Elke levering altijd TipTop

Inmiddels veel besteld bij Tuinplantenwinkel. Elke levering altijd goede planten, sterke wortels en keurig ingepakt. Laatst twee bestellingen tegelijk gedaan. Ik was nog iets vergeten. Op initiatief van Tuinplantenwinkel orders gecombineerd en 1x verzendkosten in mindering gebracht. Fijn! Gerard Klein

• Snelheid/Levertijd

Netjes telefonisch te woord gestaan en snelle levering

Behulpzaam en vriendelijk

Snelle levering, behuplzame bezorger

Overzichtelijke site met goede informatie. Bezorger was zeer behulpzaam met het afleveren in de tuin.

• Snelheid/Levertijd

Planten in prima conditie bezorgd

Plantje netjes in n doos, goed vochtig en in prima conditie. door gebruik v verschillen kleurtjes labels en potjes raak je niet in de war met wat wat is. Chauffeur ook heel vriendelijk en de bezorging was snel. Helemaal tevreden dus!

Zeer goede service

Planten op tijd conform afspraak geleverd, super

• Snelheid/Levertijd

Donderdag planten besteld en vandaag geleverd gekregen. Planten goed verpakt zodat ze niet kunnen beschadigen. Goede service, mails worden gelijk beantwoord. Raad het zeker aan om hier te bestellen.

Redelijk tevreden.

Bestelde planten hoger dan verwacht maar wel minder vol dan verwacht. Ben redelijk tevreden met mijn aankoop.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en mooie planten!

Erg blij met met de mooie planten. Worden goed verpakt verzonden.

soepel en snel

Snelle levering van kwalitatief goede planten. Mooi!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en goede service. Goed verpakt vóór transport.

Accuraat

Makkelijk on-line te bestellen. Snelle levering. Duidelijke informatie.

Goede kwaliteit plant snelle levering

Goede kwaliteit plant snelle levering

Super fijn

Ik zou er zo weer wat kopen

• Snelheid/Levertijd

Super fijne webshop met goede kwaliteit planten!

Na de bestelling waren de planten snel en vakkundig geleverd op het aangegeven adres.

Gewoon goed!

Mooie planten, snelle levertijd en heel netjes bezorgd en verpakt….

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en snelle levering.

Zeer tevreden over Tuinplantenwinkel.nl in eerste instantie denk je planten via internet?? uiteindelijk is het formaat van de planten prima, de planten zijn fris en mooi en alles goed verpakt en netjes / snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snel bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt en goed bezorgd.

Zie hierboven

• Snelheid/Levertijd

Met zorg bezorgd en mooie planten

Deze week hebben wij onze bestelling ontvangen. Deze is met zorg ingepakt en bezorgd. Hierbij een bezorgdheid afgesproken en een net bericht met kaartje door de bezorger achter gelaten. De planten zien er mooi en verzorgd uit. Wij zijn aangenaam verrast door deze kwaliteit voor een goede prijs. We kopen hier zeker weer.

Uitstekende service

Ik heb een hele mooie boom ontvangen. De levering was erg snel en vriendelijk. Ik raad het volledig aan!

Tevreden!

Groot aanbod. Foto's zijn handig voor rustig planten online uit te kiezen. Zeker in tijden van Covid19

• Snelheid/Levertijd

Alle planten van vorig jaar gaan goed

Op tijd in goede orde geleverd.

Super geregeld

Goed verpakt, goed afgeleverd en goede planten.

• Snelheid/Levertijd

keurig verzorgd en netjes ingepakt ontvangen op afgesproken plek.

plantjes zien er goed( vers) uit. staan nu fris op hun nieuwe plek

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte levering van bestelde planten en struiken

Voor de 2e keer een aanzienlijke beztelling van ca 90 planten en struiken gedaan omdat het de eerste keer prima kwaliteit is geleverd, 2e keer ook zeer naar verwachting dus een goed adres voor prijs interessante keuze en leverings kwaliteit

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel