Uitstekende kwaliteit en service!

De planten werden netjes in een passende verpakking (open doos gelined met plastic) bezorgd. Ik was die dag helaas niet thuis dus heb instructies achter gelaten om de planten achter het huis te zetten. Ze hebben netjes aan de instructies voldaan, en daarna een sms’je gestuurd dat de planten waren bezorgd. Alleen maar duimpjes omhoog!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, goede service en snelle levering

De door mij bestelde planten waren in goede staat en zijn snel en vriendelijk afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goed verpakt en prima planten.

Zal zeker terugkomen. Nette prijzen en de planten zien er fantastisch uit. Na 4 dagen starte al de bloei.

Helemaal goed!

Planten (Vinca) in zeer goede staat ontvangen. Product helemaal goed voor de prijs!

Heel tevreden.

Planten zien er goed uit, met zorg verpakt.

Goed geregeld

Heb goede ervaringen gemaakt

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Vlotte en goede levering van mooie planten

Het was aan snelle levering in een geschikte 'open' doos, waardoor de planten fris en levendig aan kwamen. Ze zijn allemaal van pracht formaat en in top conditie bij de levering. Nog niet eerder zulke mooie planten via de post ontvangen. Super eerste ervaring met tuinplantenwinkel.nl!!

top webwinkel

uitstekende kwaliteit en prima service

Makkelijk

Snel en makkelijk besteld. Snel geleverd. Mooie planten en goed ingepakt.

Cadeau bezorgd, met kaart

Ik was superblij dat ik via Tuinplantenwinkel een blauwe regen kon laten bezorgen als cadeau voor mij nichtje. Een kaart, met eigen boodschap, kon er kosteloos bij. En allemaal op haar verjaardag bezorgd. Echt super!

• Snelheid/Levertijd

Goede informatie, top levering, mooie kwaliteit planten

Vriendelijk en duidelijk

Goede en duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel. Bestelling werd al na 3 werkdagen geleverd

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en netjes bezorgd

Ik vond de service prima, de bezorger was vriendelijk en de planten lijken van prima kwaliteit te zijn. Ik zou zo weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie kwaliteit

Mijn eerste bestelling was een aangename ervaring, levering enkele dagen ondanks de Coronabeperkingen en drukte. Hulp bij het uitladen van de transportkar, aardige bezorger.

Zeer goed!

Alles loopt, nette respons. Op tijd, en het belangrijkste prachtige planten. Goed verpakt. Alles wat ik tot nu toe heb gekocht, is mooi aangeslagen.

Best!

Best Plants, specially roses! Best service! Good price’s!

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes aan goede prijs

Goed verpakt geleverd, wel niet op aangegeven plek maar gewoon voor de voordeur

• Snelheid/Levertijd

Bestelling netjes afgeleverd en goed verpakt en vragen werden direct beantwoord via de mail. Planten van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie plantjes. Alles mooi ingepakt.

Snelle levering, mooie plantjes. Alles was goed ingepakt.

Geweldig! Uitstekende kwaliteit!

Super snelle service en de planten zijn van enorm goede kwaliteit, top bedrijf!

Eerste indruk ; Vriendelijk

Mijn tweede bestelling, Derde zal beslist volgen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en zorgvuldige levering

Planten zeer naar tevredenheid. Zorgvuldig verpakt en geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Prima producten en goede communicatie

wij hadden nog een extra bestelling de ochtend nadat wij de avond ervoor al een bestelling geplaatst hadden. Konden samen bezorgd worden en kregen bezorgkosten terug gestort. Prima communicatie. De planten waren allemaal netjes, hopelijk slaan ze ook allemaal aan (te vroeg om te zeggen).

Super goede planten.

Planten kwamen in perfecte toestand binnen. Netjes aan huis afgeleverd. Volgende keer weer.

Geweldige site

De planten die ik bestel zijn prachtig, voldoen aan alle eisen. De prijs en kwaliteit zijn prima. De bezorging en verpakking is perfect. Kan dit iedereen aanraden

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel