Prima prijs kwaliteit

Niet voor de eerste keer besteld. Altijd mooie planten voor een prima prijs. Wel jammer dat steeds veel planten niet leverbaar zijn.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en komt afspraken mbt bezorgen na.

Mooie volle planten en de bezorgtijden zijn tot op 2 uur nauwkeurig af te spreken. Top!

• Snelheid/Levertijd

Elke keer weer super blij!

Ik bestel hier al een aantal jaren bijna al mijn tuinplanten en ben steeds weer gelukkig over de kwaliteit en de service. En zeker dubbel zo zeer omdat ik geen auto heb en de mogelijkheid van levering ideaal vindt. Bovendien is de informatie op de website zo helder dat ik heel goed beslissingen kan nemen over de keuze van de planten. Tot de volgende keer maar weer.

Gewoon goed

Goede kwaliteit en eigen bezorger

• Snelheid/Levertijd

Een goede kwaliteit prijsverhouding en zeer goede aflevering

Ik had al het idee om een goede recentie te sturen tot ik deze uitnodiging van u ontving , Uw zaak heeft een duidelijke website met een goed en duidelijk overzicht , en goede beschrijving van de artikelen, ook de aflevering is super alles keurig verpakt en netjes en op tijd afgeleverd Chapeau voor uw bedrijf perfect.

Goed.

Goede en snelle service/bezorging. Ook zijn de planten goed ingepakt.

Altijd goede kwaliteit

Altijd goede kwaliteit planten en snelle levering. Al vaak wat besteld, nooit teleurgesteld.

• Snelheid/Levertijd

Goed verpakt en snelle service!

Fijne aankoop van website tot leveren perfect! Planten waren goed verpakt en zagen er gezond uit. De service was erg snel en ik ben er helemaal blij mee! Zeker een aanrader en ga zeker nog vaker bestellen. Bedankt tuinplantenwinkel.nl!

• Snelheid/Levertijd

Zeer klantgericht, meedenkend en topkwaliteit !

Mijn vraag om eerder te kunnen leveren werd ditect opgepakt! Vriendelijkheid en betrokkenheid . Ik was onder de indruk van de manier van communiceren . Zeer zeer tevreden. Hartelijk dank!

Top tuin web winkel

Alles gaat eigenlijk steeds prima. (meerdere grote bestellingen voor de tuin) Extra voordeel is dat er vaak geen pallet wordt geleverd. Het wordt vaak in dozen met plastic geleverd, wat veel logischer is. (Pallet altijd weer lastig van af te komen) Er is ook bij mij nog nooit een plant dood gegaan die hier weg kwam. eindconclusie: uitstekend

Helemaal top!

Mooie planten, top verpakt en zeer snelle service! Bovendien vriendelijke en snelle service bij niet werkende tegoedbon.

Goed contact en uitstekende garantie

Goed contact en uitstekende garantie

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle service met mooie planten

Zeer vlotte en vriendelijke aflevering van de bestelde planten en de planten zelf waren mooier dan verwacht! goed vezorgd alsook.

Erg tevreden

Omdat alle bestelde planten door het huis heen naar onze afgesloten achtertuin heen moesten vreesde ik voor troep in huis. De planten bleken echter allemaal netjes in plastic ingepakt (of met meerdere kleine planten in een doos met plastic), waardoor ik ze zonder enige rommel door het huis kon vervoeren. Dat was een onverwachte meevaller! Ik kreeg precies geleverd wat ik had besteld, op de afgesproken tijd en de planten zagen er goed uit. Het is nu een aantal weken later en alles groeit lekker. Ik ben helemaal tevreden dus! Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is misschien dat de tijd tussen bestellen en leveren langer was dan ik had gehoopt, maar dat lag aan de drukte.

Goede planten!

Goede planten en nette bezorgservice!

• Snelheid/Levertijd

Kwam binnen in goed conditie, niks was beschadigd tijdens het rijden. Heel mooi, gezond plantjes. Ik heb maar 2 min punten: potten waren een beetje te overvol, de aarde gaat er bijna eruit vallen door de hoeveelheid. Dus moet ze bijna meteen in nieuwe potten zetten. De tweede minpunt is dat sommige van de planten hebben beestjes. Mijn roos zat er helemaal propvol van bladluizen. Dit is niet het eerste keer dat sommige van de planten die ik hier bestel komen met beestjes. Het meeste van mijn bestelling was helemaal prima, het is maar een of twee die binnen komen met beestjes. Dus in het algemeen was de bestelling helemaal prima aangekomen, en ik ga hier zeker in de toekomst nog kopen. Maar moet wel bereid zijn dat je ze in quarantine eerst zetten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten werden netjes afgeleverd.Zeker om aan te bevelen

Wij bestellen zeker nog

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd, nu nog kijken of ze het gaan doen..

• Snelheid/Levertijd

Ik ben tevreden met mijn bestelling

De planten werden netjes verpakt in een doos geleverd. De plantjes waren nog vrij klein maar zijn inmiddels goed uitgegroeid. Ik ben tevreden met mijn bestelling.

• Snelheid/Levertijd

De planten die ze leveren zijn erg goed. de leveringen worden altijd netjes en snel gedaan. Alleen heb ik sinds Corona wat problemen met de website.

Mooie en sterke planten.

Alle geplante planten slaan aan in de tuin. Enkele hebben zelfs al een bloemetje.

Prima levering

Op tijd, kwaliteit naar wens

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle levering. Helemaal top!

Mooie planten, snelle levering. Helemaal top!

Prima geregelfd

Op tijd geleverd planten zien er goed uit

• Snelheid/Levertijd

Mooie, frisse lanten en super vriendelijke bezorging

Wij zijn blij met de planten die jullie geleverd hebben. Het zijn mooie, frisse planten en doen het goed in de tuin! De bezorging was sneller dan aangegeven en de persoon die het bracht was vrolijk en vriendelijk.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel