Zeer blij met mijn bestelling.

Planten word goed verpakt en snel bezorgd.

Goed advies, topproduct

2 leiboompjes besteld Op tijd en vakkundig verpakt en gratis bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Super service. Snelle levering en goede kwaliteit planten.

Geweldig.

perfecte vorm

het patioboompje hoewel klein zag er alvast goed in vorm uit en de aflevering uitstekend afgehandeld.

Fantastisch bedrijf!!!

Geweldige service, aardige mensen en snelle levering.maar vooral prachtige planten.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en kwaliteit!

Mooie en verzorgde planten en bomen voor een mooie prijs. Vriendelijke leverancier en mooi op tijd geleverd. Met veel zorg verpakt! Voor herhaling vatbaar!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, stuk voor stuk prachtige planten

Snelle levering, ook snel antwoord op e-mail, planten veilig verpakt en allemaal even goede kwaliteit! Super service prijs kwaliteit, we bestellen volgende keer zeker weer bij jullie.

• Snelheid/Levertijd

Had 100% kwaliteit verwacht.

Heel jammer dat ik de chauffeur niet zelf heb kunnen spreken, ik was thuis maar misschien net even in de achtertuin. Hij heeft het zeer gehaast bij de overbuurvrouw neer gezet, terwijl ik een aantal vragen had. Deze kon ik ook niet telefonisch stellen. Ik begrijp dat nog steeds niet dat dit bedrijf de klanten niet telefonisch te woord wil staan. De bestelde rozen vertoonde in veel gevallen witte aanslag op de bladeren en de stelen. de Roze Hortensia's zijn ook beduidend kleiner dan de witte. We hebben toch alles dezelfde middag geplant en bewaterd. Inmiddels een paar weken verder en sowieso 1 roze hortensia heeft het heel moeilijk! De rozen heb ik inmiddels de bladeren met witte aanslag verwijderd. (ik denk een soort dauw)!? Ik hou het in de gaten en kom er zonodig nog op terug.

Beter kan niet

Ik had in april een brem op stam gekocht maar verleden week dacht ik, volgens mij is hij dood. Ik heb er een foto van gemaakt en deze morgens bij de mail verzonden. Ik dacht hij zal wel niet meer op voorraad zijn maar dan wil ik een andere heester op stam. Dezelfde dag kreeg ik al antwoord en het advies welke vervangende plant ik het beste kon nemen. Ik heb deze besteld en al na één dag stond de postbode voor de deur met de vervangende plant. De belofte van groeigarantie komen ze perfect na en ze leveren supersnel de vervangende plant.

prima en snel geleverd

Snelle correcte levering en zelfs de appels zitten er al aan...

• Snelheid/Levertijd

Goede service alleen er is steeds zoveel uitverkocht en duurt zolang dat het weer op voorraad is

• Snelheid/Levertijd

bestelling snel in huis, goed verpakt, bezorging helemaal geweldig

• Snelheid/Levertijd

Prima producten tegen een prima prijs

Planten werden binnen enkele dagen geleverd door een vriendelijke bezorger. Eea was netjes verpakt.

Vriendelijk en top kwaliteit

Wordt netjes verpakt en bezorgd planten zijn tot nu toe altijd echt erg mooi en fris en dit was de 4e keer dat wij planten bijzin tuinplantenwinkel hebben besteld.lekker vanuit je lu luie stoel, en je ziet gelijk wat ze hebben en dat is heel veel

Mooie planten

Tuinplantenwinkel was de enige (online) winkel die de framboos die ik zocht op voorraad had. Netjes en snel bezorgd door eigen bezorgdienst en mooie, volle, gezonde planten.

• Snelheid/Levertijd

Supermooie planten, die alle zijn aangegroeid

Ik ben super blij met mijn planten die ik bij tuinplantenwinkel heb besteld. Ik heb ook bij andere online plantenwinkels besteld en met tuinplantenwinkel de beste ervaringen gemaakt. Levering door eigen leveranciers is perfect en de planten zijn van goede kwaliteit.

Herhalingsvatbaar!

Ik ben tevreden m.u.v de levertijd, veel te lang aangezien de versheid van de planten.

Altijd goede planten!!

Vaker besteld en altijd kwaliteit!!

heel erg goed

tijdens de eerste lockdown voor het eerst besteld, omdat het toen niet anders kon, en wij toch verder wilden met het beplanten van onze nieuw aangelegde tuin. dat is zo goed bevallen dat we bijna al onze plantjes, ook daar na zijn blijven bestellen! ook de kwaliteit van de planten bleek goed te zijn. en de prijs/kwaliteit verhouding dus ook prima

Prima planten, snel bezorgd

Prima planten, snel en netjes en zorgvuldig bezorgd. Kwaliteit planten nog niet in te schatten want pas gepland. Maar veel duidelijke info zowel op site als bij levering. Hopelijk volgend jaar al fruit in de tuin!

Gewoon alles

super

snelle en nette levering

Precies vlg afspraak

Helemaal zoals besproken

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt en snel geleverd

14 plantjes besteld en gekregen. Dd planten zagen eruit wat ik had verwacht. Goed verpakt en nette prijs

• Snelheid/Levertijd

Wederom naar volle tevredenheid!

Wederom alles naar tevredenheid.. Goed aanbod, heldere communicatie, vriendelijke chauffeur. Enige minpuntje is dat onze tuin inmiddels vrij vol staat dus dat we voorlopig niet snel meer iets nodig zullen hebben. We overwegen een verhuizing...

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel