Mooi aanbod voor een goede prijs en snelle levering

Was op zoek naar bodembedekkers voor 8 m2 tuin. Duidelijke omschrijving welke bodembedekkers in volle zon konden en hoeveel ik nodig had. Helaas waren een aantal soorten uitverkocht, dus gekozen voor een soort. Levering was binnen 2 dagen, supersnel!

Perfecte levering

De planten waren super goed ingepakt, en een hele vriendelijke bezorger. Ook waren het hele mooie planten

Geweldig!

In 1 word gewoon geweldig, ik bestel nu alleen nog bij hun, snelle service, mooie planten in erg goede staat, bij vragen of garantie word je super snel geholpen, ja ik ben gewoon heel blij!

• Snelheid/Levertijd

Binnen enkele dagen geleverd,top!

Prima verpakking.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor goede prijs

Planten en kruiden groeien heel goed met minimale verzorging. Lever tijd was wel wat langer en veel kruiden waren langere tijd niet op voorraad waardoor ik niet alles in 1x kon bestellen

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website en geleverd binnen de termijn

Heel netjes afgeleverd in een grote doos en de planten waren in goede staat. Aardige bezorger ook.

• Snelheid/Levertijd

Fantastiche goede aflevering van de planten en eigen bezorgservice

De planten die ik bestelde werden keurig verpakt afgeleverd. Daarnaast waren ze goed vochtig. De prijs kwaliteit verhouding is geweldig. Ook de eigen bezorgservice is zeker een pre.

• Snelheid/Levertijd

Werd erg prettig geholpen, dat voelt erg fijn

Heb mijn plant besteld en werd bijzonder snel bezorgd. Het was een cadeau en het was belangrijk dat ik het vlug had. Prima geregeld. Keurig verpakt , dat geeft vertrouwen.

• Snelheid/Levertijd

Weer goede ervaring met tuinplantenwinkel.nl

Echt een aanrader. Goed verpakt; snel geleverd. Jammer alleen dat veel planten niet voorradig zijn.

• Snelheid/Levertijd

Super content en snelle levering

Zeker een aanrader

Top !

Super, de levering was sneller dan op de site stond vermeld. Keurig en veilig verpakt. Planten waren boven verwachting. Enthousiaste bezorger:-). Ik ga hier zeker weer bestellen.

Heel positief

Mooie planten, zeer goed verzorgd en uitstekend verpakt.

Kwaliteit en goede service

Goede prijs/kwaliteit en op tijd geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Top kwaliteit, snelle en professionele levering

Wij hebben 125 Vicor Minor plantjes besteld en werden snel en keurig afgeleverd. Stevige dozen met daarin een extra doos met zak waar de plantjes goed vochtig stonden te wachten op hun nieuwe plek. Zéér tevreden en ik zeg op naar de volgende bestelling ;)

Goede service, mooi boompje

Het boompje werd snel geleverd en zag er goed uit, goed verzorgt.

• Snelheid/Levertijd

Prima, maar wel iets beschadigd

Ik heb twee appelboompjes besteld. Ze zien er netjes uit, staan goed in de tuin. Er waren alleen wel wat takjes afgebroken bij bezorging en de boompjes zijn niet gelijk groot. Bij de omschrijving stond dat ze beide 50 cm groot zouden zijn. De een is ongeveer 80 cm en de ander wel een meter of hoger. Maar we moeten eerst maar zien of ze goed gaan groeien.

topkwaliteit

Alles zag er wederom perfect uit, kwaliteit planten is prima, keurig verpakt werd alles thuisbezorgd en er is sprake van een duidelijke communicatie.

Altijd goed

Planten groeien altijd goed, goede service, eigen bezorgdienst, goede aftersales, gewoon goed.

Top product en bezorging

Tijdige levering van een goed en mooi product. Bezorging netjes op tijd en vriendelijke bezorgers van eigen bezorgdienst

Subliem!

Alles perfect in orde!

Supernette sevice

Ze leveren goede spullen, reageren eigenlijk gelijk op mail. En lossen evt problemen keurig op. Zeer over te spreken.

Top kwaliteit

planten bezorgd op de geplande dag, kwaliteit vd de planten top, prima verpakt

zoals het hoort te zijn

Perfecte ervaring - van bestelproces tot de eigenlijke levering, alles piekfijn in orde. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Levering, planten, prijzen, communicatie,... allemaal top! Dikke aanrader!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel