Wat een service.

Tweede dag na mijn bestelling en mijn plantjes stonden thuis. Vers, fris en degelijk materiaal. Dit adresje staat op de eerste rij. Dank u voor deze verzorgde diensten.

Zie onderstaand

In een woord: goed

• Snelheid/Levertijd

Goede service, mooie planten en thuis afgeleverd. Blij mee!

gewoon goed

alles perfeckt.

• Snelheid/Levertijd

Waar voor je geld en snelle levering

Al eerder bestelde ik planten bij tuinplanten winkel.nl. Deze planten zijn inmiddels goed aangegaan en erg mooi geworden. Dit keer had de plaatselijke tuin winkel niet wat ik zocht. Tuinplantenwinkel snel weer opgezocht. Drie dagen later werd mijn bestelling al geleverd door een speciale bezorgdienst. Alles was goed verpakt en de kwaliteit weer uitstekend. Tot een volgende keer!

Goede ervaring

Producten zijn netjes en op tijd geleverd. Ik zou het wel handig vinden als er een indicatie voor de levertijd zou worden aangegeven nadat ik heb besteld. Nu kreeg ik na een paar dagen alleen een mail die zei dat het volgende dag geleverd zou worden.

• Snelheid/Levertijd

Snel, mooi verpakt, goede kwaliteit

Super snel, netjes verpakt en goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed materiaal

Ga nog bestellen bij jullie

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van mooie plantjes

Weer eens besteld en alles tip top in orde! Benieuwd hoe onze haag er over een paar jaar uit zal zien :-)

• Snelheid/Levertijd

Perfect verpakt, alles keurig en netjes

Overzichtelijke website, snelle levering. Mooie producten. Zeer netjes verpakt

• Snelheid/Levertijd

Netjes verpakt en snel bezorgd

Het product was goed verpakt en werd door een vriendelijke man bezorgd.

Excellent

Healthy plants made available for collection promptly. No problems. I am a satisfied customer.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Vorige donderdag bodembedekker en fruitbomen besteld, zaterdag reeds geleverd. Heel professioneel en goed verpakt. Planten zeer mooie kwaliteit.

Uitstekend.

Geleverd zoals ik inmiddels van Tuinplantenwinkel.nl gewend ben.

Snelle levering, mooie planten

Een bijzonder goed gevoel

De snelheid maar ook de wijze van leveren fantastisch. Aangeven waar neer te zetten. Keurig uitgevoerd met een persoonlijk kaartje in de bus Ook wijze van verpakking bijzonder goed

• Snelheid/Levertijd

Alles is netjes geleverd, volgens bestelling. helemaal top

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goed product.

Levering al na een paar dagen, product is goed verpakt, plant kan niet beschadigen.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, snelle service.

Heel goede kwaliteit van de planten, goedkoop en een snelle levering.

goed en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Zoals mijn vorige bestelling blij met de service en blij met de mooie planten !

Goede en snelle levering

Hortensia’s Forever & Ever aangeschaft via Tuinplantenwinkel. Goede prijs en zeer snelle levering dmv eigen transport. Planten waren goed verpakt en zijn neergezet op afgesproken plaats omdat wij niet thuis waren.

Mooie plantjes netjes ingepakt

De plantjes waren wel klein maar ik had niet anders verwacht voor deze prijs, ze zagen er allemaal goed uit in ieder geval. Alles was netjes in grote dozen ingepakt zodat er niets mee kon gebeuren. Nu maar hopen dat alles aanslaat.

• Snelheid/Levertijd

Het is de tweede keer dat ik bestel bij tuinplantenwinkel en net als de eerste keer ben ik super tevreden

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel