Snelle en uitstekende levering van prima producten.

Mooi assortiment op de site. Makkelijk te bestellen. Snelle en uitstekende levering door het bedrijf zelf. Producten zijn meestal beter dan verwacht.

• Snelheid/Levertijd

Vond het alleen jammer dat er al veel uitverkocht was Heb nog wel planten gevonden maar zag er ook best veel die uitverkocht waren en al in het begin van dit jaar Misschien wel door Carona dat het slechte levering was Maar hou de site goed in de gaten En hopelijk komen er toch nog bestellingen van me Veel succes jullie leveren wel mooie planten Gegroet mevrouw Peeters

• Snelheid/Levertijd

Bestellen, betalen en doen wat ze beloven!!

Toppie

• Snelheid/Levertijd

Service en verwerking order prima.

Vriendelijk en correct.

excellent quality and service

excellent quality, plants bigger than i was expecting and superb quality

Uitstekende ervaring

Prachtige planten en ze staan al een een tijd inde tuin en doen het uistekend

Absolute aanrader

Snelle correcte levering door eigen chauffeur.

FANTASTISCH !

Zowel bestelling, communicatie, levertermijn als levering verliepen vlot, duidelijk en correct. Perfect zoals het hoort. En nee, ik ben geen makkelijke klant, maar wel een heel erg tevreden klant :)

Goede en betrouwbare webwinkel

Goede informatie op website, goede kwaliteit planten, gemakkelijk bestel- en betaalproces en bezorging binnen de aangegeven periode.

• Snelheid/Levertijd

Product voldoet aan verwachting.

Het bestelde product ziet er fris en gezond uit. Het product is besteld op maandag en is woensdags al geleverd. Super.

• Snelheid/Levertijd

Hele mooie en sterke planten, erg goed verpakt ook! Ook fijn is de eigen bezorgdienst, ik ben erg tevreden!

• Snelheid/Levertijd

prima, niets op aan te merken.,

Snelle en keurige levering. Mooie plant. Aanplant garantie zou een pre zijn bij dure planten.

Geweldig!

Wauw! 2 leibomen besteld en laten bezorgen! Ik vond het super spannend of het allemaal wel goed zou komen.. 2 grote leibomen kopen, zonder tdat zien en dan naar hier laten bezorgen (Eelde). Maar echt top service! Hele enthousiaste en super behulpzame bezorger en helemaal blij met het resultaat! Dus bedankt!! Zou hier zeker weer wat bestellen

Netjes afgeleverd,prima service.

Wat was dit leuk,Rosa Minerva. Woon op appartement,maar in een grootte pot komt het helemaal goed. Heel blij met deze struikroos,al moet ik nog wel even nagaan hoe ik hem moet onderhouden. Gezien bij schoondochter,wat een lekkere geur. TOPPY.

• Snelheid/Levertijd

Mijn eerste ervaring met tuinplantewinkel en kan een ieder dit bedrijf aanraden .

Prima producten en verzorgde levering,een aanrader.

Top service, goed planten

Ik heb ook wel eens bij andere bedrijven online planten besteld, maar kom toch steeds hier weer terug. De planten worden goed verpakt, zien er goed uit, zijn niet uitgedroogd bij aankomst. Prima service, een dag van tevoren hoor je dat ze geleverd gaan worden. Ik ben er blij mee!

Prima webshop voor planten

Goede webshop, duidelijke website, snelle levering, goede communicatie

Kadobon gestuurd

Heel goed verzorgd

• Snelheid/Levertijd

Beter dan dat ik verwacht had

2 zeer mooie gezonde witte druiven na bestelling binnengekregen, mooi vol en veel jonge trossen eraan ben er zeer blij mee! Vervolgens ook 10 kleine maar gezonde hedra's besteld en gekregen deze zijn wat iel maar dat stond ook op de website vermeld ivm grote vraag. Zeer mooie upgrade voor de tuin, en ik moet zeggen je krijgt 'waar voor je geld! Bedankt, mvg

Betrouwbare service, kwalitatieve producten

Al meermaals besteld en steeds erg tevreden: betrouwbare service, vlotte levering, mooie en gezonde planten, kwalitatieve producten aan een goede prijs, ...

• Snelheid/Levertijd

Ik heb zoveelste keer besteld. De planten en de levering zijn allebei top!

Fantastische service

Na email contact echt prima advies gehad en zeer mooie bestelling ontvangen volgend jaar tweede gedeelte vd tuin zeker weer bij deze winkel

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, en top service

Fijne overzichtelijk site. Planten goed te vinden. Zeer groot aanbod. Nu twee keer een flinke hoeveelheid verschillende planten besteld. Alles werd snel geleverd door eigen bezorgdienst. Allemaal netjes verpakt. 1ste keer waren de planten super. Staan er nu een maand in en groeien super mooi en hard. 2de keer kwamen een aantal plantjes niet helemaal netjes aan. Heb ze toch geplant in de hoop dat ze wel zouden bij trekken als ze in de grond stonden en water zouden krijgen. Maar helaas lijken ze dood. Heb contact opgenomen met een foto erbij en zeer netjes geholpen. Er werden gelijk nieuwe plantjes opgestuurd. Echt super snelle reactie en goede service. Dus de 5 sterren dik verdiend.

Mooie planten,snelle levering.

Overzichtelijke website,mooie planten Snelle verzending,makkelijk bereikbare klantenservice Afspraken worden nagekomen.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en goede levering!

Onze bestelling kwam onverwachts incompleet aan. Tuinplantenwinkel.nl heeft snel gereageerd en heeft voor ons de bestelling weer compleet gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en raden deze winkel anderen aan!!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel