goede prijs-kwaliteit verhouding, betrouwbaar

Goede planten en een uitstekende service. Komen afspraken goed na, ook als per abuis eens een plantje ontbreekt bij levering. Is overigens slechts 1 keer voor gekomen.

Mooie planten, snelle levering

Mooie planten die stevig en goed ingepakt worden. En een snelle levering. Op de website ook een duidelijke omschrijving van elke plant. De chauffeur zet ook alles netjes op de aangewezen plek neer. Erg tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten die heel netjes geleverd worden.

Duidelijke omschrijving van de planten. Voordelige prijzen. Snelle en nauwkeurige levering in keurige dozen. (klein minpuntje : Degene die de planten levert mag wel aanbellen want wij waren thuis. De dozen werden gewoon aan de zijkant van het huis gezet en stonden dus in de volle zon eer wij het gezien hadden.

snel en heel goed

hele snelle levering en ook goede kwalitatieve bomen. Ook bezorgdienst heel netjes en correct. ik zou hier zeker weer gaan bestellen!

Uitstekend!

Prima service, snel, niet duur en de planten zijn ook nog eens daadwerkelijk zo groot als op de site wordt vermeld, want dat is vaak niet het geval bij online bestellen. Tevens bleken de planten erg netjes en effectief ingepakt en beschermd. Top!

Overzichtelijke website

Snelle en vriendelijke service . Producten mooi en goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten!

Na een grote teleurstelling bij een vorige bestelling bij een ander online tuincentrum, was ik wat huiverig om weer planten online te bestellen. Maar na het lezen van een heleboel goede reviews toch maar besloten om het nog eens te proberen. En ik ben zeker niet teleurgesteld. de levering ging snel, ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en de planten waren prima verpakt en zagen er gezond uit. Ook de bezorger was zeer vriendelijk. Er staan nu prachtige en gezonde planten in mijn tuin! Ik ga zeker nog eens weer bestellen!

• Snelheid/Levertijd

De twee bestelde rozen zijn snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service snelle zorgvuldige bezorging

Goede comunicatie, fijn dat je niet thuis hoeft te zijn bij bezorging. Snelle levering mooie planten!

Supermooi en snel geleverd

De planten waren zo goed verpakt en de grond was nog steeds vochtig en hele goede kwaliteit. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen en de prijs kwaliteit verhouding is ook super. Goedkoper als in de winkel. Super ervaring!

Prachtige planten!

Uitgebreide webshop, goede prijzen, planten van goede kwaliteit en goed verpakt voor hun reis naar onze tuin!

• Snelheid/Levertijd

Achteraf bleek dat tijdens het uitladen een tak van de lei pruim afgebroken was. Na mijn mailtje werd er snel contact gezocht en binnen 2 dagen werd de boom vervangen. Heel erg blij met wat ik nu heb ontvangen.

Snel geleverd, prima verpakt

Snelle levering en met zorg ingepakt. Niet de laatste keer dat ik hier besteld heb!

• Snelheid/Levertijd

mooie gezonde planten , keurig verpakt geleverd.

De bestelde planten waren keurig verpakt in twee dozen en netjes door eigen dienst afgeleverd. De plant kwaliteit is zeer goed. Overtreft verwachting.

perfect

perfecte levering en gezonde planten

Kwaliteit en goede bezorging

Goede verpakking, vriendelijke bezorging, kwaliteit en goede planten die goed aanslaan.

• Snelheid/Levertijd

bestelling is prima ontvangen.

Onze bestelling is snel en vakkundig verpakt en goed bezorgd. Het product zag er perfect uit.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige rozen, op tijd bezorgd in goede verpakking. Een aanwinst voor onze tuin

Prima ervaring, de rozen zien er prachtig uit

Goede kwaliteit

Tevreden over de Service en kwaliteit

Prima kwaliteit

Na planten astinden ze er gelijk mooi bij het is wachten op de bloemen

• Snelheid/Levertijd

Een plant van de 30 stuks is wat minder; hopelijk gaat het nog goed. Zon en regen doen meestal wonderen.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering, netjes verpakt, aan de deur nog instructie om dozen open te maken vanwege licht en lucht voor de plantjes. Mogelijkheid om achteraf te betalen. Alles naar wens. Nu moet het alleen nog gaan groeien en bloeien!

• Snelheid/Levertijd

Alles perfect geregeld en goede kwaliteit

Vragen worden zorgvuldig en snel beantwoord. Bezorgen gaat perfect, snel en alles ontvangen in prima staat

Top planten

De bestelling was weer perfect op tijd en goed verzorgd. Mooie sterke planten. Heel blij mee.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel