Alles goed aangekomen mooie plantjes

Fijne online shop-ervaring

Duidelijke website, scherp geprijsd en met de eigen bezorgdienst keurig geleverd.

Blij verrast

Vaste planten besteld. Mooi assortiment. Prima planten. Scherpe prijzen. Uitstekende verpakking en levering.

Mooie planten

We hadden wat losse planten, maar ook een keer een border pakket, heel leuk om verrast te worden met een mooie border mix. Mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede bezorging en goede planten

Ik heb nu al een paar keer bij ze besteld. Steeds komen de planten, struiken of bomen goed aan. Goed verpakt en ze zien er gezond uit. Nette en snelle bezorging en een vriendelijke overzichtelijke site.

Wederom uitstekend!

Voor de tweede keer boomschors besteld. Wederom perfect afgehandeld. Keurige en snelle bezorging. En ideaal dat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Goede kwaliteit van het product ook.

Gewèldig goed.

Uitstekende verpakking/levering bij goede kwaliteit van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en fijne levering van prachtige planten

Het bestellen is erg eenvoudig en vergeleken met een andere site kreeg ik hier grote planten. De levering was erg snel en netjes. Zeer tevreden!

Zeer goede planten

Zeer goede planten

• Snelheid/Levertijd

Prachtige plant en snelle levering

Als cadeau bestelde ik een witte klimroos, het laatste exemplaar dat ik online wist te vinden. Blij dus en hij kwam en ook nog binnen 3 dagen!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor een mooie prijs

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Uitstekend verpakt en prima bezorging, Ik kom zeker nog eens terug!

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit planten en snel geleverd.

Niet alleen via het internet. Ook het tuincentrum zelf is zeer goed gesorteerd met planten van een hoge kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering. Perfecte planten. Prima prijs planten!

• Snelheid/Levertijd

Heb de laatste tijd op verschillende plaatsen planten besteld. Maar nergens wordt het zo netjes verpakt en geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Dit maal 2 kersenbomen besteld. Werden super snel geleverd. Heb ze in de avond geplant, kwaliteit is uitstekend. Bezorger was ook zeer vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

hele snelle accurate levering. blij verrast

ik was op zoek naar een specifieke plant. kon m hier in de buurt niet vinden. bij toeval op deze website terecht gekomen de gok gewaagd zeer tevreden!!!

• Snelheid/Levertijd

Fijn bedrijf! Getipt door vrienden. Duidelijke website. Vlotte bestelling en levering. De lei-bomen eerden in een compleet pakket geleverd. En niet duur! Aanrader!!

Heel blij klant!

Duidelijke site, heel snel verzending, alles met zorg en netjes gekomen. Zo blijven Tuinplantenwinkel!!

Snelle levering. Uitstekende kwaliteit

Alles klopte

Zowel de communicatie als de levering en de kwaliteit was zoals ik dit verwachte

Mooie stevige planten

Snelle levering.

Prima site

Op de site staat duidelijk of een product op voorraad is. Daarna duurde het ongeveer 5 dagen toen had ik de bestelling al binnen. Terwijl ze aangaven dat het max 10 dagen kon duren. Netjes dus. Verder waren de planten netjes ingepakt.

Helemaal super!!

Zeer mooie bomen gekregen. Zitten nu goed in blad. Helemaal geweldig!

Netjes afgeleverd!!

Netjes verpakt.. Op tijd geleverd. Planten zagen er gezond uit en pakken goed aan nu ze in volle grond staan.

• Snelheid/Levertijd

Mooie bomen en prima service

Na aankoop van 2 bomen werden we precies op de hoogte gehouden en werden de bomen op het gewenste moment geleverd. Niets te verbeteren en we kopen graag de volgende keer weer bij jullie

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel