service en prijs

Voor aankoop vijverplanten goede voorlichting gehad! Ook snelle levering.

Mooie planten, goede service

Netjes , correct en snel

De order werd netjes correct en snel geleverd . Alles volgens afspraak. Een aanrader

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, perfect verpakt

We hebben al eerder bij tuinplantenwinkel besteld en zullen dat in de toekomst ook blijven doen. Redelijke prijzen, ze komen hun afspraken na, planten zijn van goede kwaliteit en worden in goede staat geleverd en zijn erg netjes verpakt. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf.

Aangenaam verrast

Snelle levering en mooie kwaliteitsvolle planten. Echt aangenaam verrast !

• Snelheid/Levertijd

Met aandacht verpakt en voldoende ruimte voor de frisse plantjes. Dus niet zomaar in doos gepropt. En eigen vervoer! Zeer tevreden

prima product en service

Zeer tevreden over deze plantenwinkel; snel bericht, snelle levering en exact volgens mijn aanwijzingen neergelegd. Wat een service.

• Snelheid/Levertijd

Goede Annabellen voor een redelijke prijs snel en goed geleverd.

Goede website en prettige afhandeling.

Netjes geleverd prima verpakt

Goede bezorging, goede plantjes

De bezorging was snel en netjes gedaan. De plantjes zagen er netjes uit!!

• Snelheid/Levertijd

Snelle correcte levering, mooie kwaliteit planten

Mooie kwaliteit planten geleverd gekregen

Prachtige en sterke kamperfoelies

Prachtige en sterke Kamperfoelies, heel goed verpakt en snel geleverd.

Highly recommendable!

I ordered plants from this company based on the reviews here. I’m very happy to be able to say that the reviews are spot on - the plants I wanted were available (great joy!) and were delivered approximately 4 days after ordering. Top quality plants and beautifully packed, I can highly recommend this company and look forward to doing business with them in the future!

Perfecte service

Planten zijn snel verzonden en aangekomen. Ze zijn van goede kwaliteit en doen het erg goed!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Bestelling was snel geleverd. Keurig verpakt Prijs kwaliteit is erg goed.

Prima planten

Uitstekende kwaliteit planten, keurig bezorgd en goed verpakt. Een bezoek aan het bedrijf is trouwens ook een leuk uitje!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goed verpakt, goed product

Aanrader

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en nette levering

Het was best spannend, omdat we veel planten en leibomen bestelden voor onze nieuwe tuin. We gingen af op de lovende recensies en zijn niet teleurgesteld! De levering ging erg netjes en alles werd zorgvuldig neergezet achter het huis. Mooi ingepakt ook. De leibomen hebben wel dunne stammetjes, maar nette bruingebeitste rekken en handig handboek. Steeneiken zijn trage groeiers en we zien nu, na een paar weken, ook nog geen echte groei. Maar we hebben geduld! Er waren een paar siergrassen (Zebrinus) geknakt en van de paarse klimmer (Clematis) waren de uitlopers afgebroken. Niet bij het transport, want de puntjes waren al bruin en hard. Hopelijk krijgen ze snel nieuwe uitlopers. De anderen doen het allemaal prima en zijn fraai. Goede eerste ervaring met online planten bestellen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel