Wederom naar volle tevredenheid!

Wederom alles naar tevredenheid.. Goed aanbod, heldere communicatie, vriendelijke chauffeur. Enige minpuntje is dat onze tuin inmiddels vrij vol staat dus dat we voorlopig niet snel meer iets nodig zullen hebben. We overwegen een verhuizing...

Gewoon geweldig

Goede survice. Boompje goed ingepakt. Een woord super. Bedankt

• Snelheid/Levertijd

klantgericht en kwalitatief goede planten

klantgericht. brengen de producten daar waar ik het graag wil hebben en wanneer er soms een paar planten niet gpoed zijn meteen reactie op mijn email met foto en wordt of geld teruggestort of volgende keer gratis bijgeleverd. ze doen wat ze beloven. super

• Snelheid/Levertijd

Snel, goed, mooi assortiment en gezonde planten!

Een duidelijke website, goede keuze en goede bezorging. Plantjes in goede staat bezorgd en volgens instructie op de juiste plek geplaatst. Dozen wel erg groot, snap wel dat de planten erin moeten passen, maar levert wel veel afval (papier en plastic) op.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering, mooi materiaal, goede prijs/kwaliteit!

Ik heb de Vinca minor besteld. De levering ging heel snel en vlot op de afgesproken plaats. De plantjes werden goed en veilig verpakt en zijn van een goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten van een top bedrijf

We hebben heel wat mooie planten en bomen gekocht. Levering gaat prima en alles ziet er goed uit. Ook prima service mocht er toch een plant doodgaan.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor faire prijs

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en super netjes verpakt.

Planten waren mooier dan verwacht. Snelle levering en netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten precies als op de website

Vaak zie je mooie plaatjes maar valt de werkelijkheid tegen maar niet bij de tuinplanten winkel. Daar zie je wat je krijgt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en de plantjes slaan allemaal aan, dus erg blij ermee.

Fantastisch mooie rozen

Wederom mooie en sterke planten.

• Snelheid/Levertijd

Echt snelle levering van zeer fijne planten.

• Snelheid/Levertijd

Voor de eerste keer hier planten besteld ,en zeker niet voor de laatste keer ,alles keurig verpakt en mooie gezonde planten ,top

• Snelheid/Levertijd

Netjes verpakt bij ophalen maar planten zelf iets minder.

Sommige planten groeien moeizaam aan (salvia), bloemen snel uitgebloeid van verbenia. Hopelijk komt het goed.

• Snelheid/Levertijd

snel en prima verzorg !!!!!!!

Snel en goed verzorgd. Bezorger heeft de plant netjes achtergelaten. Ik was er niet tijdens de bezorging.

Planten mooier dan verwacht

Zeer tevreden , de planten waren nog vele malen mooier dan ik had verwacht.. ook een zeer vriendelijke bezorger.. ik ga zeker weer bestellen .

• Snelheid/Levertijd

Alles wat was beloofd nagekomen.

Mooi product

• Snelheid/Levertijd

De bomen werden snel geleverd. Bij de levering bleek er helaas een tak kapot te zijn. Vervolgens een mail met foto gestuurd naar het bedrijf. Werd direct opgelost. Super snelle reactie ook op de mail. Vervolgens nog een goede oplossing gevonden voor de boom met kapotte tak. Echt fantastisch hoe toegankelijk het bedrijf is. Een aanrader om bij te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Keurig in dozen geleverd Snelle levering en goede service van bezorger door de plantjes op de plaats van bestemming te zetten

snelle levering en gratis vervanging van planten die niet in groei kwamen

snelle levering en gratis vervanging van planten die niet in groei kwamen

• Snelheid/Levertijd

Snel, compleet en heel goede kwaliteit

Planten werden na bestelling snel geleverd. Waren mooi verpakt en zagen er erg goed uit. Zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit planten. Goed en veilig verpakt met genoeg water. Snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Prima product en goede service

Planten in goede staat bezorgd, zorgvuldig verpakt. Sloegen meteen aan in de aarde.

• Snelheid/Levertijd

Top levering netjes en snel mooie goed doorwortelde planten

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel