Mooie, frisse lanten en super vriendelijke bezorging

Wij zijn blij met de planten die jullie geleverd hebben. Het zijn mooie, frisse planten en doen het goed in de tuin! De bezorging was sneller dan aangegeven en de persoon die het bracht was vrolijk en vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en netjes verpakt

Heel goed!

Zeer klantvriendelijk en op tijd geleverd. Prachtige roos.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding en snelle levering

Planten zijn niet duur waren netjes verpakt en snel geleverd.

Kwalitatieve producten

Snelle en correcte levering

boven verwachting

na enkele teleurstellende ervaringen bij andere online tuinplanten verkopers hier terecht gekomen en ik moet zeggen dat ik hoop mijn vaste adres gevonden te hebben. Aan de deur bezorgd in open doos, zorgvuldig verplakt. Goede plantjes, genoeg 'substantie'. Even wachten of de plantjes het naar verwachting gaan doen, en dan mag de laatste halve ster er ook bij.

• Snelheid/Levertijd

Prima levering van de bestelde producten

Opvallend hoe mooi verpakt de zes planten in een precies passende doos geleverd werden. De planten zagen er gezond en bevochtigd uit. Ook de aflevering was perfect door een vriendelijke medewerkster in een goed uitziende bedrijfsauto.

• Snelheid/Levertijd

goede service kwaliteit planten wisselend

mijn verbena plantjes begaven t direct, salvia was ultra klein, te prijzig voor prille stek, idem voor de middelgrote bes hortensia aan de prijs voor de afmeting, sering zag er goed uit, naar verwachting evenals gaura

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website, schappelijke prijzen, snel bezorgd, prima service

• Snelheid/Levertijd

Super planten en super service

Super bezorging en prachtige blauwe regen ontvangen door dit bedrijf.

Vriendelijke bezorging van mooie plantjes. Tevreden

Vriendelijke bezorging van mooie plantjes. Tevreden

Mooie planten, snelle levering

Mooie planten, netjes verpakt, werden op het beloofde tijdstip geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur.

snelle en perfecte uitvoering

alles O.K !

Netjes en op tijd

Keurig verpakt. Prachtige planten.

• Snelheid/Levertijd

Alles wordt zorgvuldig geleverd, indien er iets mis wordt je goed verder geholpen.

Goed geregeld allemaal

Planten besteld en alles kwam op tijd en zeer netjes bunnen

Uitstekende kwaliteit planten

De heesters/planten zijn zorgvuldig ingepakt en worden keurig verzorgd geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Vanaf het bestellen van de planten tot aan de bezorging van de planten was alles super goed geregeld. Je hoeft zelfs voor de bezorging niet thuis te zijn. We kunnen nu genieten van onze nieuwe voortuin.

Prima leverancier

Goede planten geleverd gekregen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

• Snelheid/Levertijd

Zoals je het graag ziet.

Goede informatie. Fijne planten. Correcte bezorging

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Snelle levering, super kwaliteit en prijs

Ik ben super tevreden! Allereerst is de prijs de laagste en de verzending snel en zeer correct. Plantjes kwamen in goede gezondheid en zijn erg mooi. Eerste keer besteld, zeer tevreden!

Fijn bedrijf

De vuurdoorns zijn netjes bezorgd bij mijn klant en de planten waren van goede kwaliteit. Een verbeterpunt zou zijn: Ik vond ik dat er erg veel plastic inpakmateriaal om de planten zat, dus misschien wat betreft het milieu zou dit anders kunnen.

• Snelheid/Levertijd

Prima service en correcte levering

Ik ben zeer tevreden over Tuinplantenwinkel.

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment aan correcte prijzen.

Al enkele keren bij Tuinplantenwinkel.nl besteld. Altijd snel en vriendelijk geleverd. De planten worden zo verzonden dat zij echt niet kapot kunnen. Ik heb altijd planten gekregen waar niets aan te merken was. Aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Grote keuze aan kwaliteitsvolle producten

Ik deed mijn aankopen online.De website is goed gestructureerd en de producten worden duidelijk omschreven met goede illustraties. De planten werden op het afgesproken ogenblik geleverd , door een vriendelijke jongeman.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel