Super planten en service!

Aantal jaren terug ook planten hier gekocht die t nog steeds erg mooi zijn. Nu lavendel besteld maar aantal groeiden niet aan.. Na 1 mail en foto gelijk reactie terug dat ik nieuwe kreeg.. Dus op alle gebieden zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Beste planten prima bezorgd én betaalbaar!!

Overzichtelijke site, waar je niet voor héél veel hoeft te bestellen om ze toch netjes met eigen bezorgdienst thuisbezorgd te krijgen. Als de planten dan ook nog TOP zijn hoef je eigenlijk nooit meer elders te kijken.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten voor een goede prijs, die op een nette manier worden bezorgd. Op hun site vind je veel duidelijke infotmatie over de planten en de verzorging. Bovendien reageren ze erg snel op vragen via mail. Er zijn een aantal van de planten van onze beukenhaag niet aangeslagen, maar tuinplantenwinkel belooft dit najaar nieuwe te leveren. Wij zijn erg tevreden!

Voortreffelijk

Snelle bezorging, plant precies zoals gewenst.

Mooie boompjes

Snelle en complete levering

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en mooie planten

Snelle levering en mooie planten. Ook goed verpakt aangekomen.

• Snelheid/Levertijd

Website goed, service goed, planten/bomen goed.

Positief

Alles goed verzorgd

Alles perfect

Goede bezorgservice, alles is aangegaan. Super!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en op verzoek in de achtertuin gebracht.

Klantvriendelijk

Nalevering van 1 plantje tekort super snel geregeld

perfect

Zeer goede service en volledig naar wens. Behulpzaam en netjes en betrouwbaar!

• Snelheid/Levertijd

Super duidelijk, vlot,stipt, vriendlijk en verzogd

Perfect verlopen op alle vlakken, planten van goede kwaliteit. Nergens iets op aan te merken

priema

goede uitleg en levering

Keurig verzorgde levering

Planten netjes in dozen afgeleverd door eigen bezorgdienst. Zag er verzorgd uit. Ik heb jullie bedrijf al doorgegeven aan een kennis.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en uitstekende service

Van anderen gehoord dat je kwaliteit voor je geld krijgt en dat klopt. Ik had een aantal vragen over de te bestellen boom en die werden goed beantwoord. Ook naar een wens wb de levering werd geluisterd en ik werd goed op de hoogte gehouden. De boom en blauwe regens zijn goed bezorgd en het zijn mooie planten.

Top een aanrader

Snelle levering erg goed verpakt en mooie planten. We hadden eerder via webshop planten besteld maar die vielen qua formaat erg tegen. Dit was nu niet het geval.

• Snelheid/Levertijd

Eerste keer besteld en prima ervaring!

Kwaliteitsplanten voor een scherpe prijs, keurig verpakt aangeleverd en prima advies van de chauffeur.

Excellent!

Delighted with the excellent plants which arrived in excellent condition. Having shopped with various online shops, those with their own delivery service are definitely way ahead in quality. Tuinplantwinkel had better diversity to offer and delivered on time. Well worth the 5 stars!

Snelle service prachtige planten

Als zeer positief ik ga hier zeker vaker nog eens plantjes bestellen.

Alles perfect in orde

De bestelde planten werden keurig geleverd en waren van goede kwaliteit.

Snelle service, planten in goede staat

Snelle service, planten in goede staat

• Snelheid/Levertijd

Goede levering en hele frisse plantjes

Keurig verpakt en mooie frisse plantjes. Niets op aan te merken

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering in een sterke en efficiënte verpakking. Vriendelijke leverancier!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel