Mooie planten,snelle levering.

Overzichtelijke website,mooie planten Snelle verzending,makkelijk bereikbare klantenservice Afspraken worden nagekomen.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en goede levering!

Onze bestelling kwam onverwachts incompleet aan. Tuinplantenwinkel.nl heeft snel gereageerd en heeft voor ons de bestelling weer compleet gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en raden deze winkel anderen aan!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit planten, snelle levering en prachtig assortiment

in alle opzichten een 10

Plantenaanbod, kwaliteit, levering alles top. Al diverse malen besteld, elke keer meer dan tevreden.

Prachtig

Een mooi assortiment van planten om te beginnen. De bestelde planten waren een plaatje. Zo mooi als op foto, zelfs vruchtdragend. Heel goed verpakt. De stam afgeschermd. Hier wordt echt zorg gedragen voor de planten en nagedacht over het transport. Erg snel geleverd met de eigen leverdienst. En geplaatst daar waar gevraagd. Hier valt geen verkeerd woord over te zeggen. Een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Een exclusief assortiment qua rassen

Fijn ook dat planten thuis werden gebracht

• Snelheid/Levertijd

Alle planten die ik besteld had waren goed geworteld en ze waren voldoende vochtig

• Snelheid/Levertijd

Ze hebben echt veel planten, bloemen en struiken. Bestellen ging makkelijk en dat voor een zeer scherpe prijs.

topkwaliteit product en verzending

Ik bestelde Nepeta en Vinca; beide producten waren topkwaliteit. De planten waren zeer goed ingepakt voor verzending, waardoor ze onbeschadigd en voldoende vochtig toekwamen in Belgie. Top klantenservice ook, daar men zelfs de levertijd speciaal verkorte omdat ik op vakantie vertrok.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede service.

Goede kwaliteit, snelle levering

Planten zijn van goede kwaliteit. De levering was binnen enkele dagen en de verpakking was perfect.

een woord GEWELDIG

PRACHTIGE ROZEN ontvangen zeer goed verzorg geleverd .

uitstekend

We ontvingen een heel mooie plant (toscaanse jasmijn), keurig verpakt en zorgvuldig bezorgd. Wij zijn heel tevreden.

Top service!

Mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie planten.

Duidelijke site met veel keuze. Snelle levering en de planten zien er goed uit. Netjes verzorgd. 1 keer klacht gehad werd super opgelost.

Zeer positieve ervaring

Duidelijke site, snelle levering, mooie planten ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Goede service, mooie boom, zelfs met bloem

Boom goed ontvangen, staat er nu 2 weken in en doet het goed

• Snelheid/Levertijd

Keurige levering - goede kwaliteit!

Planten worden heel netjes geleverd - goed verpakt en beschermd en de planten zijn zeker van goede kwaliteit!

Goede prijzen en levering

Bestelde planten netjes geleverd en zijn zoals verwacht. Lage prijzen en goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Met kop en schouders boven de concurrentie uit

We hebben nu een paar keer planten besteld bij de tuinplanten winkel, maar ook bij de concurrentie. Maar het is gewoon opvallend, de kwaliteit, verpakking en aflevering is gewoon geweldig. Echt elke plant is mooi, sterk en staat goed in de pot. Geweldige kwaliteit. Ook de mogelijkheid om op de website aan te kunnen geven waar de bezorger de planten kan neerzetten is echt heel handig.

4 plantjes van 17 na 2 dagen reeds kapot

Kwaliteit planten onvoldoende

• Snelheid/Levertijd

Prima en snelle service met goede uitleg over de gekochte rozen

kwaliteit,prijs en klantvriendelijkheid top

De planten die geleverd zijn van goede kwaliteit zijn en de manier waarop uitstend

• Snelheid/Levertijd

Tuinplanten van goeie kwaliteit en goed verpakt bij vervoeren.

Mijn bestelde tuinplanten waren goed verpakt, waarbij er geen beschadiging aan de plant zelf is aangekomen. Ook de snelle levering binnen de aangegeven levertijd was super goed. Toppie !!!

Aanrader!

Levering was snel en de planten waren heel netjes ingepakt. Mooie kwaliteit planten!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel