Goede prijs en snelle levering

Bij Tuinplantenwinkel speciale potgrond gekocht voor een goede prijs. Het contact ging ook goed en vlot met de klantenservice. De potgrond is netjes op de juiste tijd door hun eigen bezorgdienst bezorgd.

Super ervaring. Top service

Maandag besteld en vrijdag netjes thuis geleverd. Planten hadden de grootte die beloofd was, dus super bedrijf. Goed georganiseerd!

• Snelheid/Levertijd

Ik wist niet wat ik kon verwachten van online tuinplanten bestellen maar de kwaliteit van mijn bestellijng was uitstekend. 16 st. Nana Gracillis besteld. Mooie, frisgroene planten, zien er zeer verzorgd uit. Allemaal even groot, zelfde kleur, zorgvuldig verpakt voor transport en snel geleverd. Zeer tevreden.

Keurig!

Mooie planten, keurige levering

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en zeer goede kwaliteit planten

De 1e bestelling bestond uit ruim 40 strong annabel planten, deze werden snel en nauwkeurig bezorgd. Ze doen het ook geweldig! 2e levering waren lavendel planten, na het planten ervan gingen er (ook deels door de warmte/droogte) velen dood. Er worden nieuwe planten geleverd. Wat een top service! Zeker aan te raden om te bestellen bij tuinplantenwinkel. Onze tuin ziet er weer tip top uit. Wij zijn zeer tevreden klanten en gaan zeker vaker bestellen bij tuinplantenwinkel.

uitstekend

voor de eerste keer besteld bij tuinplantenwinkel. Een palmboom besteld. De palmboom overtrof onze verwachtingen, een zeer mooie boom en de levering verlief precies volgens afspraak. Ook het bestellen was een fluitje van een cent.

Alles was in orde

Snelle levering van de producten en alles was in orde

• Snelheid/Levertijd

Zeer positief, aan te bevelen

Kwaliteitsplanten voor een goede prijs, uitstekende service.

Gewoon goed

We hebben er inmiddels een paar keer besteld en dat beviel erg goed. Bestellen gaat eenvoudig. Genoeg keuze/assortiment. Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Snelle levering en zeer netjes afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Levering was snel, planten zagen er goed uit.

De levering van de planten was snel. Alle planten zagen er goed uit en doen het ook goed in de tuin. Ruimte keuze, al waren er wel veel producten uitverkocht.

Uitstekend product, goed geleverd

Mijn planten kwamen goed verpakt en dus in goede staat aan en werden op de beloofde datum geleverd. Inmiddels in de grond doen ze het ook prima! Niks op aan te merken dus.

Prachtige planten

Na contact met klantenservice, snelle kevering!

Goeie kwaliteit planten, prima prijs, snelle levering

Goeie kwaliteit planten, prima prijs, snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Zoals gebruikelijk....zeer goede service en uitstekende kwaliteit van planten

Ben al enkele jaren klant bij Neutkens Tuinplantenwinkel. Zoals steeds geven ze een goede service, adviezen en een uitstekende kwaliteit van de planten. Helaas waren niet alle planten voorradig, maar die bestellen we in het najaar extra bij.

Snelle correcte levering.

Keurig verpakt in bovenzijde open doos zonder beschadigingen en binnen verwachte levertijd.

Uitstekend!

• Snelheid/Levertijd

Hele goede service, snelle levering, goed product

Ik ben zeer tevreden met deze shop, zeer klantvriendelijk, snelle service en uitstekend product.

Heel goede service

Top kwaliteit snelle levering waar anders bestel ik geen planten meer gewoon nog Bij hun tuinplantenwinkel.nl

Snelle levering mooie planten

pakket met planten was goed verpakt , planten waren goed vers en vol.

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit voor een scherpe prijs!

Nette levering goed verpakt, vriendelijke bezorgster. En goede kwaliteit! Volgende keer koop ik hier zeker weer.

mooie planten besteld

mooie planten , snel verzonden en netjes / goed verpakt .

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, perfect ingepakt en bezorgd

Mooie planten, perfect ingepakt en bezorgd. Alles was goed bewaterd, stevig ingepakt en vooral mooi! De bezorgster was vriendelijk, op tijd en heeft de bestelling overduidelijk met voorzichtigheid verhandeld.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plant voor goede prijs

Bruidslauier plant besteld, op tijd geleverd en een hele mooie gezonde plant ontvangen. Prima.

Planten zijn top

Ik hen 16 planten gekocht Ze zijn binnen 3 dagen bezorger Goed verpakt En voldoende water Planten zijn goed Voldoen aan mijn verwachtingen

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en goed materiaal

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel