Snelle communicatie, goede kwaliteit plant!

De plant die ik bestelde was elders niet te koop en we wilde deze perse cadeau geven. Snel antwoord op mijn mail of hij wel op tijd bezorgd kon worden. Een gezonde plant geleverd. De bezorgkosten vrij hoog voor een plant, maar als je meer besteld valt dat wel mee. Mooi ook dat je kan vermelden waar de bestelling neer gezet kan worden als je niet thuis bent.

• Snelheid/Levertijd

Planten zagen er verzorgd uit, ook materiaal voor transport zag er verzorgd uit!!! Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en heel goed verpakt en bezorgd

De service is heel goed en de planten zijn heel goed verpakt en door eigen bezorgdienst bezorgd. Hele goede service

Goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Super BETER BESTAAT NIET.

Vele ervaringen heb ik in de loop der jaren opgedaan bij tuincentra en Tuin webwinkels. Echter Tuinplantenwinkel.nl steekt er met kop en schouders boven uit. Fantastische planten, super kwaliteit, en geweldig verpakt bij een snelle punctuele en correcte levering. Waar andere spreken van kwaliteit geeft Tuinplantenwinkel super kwaliteit. Vele haken met allerlei argumenten af als je iets wil weten of waarom een plant soms niet aanslaat zo niet deze firma, haar service is ongekend zo heb ik ervaren. Ik kan niet anders dan een 10 en 5 sterren geven. Gewoon super top.

Uitstekende kwaliteit

Ik heb 2x kamperfoelie gekocht (1x opgehaald en 1x besteld). De bestelling was al na 2 werkdagen binnen en bij het ophalen stond alles al klaar en kon ik meteen doorlopen. Vriendelijk personeel.

absoluut top!

Mooie stevige planten, goed verpakt, uitstekende bezorgservice!

• Snelheid/Levertijd

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

als eerste kennismaking is de verhandeling en levering correct en snel verlopen. Goede opvolging en communicatie.

Perfect in orde!

Heb samen met mijn zoon al een paar keer planten besteld bij jullie, en we gaan er in het najaar nog bestellen. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde materiaal. De reden waarom we bij jullie bestellen is omdat jullie een uitgebreid assortiment hebben en de levering van de planten is steeds verzorgd tegenover andere plantencentra in Belgie.

Kwaliteit

Hele beste kwaliteit super sterke planten uitstekende levering

in een woord , GEWELDIG

Gemakkelijk bestellen via internet en snelle service . 2 dagen na bestelling had ik de planten al thuis , En goed verzorgt .

heel goed

Ik heb nu 2 keer wat besteld van Tuinplantenwinkel. Beide keer heb ik planten thuis gekregen dat ikzelf niet beter had kunnen inpakken en de planten zijn beide keer van goed kwaliteit. Ik zal zeker wat meer planten kopen wanneer ik ze nodig hebt.

Snelle goede levering

Mooi verzorgd

Zag er allemaal goed uit . Mooie plant en zorgvuldig verpakt . Fijn dat je een keuze kan maken bij eventueel niet thuis . Volgende bestelling voortaan hier ..klasse !

Goede planten

Prettige site, goede planten, snel bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging en goed verpakt. Na een week zie ik alle planten goed groeien. Ik ben tevreden en zal id toekomst weer bij hen bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Erg goede levering, eerder dan verwacht. Erg blij met de planten stekjes. Perfect verpakt. Ook de Fluweelboom 80 cm kwam ongedeerd aan. Snoepwinkel voor mij, zoveel moois & ook bijzondere planten. Ideaal de keuze uit klein of groot. In deze C-tijd extra fijn toch veilig plantjes te kunnen kopen om van te genieten. De leukste bestellingen die binnenkomen!

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteitsvolle planten en uitstekende service

Planten van goede kwaliteit en netjes verpakt. Afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

• Snelheid/Levertijd

Gekregen wat we besteld hadden . Duidelijke website. Snel en keurig geleverd .

• Snelheid/Levertijd

Prima en naar boven gebracht door een vriendelijke bezorger

• Snelheid/Levertijd

VLOTTE BESTELLING/LAGE PRIJZEN/BETROUWBAAR/ZEER SNELLE EN VRIENDELIJKE LEVERING/SUPER KWALITEIT !!

Deze winkel is een aanrader voor iedereen om planten, boompjes enz... aan te kopen. Bestelling verliep perfect. Prijzen zijn zeer scherp. Levering naar Belgie was zeer snel, en de besteller van de planten was een zeer vriendelijke man. Deze winkel heeft zijn 5 sterren dik verdient. ***** +++++

Klantvriendelijk en goede kwaliteit

Mijn beide bestellingen zijn vlot geleverd. De kwaliteit van de planten was prima. Klein nadeel vond ik dat niet op alle plantenbakjes de naam van de plant stond waardoor je soms moest gokken. Maar de sortering in de dozen hielp hierbij goed. dezelfde plantjes maar dan in een andere kleur stond niet bij elkaar maar er zat een ander soort tussen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie en duidelijke website, goede kwaliteit planten en een snelle en persoonlijke levering. Ik ben erg blij!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie planten, goed verpakt.

Planten zien er zeer goed uit. Alles was goed verpakt. Snelle en complete levering.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit, nette prijs, snel geleverd!

Prima kwaliteit rozenstruiken ontvangen. Zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Het feit dat het via een eigen bezorgservice bezorgd wordt is fijn. Bij andere bezorgers moet je maar afwachten hoe het gaat. Als je een doos met planten onzorgvuldig behandelt gaat dit direct ten koste van de kwaliteit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel