Super plantjes, super levering

Niets mis mee!

Super service!

De zakken boomschors lagen super netjes achter huis, naast de schuur opgestapeld (ze hadden ze ook voor op de oprit meer kunnen kwakken) Ik koop voortaan vaker bij tuinplantenwinkel.nl !!!

prima levering

mijn eerste ervaring met tuinplantenwinkel en gelijk een goede! Hier eindelijk de klimroos kunnen krijgen die ik zo graag wilde, keurig afgeleverd in ruime doos met met rondom bescherming, de eerste bloemen verschijnen al aan mijn geleverde klimroos

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van planten ,netjes verpakt, snelle levering door vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Zorvuldig en wat je ziet krijg je ook en in goede kwaliteit

Zeer tevreden en erg duidelijk waneer het komt Zelfs voor een hoveniersbedrijf

Top kwaliteit planten

Tuinplantenwinkel raad ik zeker iedere plantenliefhebber , die online besteld aan . Gezonde volle frisse goed vochtige planten, iedere apart en ruim ingepakt . Snelle levering.

Prima service , uitstekend bedrijf

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten zijn goed bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Prima tuinplantenwinkel met goede producten.

Ik ben heel tevreden. De planten zagen er erg goed uit en zijn goed aangeslagen. De rozen zijn zelfs met bloemknoppen geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en kwaliteit.

De bestelling werd snel geleverd. De planten waren vers en op een zeer professionele wijze verpakt. Ik ben hierover erg tevreden. Ga zo door.

TOP

Ik was aangenaam verrast op de wijze waarom de bestelde planten zijn afgeleverd. Keurig verpakt in een doos waarbij de planten afzonderlijk waren verpakt met een doorzichtige folie om te voorkomen dat de grond in de pot ging dwalen door de doos. Planten zagen er ook perfect uit. Ze staan nu 3 weken in de volle grond en groeien uitstekend. Wij zijn meer meer dan tevreden. Het is de eerste keer dat we via internet planten en bij tuinplantenwinkel hebben gekocht maar dit is zeker voor herhaling vatbaar. Tevens was ik ook verbaasd over het feit dat ze borderpakketten aanbieden, ik ben geen tuinman maar dit kan mij helpen. Graag zou ik een keer een bezoek willen brengen aan dit tuincentrum maar ..............afstand.

Top.

Mooie website met genoeg info, mooie foto's, overzichtelijk en duidelijk.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, snelle levering.

Prachtige planten - grote keus - zijn snel maar ook keurig verpakt afgeleverd door eigen vervoer van Tuinplanten winkel. Kom graag terug! :)

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, groter dan verwacht

alles was heel goed ingepakt, fris, aarde was goed vochtig zonder te lekken. Alle planten die erin gezet zijn zijn aangeslagen, de rest staat nog om een plekje te wachten, maar zien er erg goed uit.

Dik tevreden!

Ik was verrast dat de levering van de plantjes door Tuinplantenwinkel zelf werd gedaan. De chauffeur was zeer vriendelijk. De plantjes waren met zorg ingepakt Bedankt !

• Snelheid/Levertijd

Zeer mooie en grote planten

Alle planten keurig verpakt thuis gekregen en uit de verpakking gehaald. Zeer onder de indruk van de kwaliteit en het formaat van de planten. Allemaal in flinke p9 potten en met een mooi wortelgestel. Vele male beter dan wat je koopt bij een gemiddeld tuincentrum. Hier snappen ze wat online planten verkopen is. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar maar op mail wordt vrijwel direct gereageerd. Zeer tevreden!

Vlotte bestelling vlotte levering

Vlotte bestelling, vlotte levering. Planten waren keurig verpakt en van goede kwaliteit.

Mooie planten allemaal aangeslagen

130 planten besteld. Zijn allemaal aangeslagen en waren goed verpakt geleverd

Eenvoudig, snel en kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Prima service en goede kwalitrit

Zeer goede communicatie en service. Zeer goede kwaliteitslabel.

Erg Tevreden!

Snelle nette levering! Erg tevreden

Kwaliteit, snel

Mooie rozen gekocht. Prijs en kwaliteit goed. Snel geleverd

Mooie druivenplanten

Mooie druivenplanten gekregen en een snelle levering

Uitstekende planten en bezorging

De planten werden bezorgd door de eigen bezorg dienst en waren keurig verpakt in grote dozen met genoeg ruimte voor de planten. De plant kwaliteit is ook goed. Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Mooie stevige planten, goed verpakt, keurige service

Goede, duidelijke website. Bestellen gaat eenvoudig en snel. Levering na een aantal dagen zoals ook aangegeven op de website. Supermooie planten, stevig en goed beworteld, je kunt de planten direct op de goede plek zetten.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel