Snel en goede kwaliteit

Ik bestel regelmatig via tuinplantenwinkel aangezien het altijd goede kwaliteit levert en de planten er uitstekend uitzien.

Goede en snelle levering

De levering was goed en snel, planten waren netjes verpakt en prijs was prima

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Mooie planten, uitstekende prijs

Tevreden, aanrader, alles prachtig verpakt

Topkwaliteit.

Snelle levering en met zorg de planten verpakt. Ook perfect op de gevraagde, juiste plaats bij het niet thuis zijn geleverd. De planten zijn zeer mooi en kwalitatief zeker top. Dikke pluim voor het bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

De bestellingen die ik gedaan heb zijn zeer snel en volgens afspraak geleverd

Mooi planten!

Goede planten en duidelijke communicatie.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering zoals gehoopt en stiekem ook verwacht

Snelle, goede levering nu hopen dat de plantjes het goed gaan doen

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede kwaliteit en prima service

Alle bestellingen werden goed uitgevoerd

• Snelheid/Levertijd

Prima service en de garantie op het aanslaan van de planten/bollen

Na het gedeeltelijke aanslaan van de planten volledig vergoeding gekregen Ik beveel deze webshop aan

• Snelheid/Levertijd

Keurig geleverd volgens opgave en afspraak

• Snelheid/Levertijd

online shoppen voor je tuin

online een cadeaubon bestellen om online je planten te kunnen bestellen. Goede uitkomst voor mensen die weinig zin of tijd hebben om een dagje tuincentrum te doen. Ook de 'houdbaarheidsdatum' van de bon is mooi meegenomen; onbeperkt houdbaar!

Wat een top bedrijf

Alles is prima en vlot verlopen. Er werd zelfs nog naar os gebeld om af te spreken waar de chauffeur de plant mocht neerzetten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd, netjes verpakt en goede kwaliteit. Plantjes zien er beter uit dan wat ik in de tuincentra gezien heb en voor een fractie van de prijs

Helemaal top!

Snelle nette levering van 2 hele mooie dakmoerbeien.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en keurig verpakt

Super vriendelijke en deskundig

Uitstekende service

Vlotte levering, mooie boom. R was echter een probleem met enkele takken die gebroken waren tijdens vervoer. Na overleg een goede oplossing, ik ontvan een nieuwe boom. Top geregeld!

Goede kwaliteit

Mooi verpakt en snel in huis

• Snelheid/Levertijd

Goede planten op nette manier geleverd

Positief, planten waren goed verpakt, waardoor er nauwelijks takken / bloemen afgebroken waren. Tot nu toe alle planten aangeslagen. Dit is al mijn 2e bestelling en gaan zeker meer volgen.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd. Over het algemeen goed.

Ik bestelde 85 planten en plantjes. Het grootste deel was prima in orde. Echter ik heb 1 plantje meteen weg moeten gooien, en vandaag nog 2 andere, snel dood gegaan. Ik hoop dat de geraniums het nog beter gaan doen. Kwamen beetje verzwakt en doorgeschoten uit de doos, waren wel best duur in verhouding. Toch ben ik wel tevreden. Omdat ik zo toch een mooie basis aan planten in mijn tuin heb gekregen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten ontvangen. Met zorg ingepakt en geleverd door een aardige chauffeur! Aanrader!

Vlotte kwalitatieve service

Snelle levering en planten van uitstekende kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snelle en goed verpakte levering.

De blauwe ceder is goed verpakt en snel geleverd. Als we weer op zoek zijn naar een grotere boom of struik, gaan we zeker weer bij tuinplanten.nl kijken om te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie producten en snelle levering

Uitgebreid assortiment. Planten zijn keurig netjes verzorgd bezorgd op afgesproken tijd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel