Laden reviews...
2.142 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat levertijden snel zijn, de verpakking zorgvuldig is en de service betrouwbaar. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De planten worden als van goede kwaliteit en in orde ontvangen. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Duidelijke site en combinatie met fysieke winkel werkt heel goed
17 November 2025
Max
Best
Enige nadeel is dat ik pas redelijk laat wist wanneer de haag met blote wortels bezorgd werd.
Daan
Hapert
Bestelling is degelijk verpakt, planten goed geplaatst, zonder beschadigingen uit de ruime doos te nemen, ook hele vriendelijke en behulpzame bezorger.
guy
ANTWERPEN - Borsbeek
Ik heb voor de voortuin een grote collectie plantjes gekocht. De kleine plantjes zien er goed en ik heb er alle vertrouwen in dat ze straks in het voorjaar goed gaan groeien!
Suzanne
Gouda
Goed en snel geregeld
15 November 2025
Ron
Dordrecht
Verzorgde verzending planten zien er gezond uit
15 November 2025
Marianne
Reeuwijk
Goede kwaliteit planten. Eigen bezorgservice, zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Het duurde wel een week voordat de planten werden bezorgd, dus 1 puntje minder voor de levertijd.
Vera
Utrecht
Heel er tevreden , na bestellen werden de planten al binnen een paar dagen thuisbezorgd, het zag er allemaal super goed uit. Afgelopen zaterdag alles in de tuin gezet , nu het voorjaar afwachten . Maar echt een aanrader om hier Uw planten te bestellen !
Dirk-pieter
Bunschoten-Spakenburg
De planten zijn van goede kwaliteit en duidelijk gelabeld. Goed verpakt in stevige dozen. De bezorging is goed te volgen via de live track en trace.
Els
Ossendrecht
Twee keer een boom besteld. Alles verliep beide keren volgens afspraak. Binnen 3 werkdagen had ik mijn bestelling in huis. De dag van te voren kreeg ik netjes een mail dat de volgende dag mijn bestelling werd bezorgd In de ochtend kon ik live zien hoe laat ze bij mij zouden zijn. De bestelling werd netjes op de afgesproken plek neergezet. Je hoeft dus niet thuis te zijn. Zal hier zeker in de toekomst weer bestellen.
Evelien
Leidschendam
Planten zijn in een geschikte verpakking aangeleverd en zien er goed uit en zijn - niet onbelangrijk in dit geval - op tijd aangeleverd. Vond het fantastisch dat uw firma per mail reageerde over het moment van afleveren, zodat ik de planten als geschenk mee kon nemen naar het buitenland. Geweldige service!
13 November 2025
Hanne
Hengelo
Al enkele jaren bestel ik hier. Mijn tuin kreeg de voorbije jaren beetje bij beetje een transformatie naar borders en planteneilanden. Een betaalbare prijs, in verhouding bij andere tuincentra, wanneer je een grote aanplant wil doen. Op de website vind je per plant ook alle informatie: handig om te weten of een plant goed gedijt in kleigrond, of het beter in de zon of schaduw staat, of...De planten die ik reeds bestelde, doen het zeer goed waardoor onze tuin prachtig staat. Jaar na jaar, steeds gezonde planten en een verzorgde en vriendelijke levering!
Veronique
Assenede
Al meerdere keren hebben we planten en struiken besteld bij tuinplantenwinkel en iedere keer naar tevredenheid. Goed ruim aanbod en nette prijzen.
Henk
Oosterbeek
Top, gewoon top. Zeer netjes geleverd, planten in goede staat.
Marcel
Emmen
Goede website met mooie foto's en duidelijke plantgegevens. Ik zou ook graag meer planten willen zien in een grotere pot ( grotere planten).
Claude Rens
Tienen
De clematissen en rozen die ik besteld heb, werden op een zorgvuldige manier en snel geleverd! Daar werd ik blij van! Goed bedrijf. Ook de bezorgkosten zijn betaalbaar! Top!
Aukje
Lintelo
Zoals altijd weer top! Snelle levering, zorgvuldig verpakt en mooie planten. Blijft mijn favoriete webshop. Enige puntje van kritiek is dat de biologische opties beperkt zijn. Als het aanbod hierin groter zou zijn, zou ik al mijn planten hier bestellen!
Sem
Grevenbicht
Keurige bezorging en de kwaliteit van de planten was heel goed.
Co
Hippolytushoef
Het verraste mij dat de levering naar België zo snel was. Ook dat de verpakking in mooie dozen en dat de planten van toch 40 cm hoogte met pot en al goed beschermd waren met folie.
Willem
Sint-Katelijne-Waver
Tuinplantenwinkel is een hele fijne winkel met een ruim assortiment. De kwaliteit van de planten is goed, vooral als je ze in oktober/november plant. Super tevreden over, al meerdere malen besteld.
Daniëlle
Eindhoven
Goede kwaliteit van planten tegen een goede prijs. Planten netjes verpakt geleverd. Zeer tevreden
Sander
Den Ham
Heb goede ervaring. Mijn eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. Goed advies per mail gehad. Bezorgdienst was super en vriendelijk.
Linda
Garnwerd
Perfect pakket waar alles in zat en duidelijke uitleg zodat je ze zelf kunt planten. Alles keurig verpakt en afgeleverd op de afgesproken plek. Super service!
Wendy
Veldhoven
Zeer tevreden over de service!
Brigitte
kasterlee
Mooie gezonde planten en een vlotte servive!
Kri
Gent