Snel geleverd en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snel en goed verpakt geleverd. Planten zijn van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Levering en kwaliteit zijn top

Zie hierboven

Top bedrijf.

Bedankt voor de snelle levering. Zeer tevreden over de staat van de boom. Dit was de eerste keer dat ik bij jullie een bestelling heb geplaatst, en ga dit in de toekomst beslist vaker doen

Helemaal prima.

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen. Verpakking en aflevering dik in orde.

Zeer goed!!!!

Ik vond het toch wel een beetje spannend om online de stamroosjes Meilove te bestellen. Na een kleine week werden zij gebracht en ze zijn prachtig. Veel knoppen! Goed verpakt! Ben er erg blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Onverhoopt een zak siertuinbemesting te weinig geleverd gekregen. 'S avonds laat een mailtje gestuurd en de volgende ochtend vroeg al een reactie met prima oplossing. Top!

• Snelheid/Levertijd

Prima. Snel, netjes en zorgvuldig geleverd.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Paar keer bestelling gedaan. Planten goed verpakt, al mooie stevige planten. Binnen een week geleverd. Goed assortiment.

• Snelheid/Levertijd

prettig om hier planten te bestellen en te ontvangen

een niet goede levering wordt meteen opgepakt en correct afgehandeld.

Alles zoals beloofd.

De geleverde plant is exact zoals beloofd en zelfs meer dan dat. De bloemen van de pluimhortensia moeten nog uitkomen. Zoals de plant nu groeit heb ik daar zeker alle vertrouwen in. De levering op zich was geheel zoals beloofd. Prima adres dus ! Zeer aan te bevelen.

klantvriendelijk en goede kwaliteit

komen op dag en dagdeel als aangegeven in email. vriendelijke bezorger die de spullen ook daar leggen waar ik dat graag heb. tijd voor praatje. echt heel fijn. ik geef niet vaak reactie maar tuinplantenwinkel verdient het

Volledig tevreden!

Duidelijke website Binnen gestelde levertijd Planten netjes verpakt Planten staan in de grond, nu resultaat afwachten....

Prima planten

Bestellen was makkelijk, levering snel en de planten waren in uitstekende staat

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten. Prima service. Dit bedrijf is een aanrader.

Snelle levering. Er was iets fout gegaan met de levering maar was binnen 2 dagen opgelost en voor het ongemak werd er een mooie hangplant geschonken. Top

Mooie planten, perfecte levering

De bestelde azalea’s zijn groot en mooi. Ze waren heel goed verpakt. De eigen bezorgdienst vind ik geweldig, het betekent namelijk een korte weg van bedrijf naar klant. Meteen na ontvangst uitgepakt en ze waren supervers en perfect. De bezorger was heel vlot en vriendelijk. Ik bestel zeker weer, en zal jullie beslist aanbevelen.

• Snelheid/Levertijd

Goed verzorgd en prima kwaliteit, was een cadeau, die persoon is er heel blij mee!

Uitmuntend

Niets op aan te merken. Mooi geleverd , geen beschadigingen mooi verpakt , geen opmerkingen ,was er heel tevreden over!

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging, planten goed verpakt en zagen er goed uit. En zijn inmiddels al flink gegroeid.

• Snelheid/Levertijd

De planten worden aan huis afgeleverd tegen lage bezorgkosten en zijn goed beschermd verpakt. Klantvriendelijk bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Netjes geleverd en mooie planten!!

• Snelheid/Levertijd

Netjes verpakt, en bijna perfect bezorgd

Leuk aanbod van planten, ik zocht een specifieke bodembedekker en die vond ik ook. Verzending was snel, en goed verpakt. Bezorging ging bijna perfect, het pakket werd bezorg bij huisnummer 2, en niet bij 2b.... Maar daar gaan de meeste pakket diensten de fout in. Gelukkig goed contact met de buren , inmiddels staat alles er lekker fris bij in de grond!

super

vlotte levering, goede kwaliteit planten

• Snelheid/Levertijd

Netjes thuisbezorgd, boompje was heel goed verpakt. Staat nu mooi op mijn balkon waar ik er dagelijks van kan genieten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie volle leibomen geleverd.

Mooie volle leibomen geleverd. Fijne bezorging (hulp en moment) en goede service bij vragen.

Goed, maar

De bestelling en aflevering prima. Echter nu de eerste bloemen van één van de rozen uitkomen is dit een rosé exemplaar in plaats van donker rood

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel