Top bedrijf

Behulpzame verkopers met kennis van zaken. Correcte chauffeurs die fijn willen helpen bij het sjouwen. Kwalitatieve planten in een correcte prijs - kwaliteit verhouding

Alles prima geregeld

Alle planten zijn op de website prima te vinden. Het bestellen gaat heel eenvoudig. De bezorging was prima. De planten waren netjes verpakt. Fijn dat je achteraf kunt betalen. Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Goed verpakt, nette levering, kwalitatief prima planten

Zie boven

• Snelheid/Levertijd

Fantastische levering, goede kwaliteit planten

De levering door de eigen leverdienst ipv een generieke pakjesdienst is een grote meerwaarde! Er wordt zorgvuldig omgegaan met de planten en ze moeten niet zo verstikkend verpakt worden. De planten zelf waren in goede staat en zien er op het eerste zicht gezond uit. Ook iets toevoegen aan een bestelling die al geplaatst was, was geen probleem. We kregen snel antwoord van de klantendienst op onze vragen.

correct en duidelijk

Goede snelle levering en duidelijke communicatie. Top.

zeer goed

zeer goed

Prima en snel geleverd

Ik had rozen en nepeta besteld. Zien er allemaal mooi en gezond uit. Zal er goed voor zorgen zodat ze kunnen groeien en bloeien.

Prachtig boompjes ontvangen

Snelle service. Boompjes goed gezond en veilig verpakt voor de levering. Blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Snel en correcte vriendelijke service

Snel Correct Zeer vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Top planten en top bezorgd

Top planten Top bezorgd

Probleem netjes opgelost

Wij hadden een probleem dat 3 klimplanten niet goed aansloegen en uiteindelijk dood gingen. Tuinplantenwinkel heeft dit na overleg netjes opgelost. Complimenten daarvoor!

Mooie kwaliteit planten

Mijn ervaring bij Tuinplantenwinkel is zeer positief. Mooie kwaliteit planten voor een mooie betaalbare prijs. Ook de snelle bezorgservice is top! Ik kom zeker nog een keer terug

Perfecte service.

De planten werden keurig afgeleverd en voldeden volledig aan onze verwachtingen. Hartelijk dank

• Snelheid/Levertijd

Keurig verpakt, op tijd afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Pachtig plantje, veilig aan huis geleverd.

Een van de weinige tuincentra waar ik een pruikenboom lila (struikvorm) gevonden heb. Makkelijke bestelling via website. Dit mooie plantje werd veilig ingepakt via hun eigen leveringswagen thuis bezorgd. Super tevreden!

Vriendelijke mensen, snelle levering

De plantjes hebben het helaas niet allemaal overleefd. Waar dat aan ligt weet ik niet. Ze worden netjes verpakt voor vervoer en de chauffeurs zijn vriendelijke mensen die meedenken als de bel het niet doet. Dan staan de planten op een beschutte plek en ontvang ik een berichtje waar het staat. Inmiddels bestellen de buren soms ook bij Tuinplantenwinkel.

Doet wat zij beloven

Geweldige service en super assortiment!

• Snelheid/Levertijd

Geen gezeur, gewoon gedaan wat de klant bestelt. Prima.

Prima verpakte planten, en geen een niet aangeslagen in de grond. Prima zo.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering. Plantjes zaten keurig in de dozen en werden kort daarvoor nog voorzien van water. De koerier bracht de dozen naar de juiste plek.

Snel geholpen

Ben snel en goed geholpen. Bestel deze week nog ,n keer.

Mooie planten

Kwalitatief hele mooie seringen struiken. Vriendelijke klantenservice, snelle reactie op de vraag.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mijn rozen struiken zitten allemaal vol knoppen en ik verheug me al op al de bloemen. Geen 10 omdat niet al mijn favorieten leverbaar zijn. Zodra ze er zijn bestel ik weer,

Gewoon in 1 woord top service

Altijd goed en de kwaliteit is ook fantastisch

Tevreden met de service

Veel en nuttige informatie opende website. Wel jammer dat een vrij groot deel van het assortiment ‘tijdelijk niet leverbaar’ is. Na een zoekopdracht kun je pas zien dat planten tijdelijk niet leverbaar zijn als je ze hebt aangeklikt. Er wordt niet aangegeven wanneer iets wel weer leverbaar is. Maar al met al erg tevreden over de levering en de planten. En daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om.

• Snelheid/Levertijd

Als dit verplicht is, dan trek ik mijn oordeel in

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel