Snelle service en mooie plantjes

Snelle service en goed verpakt bezorgt. Product als omschreven geleverd.

• Snelheid/Levertijd

De producten zijn snel en in goede staat geleverd!

snele levering

goede tuinplant winkel

Snel en super groen

Alle planten zijn voorzien van een slokje water en stevig verpakt wat de kwaliteit ten goede komt. In tegenstelling tot de meeste kwekers zijn de planten al flink aan de maat en heb je bij een eerste aanplant niet enkel kale stokjes in de tuin. Erg tevreden over snelheid en kwaliteit. Track en trace ontbrak, had graag geweten wanneer bezorger kwam maar echt storend was het niet.

uitstekend

Ik ontving snel en zonder teveel verpakkingsrommel een heel gezonde boom

• Snelheid/Levertijd

Probleem goed opgelost! Prima service!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Goede kwaliteit tegen een faire prijs

Grote collectie, veel variatie kwaliteit mooie planten tegen een faire prijs

• Snelheid/Levertijd

Planten naar tevredenheid geleverd.

Planten waren zorgvuldig verpakt en zagen er goed uit. Vriendelijke chauffeur.

Plantjes werden fris bezorgd

De rozen zien er goed uit en de andere plantjes ook. Bezorgen zorgvuldig en snel. Of de plantjes ook aanslaan, is een ander verhaal. Eerdere rozen besteld in februari (gepland begin mei) zijn dood maar dat komt door de koude meimaand vermoed ik.

• Snelheid/Levertijd

Mooi plantgoed, stevig verpakt.

Plantgoed oké, verpakking ook.

prima service

ik ben goed geholpen

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes snel geleverd!

Plantjes zaten netjes verpakt en werden door eigen vervoerder keurig afgeleverd. Ik ben zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke site met ruime keuze en goede voorlichting qua groenverzorging!

Zeer klantvriendelijk, bij vragen via de mail direct duidelijk antwoord. Prijs/kwaliteit uitstekend, dus wilt u uw tuin opknappen... ga dan eerst op deze site "winkelen" !

geweldig

heel mooie producten en een goede levering

Uitstekende informatie en levering

Voor de aankoop van Kaukasische spar per e-mail informatie gevraagd en snel antwoord gekregen. Bestelling binnen enkele dagen thuis bezorgd. Boompje was professioneel verpakt, geen afgebroken takken en in uitstekende conditie.

• Snelheid/Levertijd

Perfect, mooie planten, super netjes verpakt

Ik heb heel blij met de geleverde planten. Ze zien er mooi, netjes en goed verzorgd uit. Snel geleverd. Vriendelijke bezorger. Ik ga zeker nog vaker bestellen

• Snelheid/Levertijd

Snelle afhandeling en supernetjes afgeleverd. Zeer tevreden!

Snel en kwaliteit

Snel en goed

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goed verpakt. Bezorging was ook prima.

De planten die ik kreeg in dit geval twee blauwe vlinderstruiken waren super mooi. Net zoals ik ze in een winkel zou kopen. Ze waren prima goed verpakt. Ze konden niet heen en weer schuiven o.I. d. Mijn volgende aankoop zou ik hier beslist weer doen. In 1 woord super. Bedankt.

• Snelheid/Levertijd

Alles prima voor elkaar. Eventueel verbeterpunt; factuur met plantenlijst en plantenspecificaties bij de zending voegen. gr. bert wallet

• Snelheid/Levertijd

mooie sterke planten voor een goede prijs, top verpakt keurig thuisbezorgd.

Helaas is er wel erg veel uitverkocht, dus ik vond de keuze niet naar wens.

keurige levering!

Alle plantjes waren goed verpakt en mooi vochtig gebleven.

• Snelheid/Levertijd

Levering op tijd en netjes. Tot op heden alleen maar goede producten ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Aangenaam verrast door de prijs/kwaliteit

Ik heb lang getwijfeld of ik wel online planten online wilde bestellen. Was bang voor verschrompelde stronkjes in een zakje. Ik was dus aangenaam verrast door de perfect verpakte superfris ogende plantjes. Had 45 stuks besteld en nu naar een week staan ze er alle 45 fris en fruitig bij. Ik ben heel erg tevreden!

Betrouwbaar bedrijf

Goed assortiment, prima verpakt geleverd. Goede planten , ze zijn direkt aan het groeien geslagen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel