Prima producten en goede communicatie

wij hadden nog een extra bestelling de ochtend nadat wij de avond ervoor al een bestelling geplaatst hadden. Konden samen bezorgd worden en kregen bezorgkosten terug gestort. Prima communicatie. De planten waren allemaal netjes, hopelijk slaan ze ook allemaal aan (te vroeg om te zeggen).

Super goede planten.

Planten kwamen in perfecte toestand binnen. Netjes aan huis afgeleverd. Volgende keer weer.

Geweldige site

De planten die ik bestel zijn prachtig, voldoen aan alle eisen. De prijs en kwaliteit zijn prima. De bezorging en verpakking is perfect. Kan dit iedereen aanraden

• Snelheid/Levertijd

Snel en vriendelijke service aan huis

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering & waar voor geld

goede ervaring

goed bezorgd en netjes de kluit ingepakt. vriendelijke bezorger

Uitstekende service

Prima levering op afgesproken tijd door eigen bezorgdienst. Mooie, sterke klimrozen ontvangen, inmiddels zijn ze goed aangeslagen in de tuin.

Super!!!

Een echte aanrader!!!!

Correcte levering, kwaliteitsplanten

Prima kwaliteitsplanten, precies zoals beloofd, correct geleverd. Heel blij mee en zeker aan te raden!

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en mooie planten

Mooie gezonde planten geleverd, en zoals afgesproken op de plek neergezet zonder dat ik thuis was. Top service, en ook snel. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Zeer concurrend

Schitterende rozen op stam ontvangen. Perfect verpakt en afgeleverd

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Snel en goede service

Makkelijk zoeken naar welke planten ik wilde en ook snel geleverd ook nog eens niet duur Top

Top bedrijf!

Alles netjes ingepakt en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Zeer goed..! Alles op voorraad. Keurig verpakt en op tijd!

Keurige levering

Planten snel gevonden en besteld op de site. Netjes volgens de leveringsvoorwaarden geleverd en keurig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Na het gehoord te hebben van anderen, nu ook zelf zeer positief!

De keuze, de makkelijke manier van bestellen en ondanks het geringe aantal dat ik nodig had, werd alles perfect verpakt en verzorgd afgeleverd. Ook de kwaliteit gezien de lage prijs was zeer goed.

• Snelheid/Levertijd

Klimroos groter dan verwacht.

Vlotte en keurige levering (in eigen beheer) van 10 zakken Franse Houtschors die overigens van prima kwaliteit zijn. Ik had er ook nog een klimroos bij besteld die aanzienlijk groter was dan ik voor die prijs verwacht had. Echt een aangename verrassing en reden om met gerust hart opnieuw te bestellen.

Uitstekende service

Op de website kan ik gemakkelijk vinden wat ik zoek en daarna gaat het bijna als vanzelfsprekend. Ik ontvang een bevestiging en later wanneer ik de zending kan verwachten. De planten worden in goede staat aangeleverd en doen het nog steeds goed in de tuin.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plant, uitstekend verpakt en goed en snel bezorgd!

De bestelling verliep vlot en duidelijk. Al na twee dagen werd de plant bezorgd. De plant, een boompje op stam, was uiterst zorgvuldig verpakt. Deze firma, waar we wel vaker bestelden, is een aanrader voor elke plantenliefhebber!

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en goed verpakt.

Planten heel goed verpakt in een stevig doos , rechtop vervoerd en goed vochtig. Gebracht door een heel vriendelijke meneer. Prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en perfecte levering aan huis

De planten worden netjes verpakt door de eigen bezorgdienst gebracht. Kwaliteit van de planten is heel goed.

Alles perfect verlopen.

• Snelheid/Levertijd

Topkwaliteit, topprijzen en snelle bezorging

Goede prijzen,snelle bezorging en zeer goede kwaliteit planten. Diverse keren planten besteld en de aanplantgarantie klopt!

Goed product en levering

Ik was, gezien een vorige ervaring, een beetje huivering om planten on line te bestellen maar omdat ik had gelezen dat ze een eigen bezorgdienst hadden, toch maar geprobeerd. De planten zijn, netjes verpakt, snel in 3 dagen, geleverd. Voordeel van eigen bezorgdienst is dat ze gewoon in een open doos konden en op de bodem was de extra ruimte opgevuld met papier voor schuiven te voorkomen. Kost wel behoorlijk (€ 7,95) toch zeker voor 10 plantjes maar is het zeker waard. (Een directe link voor de review ws makkelijke geweest)

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn super netjes verpakt en snel geleverd. En ook de planten zelf waren boven verwachting mooi.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel